Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vladan.polak (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so únor 26, 2005 3:25 pm Předmět: Problém s nahráním FW |
|
|
Chtěl jsem updatovat FW u ME45 na verzi 30. Stáhl jsem si přísluš. update s programem WinSwup32. Po spuštění došlo k vypnutí mobilu( 1. fáze programu- Pre-Check). Následně však bylo updatování přerušeno chybovou hláškou "Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com1". Nepomohlo ani vyzkoušení nastavení jiných rychlostí přenosu, ani změna portu, ani vyzkoušení na jiném OS. ( Zkoušel jsem to na PC s OS WIN XP a WIN 98.
Poradí někdo, co s tím? Nemám žádné zkušenosti s touto činností. Děkuji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: so únor 26, 2005 3:33 pm Předmět: Re: Problém s nahráním FW |
|
|
vladan.polak napsal: | Chtěl jsem updatovat FW u ME45 na verzi 30. Stáhl jsem si přísluš. update s programem WinSwup32. Po spuštění došlo k vypnutí mobilu( 1. fáze programu- Pre-Check). Následně však bylo updatování přerušeno chybovou hláškou "Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com1". Nepomohlo ani vyzkoušení nastavení jiných rychlostí přenosu, ani změna portu, ani vyzkoušení na jiném OS. ( Zkoušel jsem to na PC s OS WIN XP a WIN 98.
Poradí někdo, co s tím? Nemám žádné zkušenosti s touto činností. Děkuji. |
No, pokud je update stejný jako na CX65, tak postupuj takto:
1/ Zruš oba "checky" (zaškrtni "skip")
2/ Vypni telefon
3/ Spusť update (START) a hned po tom zmáčkni krátce červený telefonek na mobilu
4/ Mělo by to jet (snad)  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|