Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Meldo začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 11, 2005 10:44 am Předmět: PÁR OTÁZOK OHĽADOM FLASHOVANIA A ZÁLOHOVANIA |
|
|
1. Je to pravda, že keď mám napr. FW25 a chcem ísť naspäť na FW16, tak sa to nedá, resp. nieje to také ľahké???
2.Mám nejaké dáta a veci v mobile, spravím si FF a potom si ju zo zálohy prepálim naspäť, budú tam tie dáta alebo nie???
3. Keď sa robí záloha Fullflash, tak treba vytiahnuť MMC kartu z S65 ,alebo je to jedno???
4.Keď budem mať odokryté Eeprom bloky, a urobím si zálohu pamäťe v Eeprom tools, bude takáto záloha dostačujúca pre pokusy v tomto programe, keby som sa náhodou pomýlil ako pri napr. SAVE ALL ???
Za odpovede Ďakujem!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: pá únor 11, 2005 10:58 am Předmět: Re: PÁR OTÁZOK OHĽADOM FLASHOVANIA A ZÁLOHOVANIA |
|
|
Meldo napsal: | 1. Je to pravda, že keď mám napr. FW25 a chcem ísť naspäť na FW16, tak sa to nedá, resp. nieje to také ľahké???
2.Mám nejaké dáta a veci v mobile, spravím si FF a potom si ju zo zálohy prepálim naspäť, budú tam tie dáta alebo nie???
3. Keď sa robí záloha Fullflash, tak treba vytiahnuť MMC kartu z S65 ,alebo je to jedno???
4.Keď budem mať odokryté Eeprom bloky, a urobím si zálohu pamäťe v Eeprom tools, bude takáto záloha dostačujúca pre pokusy v tomto programe, keby som sa náhodou pomýlil ako pri napr. SAVE ALL ???
Za odpovede Ďakujem!  |
1. Je to lehké, stejně jako přechod na vyšší verzi, ale musíš použit firware ve formátu WINSWUP, kterému nevadí přítomnost vyšší verze než je sám. Je k dispozici u hlavní stránce ve Firmware.
2. Záloha fullflash obsahuje naprosot veškerá data /bootcore,EEPROM, frmware, data jako taková/ ale pouze obsažená v telefonu, ne tedy na přídavných kartách.
3. Záloha FF se nejlépe provede v programu V-Klay, popis a návod je na
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=297
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=259
4. Ano je to dostačující, zálohu EEPROM obsahuje i záloha FF viz dopověď výše, a kompletní EEPROM z ní se dá vytáhnout později.
Základem je vždy záloha FF z ní se dají obnovit veškerá původní data telefonu. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petr xy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 11, 2005 12:06 pm Předmět: Nefunkční Java aplikace po obnově zálohy |
|
|
Mám M65.
Udělal sem kompletní zálohu v MPM a po její obnově (předtim sem paměť zformátoval) mi nešly spustit hry ani aplikace.
Něco sem obnovil z archivu m65preinstalled. Nejni tam ale Bike-o-Meter a nejde ani stáhnout a nainstalovat.
Zkoušel sem to přes Download Assistenta v telefonu. Ten po chvilce stahování napíše hlášku "Uvedené informaci nerozumím" a tim to skončí.
Zkoušel sem to i přes wap ale to taky nejde, program se stáhne do telefonu ale nakonec to hlásí "Neplatné ověření aplikace. Instalace zrušena".
Jak dostanu Bike-o-Meter do telefonu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|