Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: po únor 14, 2005 5:28 pm Předmět: |
|
|
Jak je možné, že při navázání komunikace mojeho Siemensu CX65 a SiMoCa mobil pípne a vypne se??? Potom když ale mobil zapnu, průkumníka spustím a vůbec program funguje normálně, ale prostě při spuštění programu telefon pípne a vypne se... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Zaslal: po únor 14, 2005 6:44 pm Předmět: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Jak je možné, že při navázání komunikace mojeho Siemensu CX65 a SiMoCa mobil pípne a vypne se??? Potom když ale mobil zapnu, průkumníka spustím a vůbec program funguje normálně, ale prostě při spuštění programu telefon pípne a vypne se... |
Přepni se po takovém stavu do terminálu (záložka Term) a podívej se, po jakém příkazu poslaném do mobilu došlo k vypnutí. Nebo ještě lépe označ celý text v tomto okně, zkopíruj do nějakého textového souboru a pošli mi k prohlédnutí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: po únor 14, 2005 7:30 pm Předmět: |
|
|
pavelc napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Jak je možné, že při navázání komunikace mojeho Siemensu CX65 a SiMoCa mobil pípne a vypne se??? Potom když ale mobil zapnu, průkumníka spustím a vůbec program funguje normálně, ale prostě při spuštění programu telefon pípne a vypne se... |
Přepni se po takovém stavu do terminálu (záložka Term) a podívej se, po jakém příkazu poslaném do mobilu došlo k vypnutí. Nebo ještě lépe označ celý text v tomto okně, zkopíruj do nějakého textového souboru a pošli mi k prohlédnutí. |
OK, potom se na to podívám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SMAriel začátečník

Založen: 21. 01. 2005 Příspěvky: 67 Bydliště: na horach, Jeseniky
61.00 SMM
|
Zaslal: po únor 14, 2005 10:33 pm Předmět: |
|
|
Rad bych se zeptal p.autora, zda by bylo mozne doplnit (trebas jen volitelne, zatrhnutim nejakeho okenka, pripadne zadani casu) do technickych informaci telefonu auomaticke obnovovani/zjistovani stavu (signal+baterka)? Vim, ze je tam automaticke zjistovani sms, ale to na tech. info nema vliv ..
Jinak se mi SiMoCo libi, rozhodne uz proto, ze je (teda aspon u mne) mnohem sviznejsi nez MPM. Kdybyste mel chut a cas doresit tento detail, rad bych za pgm i zaplatil. Zatim diky  _________________ TalkAbout Motorola > CX65 ( fw 12 > 25 ;-) + illumination 2% (- - - - - - - - - - - - - e m p t i n e s s - - - - - - - - - - - - - - - -)
btw: Všechno je jinak ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Zaslal: po únor 14, 2005 11:18 pm Předmět: |
|
|
SMAriel napsal: | Rad bych se zeptal p.autora, zda by bylo mozne doplnit (trebas jen volitelne, zatrhnutim nejakeho okenka, pripadne zadani casu) do technickych informaci telefonu auomaticke obnovovani/zjistovani stavu (signal+baterka)? Vim, ze je tam automaticke zjistovani sms, ale to na tech. info nema vliv .. |
Můžu se zeptat, jaký by to mělo mít praktický význam? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: út únor 15, 2005 6:06 am Předmět: |
|
|
pavelc napsal: | SMAriel napsal: | Rad bych se zeptal p.autora, zda by bylo mozne doplnit (trebas jen volitelne, zatrhnutim nejakeho okenka, pripadne zadani casu) do technickych informaci telefonu auomaticke obnovovani/zjistovani stavu (signal+baterka)? Vim, ze je tam automaticke zjistovani sms, ale to na tech. info nema vliv .. |
Můžu se zeptat, jaký by to mělo mít praktický význam? |
Ale samozrejme. Prakticke duvody by byly hned dva. Prvnim z nich (tim pro Vas mene dulezitym) je pro mne moznost nechat bezet vasi aplikaci na pozadi za TVtunerem a nemuset se zvedat, kdyz potrebuji zkontrolovat, jestli je baterie uz dobita, proste pouziit boss_key a videt (...to jsem ale linej, ze ). Ze stejneho duvodu by jako alternativa stacilo zvukove upozorneni po dosahnuti 100%. Druhym praktickym duvodem muze byt me rozhodnuti zaplatit v tom pripade licenci; ale kdybyste to mel delat jen kvuli me, tak to radeji nechte tak (zvazte sam, jak by to mohlo zvysit prodejnost, v tom nemam zkusenost )... Zdravim a preji pekny den |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SMAriel začátečník

Založen: 21. 01. 2005 Příspěvky: 67 Bydliště: na horach, Jeseniky
61.00 SMM
|
Zaslal: út únor 15, 2005 7:23 pm Předmět: |
|
|
pardon, odpovedel jsem bez prihlaseni ... _________________ TalkAbout Motorola > CX65 ( fw 12 > 25 ;-) + illumination 2% (- - - - - - - - - - - - - e m p t i n e s s - - - - - - - - - - - - - - - -)
btw: Všechno je jinak ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 12:49 pm Předmět: Dotazek SiMoCo vers. CFX65 |
|
|
Koupil jsem CFX65, uvazujete o jeji podpore v SiMoCo ? Dekuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 25, 2005 9:40 am Předmět: Re: Dotazek SiMoCo vers. CFX65 |
|
|
Anonymous napsal: | Koupil jsem CFX65, uvazujete o jeji podpore v SiMoCo ? Dekuji |
Tento telefon jsem ještě v ruce neměl. SiMoCo komunikuje se všemi telefony, které mají klasický operační systém Siemens. Pokud ho CFX65 má, tak by s ním měl komunikovat už teď. Pokud nemá, tak nikdy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
MirekM začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po únor 28, 2005 2:31 pm Předmět: Vyssi prenosové rychlosti SiMoCo nez 115kb/s |
|
|
Mozna to tu jiz nekde zaznelo. Nebylo by mozne zadat do volby SiMoCo prenosove rychlosti nad 115kb/s vzhledem k USB kabelum?
S C65 jsem zalohoval V-klayem fullflasch (kolem 33MB) rychlosti 1,2...Mb/s pres COM3. Vzhledem k 10,5MB uzivatelske pameti by to bylo bezva. _________________ Ericsson A1018s -> Motorola d460 -> C35i -> A55 na C55 -> C65 (fw12 a 25) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: po únor 28, 2005 2:40 pm Předmět: Re: Vyssi prenosové rychlosti SiMoCo nez 115kb/s |
|
|
MirekM napsal: | Mozna to tu jiz nekde zaznelo. Nebylo by mozne zadat do volby SiMoCo prenosove rychlosti nad 115kb/s vzhledem k USB kabelum?
S C65 jsem zalohoval V-klayem fullflasch (kolem 33MB) rychlosti 1,2...Mb/s pres COM3. Vzhledem k 10,5MB uzivatelske pameti by to bylo bezva. |
Ano už o tady zaznělo. Jenom zopakuji, ne nebylo by to možné. Komunikace v SiMoCo probíhá on-line na rozdíl od třeba tebou vzpomínaného V-Klay a jedná se tedy o úplně jiný typ komunikace. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MirekM začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po únor 28, 2005 2:49 pm Předmět: Re: Vyssi prenosové rychlosti SiMoCo nez 115kb/s |
|
|
[Ano už o tady zaznělo. Jenom zopakuji, ne nebylo by to možné. Komunikace v SiMoCo probíhá on-line na rozdíl od třeba tebou vzpomínaného V-Klay a jedná se tedy o úplně jiný typ komunikace.[/quote]
Na komunikaci ve stavu mobilu on/off jsem zapomel. Dik. _________________ Ericsson A1018s -> Motorola d460 -> C35i -> A55 na C55 -> C65 (fw12 a 25) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xie kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út březen 01, 2005 11:07 am Předmět: nefunkcne simoco s irda |
|
|
Mam irda sigmatel dongle a pri pripajani fonu mi fon vypne. S inym softom mi to v pohode slape. Skusal som mobil edit aj mobil phone manager. Starsie verzie simoco isli tiez bez problemov... neviete co s tym? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|