Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kamol kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 25, 2005 10:09 am Předmět: nejdou posílat melodie .mid ????? |
|
|
zdravím nejdou posílat s sx1 mid melodie přes bluetooth?????jinak ještě kam se ukládají melodie které mi kámoši poslali mám je dané v hlasovém zápisu ale když dám data suite tak to nikde nevidím i v exploreru v telefonu ??prosím pomoc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 25, 2005 10:11 am Předmět: |
|
|
Protoze jsou ve zpravach!!!Sezen si program msdriveE a je to prblemech!A meldie pres BT posilat jdou!Napis postup a ja ti reknu co delas spatne! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamol kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 25, 2005 10:21 am Předmět: |
|
|
Vytryol napsal: | Protoze jsou ve zpravach!!!Sezen si program msdriveE a je to prblemech!A meldie pres BT posilat jdou!Napis postup a ja ti reknu co delas spatne! |
no právě jak sem ti sms přijal tak sem je hned uložil a uložilo se to do hlasový zápis nikde jinde nejdou vidět... a jdou mi tam poslat wavy přes modrý zub v pohodě ale .mid vubec není tam nabídka a ten msdriveE seženu kde?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 25, 2005 10:32 am Předmět: |
|
|
kamol napsal: | Vytryol napsal: | Protoze jsou ve zpravach!!!Sezen si program msdriveE a je to prblemech!A meldie pres BT posilat jdou!Napis postup a ja ti reknu co delas spatne! |
no právě jak sem ti sms přijal tak sem je hned uložil a uložilo se to do hlasový zápis nikde jinde nejdou vidět... a jdou mi tam poslat wavy přes modrý zub v pohodě ale .mid vubec není tam nabídka a ten msdriveE seženu kde?? |
Tady je link http://www.siemens-mobiles.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=99.0;id=236
username : mobile
password : elibom _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamol kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 25, 2005 10:38 am Předmět: |
|
|
Vytryol napsal: | kamol napsal: | Vytryol napsal: | Protoze jsou ve zpravach!!!Sezen si program msdriveE a je to prblemech!A meldie pres BT posilat jdou!Napis postup a ja ti reknu co delas spatne! |
Tady je link http://www.siemens-mobiles.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=99.0;id=236
username : mobile
password : elibom |
jj dikes ale mě ten link nějak nejde prostě jak dám cokoliv třeba register tak to nereaguje a nešlo by třeba kdyby si mi poslal ten prográmek na mail ??kamol-bs@seznam.cz dikes moc jo jenom se chci zeptat ty sms co se ted budou ukládat na disk E tak s euloží přesně kam do jakého adresáře promin že se ptám třeba na stupidní otázky ale mám ted novou tu sx1 a zajímám se o to zase vím hodně věcí okolo m55 keterou sem měl |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 25, 2005 10:52 am Předmět: |
|
|
Bude to z C:\system\mail to E:\system\mail a tam se to da v pohode vytahnout!!Tu aplikaci mam v telefonu bohuzel uz ne na disku ale mam myslim stranku na stazeni takze ti to pak poslu! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamol kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 25, 2005 11:00 am Předmět: |
|
|
Vytryol napsal: | http://www.club-siemens.net/forum/viewthread.php?tid=40994
Tady to je odkaz je tam na to asi ve 3. prispevku! |
jj dikes kámo ty seš fakt táta fora iž sem to stáhl  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 25, 2005 11:09 am Předmět: |
|
|
kamol napsal: | Vytryol napsal: | http://www.club-siemens.net/forum/viewthread.php?tid=40994
Tady to je odkaz je tam na to asi ve 3. prispevku! |
jj dikes kámo ty seš fakt táta fora iž sem to stáhl  |
Je normalne v sis takze to akorat nainstalul a uzivej si! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 25, 2005 12:22 pm Předmět: |
|
|
a nevíte jak vyřešit problém s posíláním Wawů ?? midy fachaj naprostov pohodě ... ale wawy .. ee .. příjmout jdou ale odeslat nee .. Zkoušel sem to na FW 15 int .. teď mám FW14CZ a zase prd.. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
freedoomm@seznam.cz blackmike@centrum.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 25, 2005 1:05 pm Předmět: |
|
|
madmike napsal: | a nevíte jak vyřešit problém s posíláním Wawů ?? midy fachaj naprostov pohodě ... ale wawy .. ee .. příjmout jdou ale odeslat nee .. Zkoušel sem to na FW 15 int .. teď mám FW14CZ a zase prd.. |
Zalezi na taky na typu founu na ktery to posilas a pres co to posilas druh souboru je ale uplne neomezeny pokud ale ten waw je mc velky musis si nainstalovat ten msedriveE: _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 25, 2005 2:34 pm Předmět: |
|
|
na msdruver já prdím .. je to shit jaxsviňa .. maže smsky .. to já nepotřebuju .. a ale k problému .. posílám asi 60 kB waw z SX1 na SX1 a nejde to .. žádnej waw .. přes BT .. ale přes infra to fachá naprsto v pohode.. no prostě soudruzi v NDR sou pěkný ku*** a nadělali pěknej birdel s tímhle telefonem .. občas mě chytá amok při používání SX1 ..  _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
freedoomm@seznam.cz blackmike@centrum.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|