clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Siemens Mobile Control - SiMoCo

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Siemens Mobile Control - SiMoCo
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 27, 28, 29  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pavelc
čestný člen
čestný člen

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 14, 2005 3:25 pm    Předmět: SiMoCo 2.2.1 Odpovědět s citátem

Na www.siemensmania.cz/simoco.php je nová verze 2.2.1 - jen drobné kosmetické úpravy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu  
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 14, 2005 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak je možné, že při navázání komunikace mojeho Siemensu CX65 a SiMoCa mobil pípne a vypne se??? Potom když ale mobil zapnu, průkumníka spustím a vůbec program funguje normálně, ale prostě při spuštění programu telefon pípne a vypne se...
pavelc
čestný člen
čestný člen

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 14, 2005 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mr. Hahn alias ConPower napsal:
Jak je možné, že při navázání komunikace mojeho Siemensu CX65 a SiMoCa mobil pípne a vypne se??? Potom když ale mobil zapnu, průkumníka spustím a vůbec program funguje normálně, ale prostě při spuštění programu telefon pípne a vypne se...

Přepni se po takovém stavu do terminálu (záložka Term) a podívej se, po jakém příkazu poslaném do mobilu došlo k vypnutí. Nebo ještě lépe označ celý text v tomto okně, zkopíruj do nějakého textového souboru a pošli mi k prohlédnutí.
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 14, 2005 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pavelc napsal:
Mr. Hahn alias ConPower napsal:

Přepni se po takovém stavu do terminálu (záložka Term) a podívej se, po jakém příkazu poslaném do mobilu došlo k vypnutí. Nebo ještě lépe označ celý text v tomto okně, zkopíruj do nějakého textového souboru a pošli mi k prohlédnutí.

OK, potom se na to podívám.
SMAriel
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 14, 2005 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rad bych se zeptal p.autora, zda by bylo mozne doplnit (trebas jen volitelne, zatrhnutim nejakeho okenka, pripadne zadani casu) do technickych informaci telefonu auomaticke obnovovani/zjistovani stavu (signal+baterka)? Vim, ze je tam automaticke zjistovani sms, ale to na tech. info nema vliv .. Eh?
Jinak se mi SiMoCo libi, rozhodne uz proto, ze je (teda aspon u mne) mnohem sviznejsi nez MPM. Kdybyste mel chut a cas doresit tento detail, rad bych za pgm i zaplatil. Zatim diky Very Happy Idea Very Happy

btw: Všechno je jinak ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail  
čestný člen
čestný člen

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 14, 2005 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SMAriel napsal:
Rad bych se zeptal p.autora, zda by bylo mozne doplnit (trebas jen volitelne, zatrhnutim nejakeho okenka, pripadne zadani casu) do technickych informaci telefonu auomaticke obnovovani/zjistovani stavu (signal+baterka)? Vim, ze je tam automaticke zjistovani sms, ale to na tech. info nema vliv ..

Můžu se zeptat, jaký by to mělo mít praktický význam?
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 15, 2005 6:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pavelc napsal:
SMAriel napsal:
Rad bych se zeptal p.autora, zda by bylo mozne doplnit (trebas jen volitelne, zatrhnutim nejakeho okenka, pripadne zadani casu) do technickych informaci telefonu auomaticke obnovovani/zjistovani stavu (signal+baterka)? Vim, ze je tam automaticke zjistovani sms, ale to na tech. info nema vliv ..

Můžu se zeptat, jaký by to mělo mít praktický význam?

Ale samozrejme. Prakticke duvody by byly hned dva. Prvnim z nich (tim pro Vas mene dulezitym) je pro mne moznost nechat bezet vasi aplikaci na pozadi za TVtunerem a nemuset se zvedat, kdyz potrebuji zkontrolovat, jestli je baterie uz dobita, proste pouziit boss_key a videt (...to jsem ale linej, ze Very Happy ). Ze stejneho duvodu by jako alternativa stacilo zvukove upozorneni po dosahnuti 100%. Druhym praktickym duvodem muze byt me rozhodnuti zaplatit v tom pripade licenci; ale kdybyste to mel delat jen kvuli me, tak to radeji nechte tak (zvazte sam, jak by to mohlo zvysit prodejnost, v tom nemam zkusenost )... Zdravim a preji pekny den

SMAriel
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 15, 2005 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pardon, odpovedel jsem bez prihlaseni ...

btw: Všechno je jinak ...

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2005 12:49 pm    Předmět: Dotazek SiMoCo vers. CFX65 Odpovědět s citátem

Koupil jsem CFX65, uvazujete o jeji podpore v SiMoCo ? Dekuji

pavelc
čestný člen
čestný člen

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 25, 2005 9:40 am    Předmět: Re: Dotazek SiMoCo vers. CFX65 Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Koupil jsem CFX65, uvazujete o jeji podpore v SiMoCo ? Dekuji

Tento telefon jsem ještě v ruce neměl. SiMoCo komunikuje se všemi telefony, které mají klasický operační systém Siemens. Pokud ho CFX65 má, tak by s ním měl komunikovat už teď. Pokud nemá, tak nikdy.
pavelc
čestný člen
čestný člen

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 25, 2005 10:04 am    Předmět: SiMoCo 2.2.2 Odpovědět s citátem

Na www.siemensmania.cz/simoco.php je nová verze 2.2.2.
MirekM
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 2:31 pm    Předmět: Vyssi prenosové rychlosti SiMoCo nez 115kb/s Odpovědět s citátem

Mozna to tu jiz nekde zaznelo. Nebylo by mozne zadat do volby SiMoCo prenosove rychlosti nad 115kb/s vzhledem k USB kabelum?

S C65 jsem zalohoval V-klayem fullflasch (kolem 33MB) rychlosti 1,2...Mb/s pres COM3. Vzhledem k 10,5MB uzivatelske pameti by to bylo bezva.

Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 2:40 pm    Předmět: Re: Vyssi prenosové rychlosti SiMoCo nez 115kb/s Odpovědět s citátem

MirekM napsal:
Mozna to tu jiz nekde zaznelo. Nebylo by mozne zadat do volby SiMoCo prenosove rychlosti nad 115kb/s vzhledem k USB kabelum?

S C65 jsem zalohoval V-klayem fullflasch (kolem 33MB) rychlosti 1,2...Mb/s pres COM3. Vzhledem k 10,5MB uzivatelske pameti by to bylo bezva.

Ano už o tady zaznělo. Jenom zopakuji, ne nebylo by to možné. Komunikace v SiMoCo probíhá on-line na rozdíl od třeba tebou vzpomínaného V-Klay a jedná se tedy o úplně jiný typ komunikace.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 2:49 pm    Předmět: Re: Vyssi prenosové rychlosti SiMoCo nez 115kb/s Odpovědět s citátem

[Ano už o tady zaznělo. Jenom zopakuji, ne nebylo by to možné. Komunikace v SiMoCo probíhá on-line na rozdíl od třeba tebou vzpomínaného V-Klay a jedná se tedy o úplně jiný typ komunikace.[/quote]

Na komunikaci ve stavu mobilu on/off jsem zapomel. Dik.

xie
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 01, 2005 11:07 am    Předmět: nefunkcne simoco s irda Odpovědět s citátem

Mam irda sigmatel dongle a pri pripajani fonu mi fon vypne. S inym softom mi to v pohode slape. Skusal som mobil edit aj mobil phone manager. Starsie verzie simoco isli tiez bez problemov... neviete co s tym?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 27, 28, 29  Další
Strana 12 z 29

Přejdi na: