Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
weitless táta fóra

Založen: 25. 01. 2004 Příspěvky: 1248 Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Zaslal: so únor 26, 2005 7:12 pm Předmět: Bulvár: Jak vzniká novinková řada Siemensů x75 |
|
|
Také jste se někdy zamysleli nad tím, jak vlastně a kde se vyrábí mobilní telefony Siemens, když mají na krabičce a pod baterií napsáno Made In China? Totéž napadlo našeho zvláštního zpravodaje Darka Hurónského, jehož poznámky z cest jsem zpracoval do dnešního článku.
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=334 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: so únor 26, 2005 7:38 pm Předmět: |
|
|
Pěknej článek, škoda že sem nemůžete dát ty fotky!  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: so únor 26, 2005 7:40 pm Předmět: |
|
|
No, Číňani jsou rychlí, skladní, vynalézaví a hlavně nenároční. Doporučuju každému si jednoho pořídit domů, já už ho mám 3 měsíce a je to super!  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: so únor 26, 2005 7:41 pm Předmět: |
|
|
wizaard napsal: | No, Číňani jsou rychlí, skladní, vynalézaví a hlavně nenároční. Doporučuju každému si jednoho pořídit domů, já už ho mám 3 měsíce a je to super!  |
A neni to náhodou Chit-mi-ho?  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: so únor 26, 2005 7:44 pm Předmět: |
|
|
jenda.69 napsal: | wizaard napsal: | No, Číňani jsou rychlí, skladní, vynalézaví a hlavně nenároční. Doporučuju každému si jednoho pořídit domů, já už ho mám 3 měsíce a je to super!  |
A neni to náhodou Chit-mi-ho?  |
Ne, ale jseš blízko - je to jeho brácha ! No, je super, že mě každej den vozí do školy rikšou! Je ale fakt, že jsme jednou zapadli a to byl malér! On je docela malej, takže jsem ho musel z půlmetrového sněhu vytahovat jako z laviny. Ještě že mi neumřel, nevím, jestli by mi to vzali na záruku! (tohle ale bylo už hnusný, takže s tím končím... - nechci se nikoho dotknout, ani to není žádný rasový útok, sorry) _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
|
Návrat nahoru |
|
 |
Orpheus čestný člen

Založen: 25. 12. 2004 Příspěvky: 3637 Bydliště: Bratislava(SK)
14900.34 SMM
|
Zaslal: so únor 26, 2005 9:23 pm Předmět: |
|
|
Dobry drb!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: so únor 26, 2005 9:25 pm Předmět: |
|
|
Orpheus napsal: | Dobry drb!  |
Tak tomu ver. Inak fakt škoda že tam niesú aj fotky nových Siemensov . _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maximus věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 27, 2005 11:28 am Předmět: |
|
|
skoda tych fotiek _________________ Motorola C330 => Siemens CX65(super phone) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 27, 2005 12:46 pm Předmět: |
|
|
Skvělý článek Četl jsem ho jedním dechem od začátku až dokonce a to hned několikrát. Osobně jsem si na počátku ani na chvíli nedovolil doufat, že se Darku Huronskému (i když takto jistě chrabrému investigativci) podaří továrnu v hlubinách centrální Číny vypátrat. O to větší však byla má radost když jsem na konci článku mohl pohlédnout přímo do upřímné tváře ředitele závodu a nakonec i přímo do technologického nitra výrobních hal ! Od nynějška se při telefonování již nikdy neubráním něžné vzpomínce na všechny ty zručné a obětavé čínské kováře, jež s láskou vykovali ochranný kryt k mé M65  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 27, 2005 5:46 pm Předmět: |
|
|
Máte z čínanů srandu, ale já používám čínskou bezdrát. myš - levnou, spolehlivou, drazí rozmazlení evropští dělníci se činanům dlouho smát nebudou. Nebudou mít co vyrábět.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulus VIP

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1867 Bydliště: Jizni Morava
10861.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 27, 2005 6:28 pm Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | Máte z čínanů srandu, ale já používám čínskou bezdrát. myš - levnou, spolehlivou, drazí rozmazlení evropští dělníci se činanům dlouho smát nebudou. Nebudou mít co vyrábět.  | Věčně v opozici, co?
Nechceš si "Anonymous" registrovat jako svůj nick?
Ale k věci, já si myslím, že drazí rozmazlení evropští dělníci se Číňanům nesmějí už teď. Na jednu stranu je chápu - přece jenom živobytí je v Německu trošku dražší než v Číně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 27, 2005 8:04 pm Předmět: |
|
|
Dražší, ale proč? Evropané jsou zvyklí na - nebojím se říct - nezaslouženě vysoký životní standard. (samostaný byt, chata, několik aut, dovolená u moře, lyže v Alpách, placené svátky...)Vietnamci například nemají ve slovníku vůbec slovo dovolená. Pracuje se každý den až do smrti. Čínané říkají, že je lepší, když jejich děti vydělávají prací v továrně, než prostitucí.
Zatím umělé obchodní bariéry stále víc padají a s tím přestane být draho vyráběné zboží ve světě prodejné.
Koneckonců i S-maniaci se již setkali s pracovitostí ve skromných podmínkách pracujících rusů, ukrajinců, indů aj.
Až skončí umělé zvyšování životní úrovně z rozprodeje telecomů aj., budeme se muset oreintální schopnosti - skromně žít a levně vyrábět - rychle učit. (pokud chceme přežít).
Znalosti digitální techniky - tak jak k tomu napomáhá s-manie- nám (a díky za to) situaci mohou velmi usnadnit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
weitless táta fóra

Založen: 25. 01. 2004 Příspěvky: 1248 Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 27, 2005 8:31 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že o tomhle článek nebyl. Je to bulvár a tudíž smyšlená věc. Prosím neber to tak vážně a tragicky a zkus se trochu pobavit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 27, 2005 10:35 pm Předmět: |
|
|
weitless napsal: | Myslím, že o tomhle článek nebyl. Je to bulvár a tudíž smyšlená věc. Prosím neber to tak vážně a tragicky a zkus se trochu pobavit. |
Naprostý souhlas  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
|
Návrat nahoru |
|
 |
diablo táta fóra

Založen: 29. 11. 2004 Příspěvky: 1442 Bydliště: Tonbridge (GB)
7861.00 SMM
|
Zaslal: po únor 28, 2005 1:01 am Předmět: |
|
|
Honza napsal: | kdysi tu byla továrna na želatinové medvídky. Bohužel se vyráběly řadu let z nekvalitních surovin a spousta zaměstnanců zde tehdy zahynula na nekvalitní želatinu při pojídání cukrovinek při výrobě. |
Pripomina mi to China Dragon Marketing Fist & Kimono Wind Co.(co mam ako nazov company vo win). A tiez Chit-mi-ho je pekny foneticky prepis. Proste zabava. Toto Vam vyslo  _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|