Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 9:36 pm Předmět: Problem s RM a systemen souboru |
|
|
V read maniacu jsem si chtel poprve otevrit jeden soubor, ale omylem jsem dal v povolit pristup k systemu souboru NIKDY. Tedka mi RM ani nektery jiny aplikace neotevrou system souboru.
Nevi nekdo jak system syouboru znova "odblokovat"
PLS piste |
|
Návrat nahoru |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 11:21 pm Předmět: |
|
|
Tak si Read maniac smaž, a znova ho tam nahraj  _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 20, 2005 6:26 pm Předmět: |
|
|
To nepomaha, mobil ma neco jako REGISTRY, takze se uklada nastaveni programu a her. Tohle jsem uz vyresil > Surf. zábava >> Aplikace >> u RM Možnosti... >> Zabezpečení >> Syst. souboru >> ptat se při startu.
PORAD ALE NEMAM SYSTEM SOUBORU V EXTRAS MENU  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|