Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
wolkow rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 04, 2005 11:47 am Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | Krokodýl napsal: | wolkow napsal: | Jsou tam screeny 0.1.9a a 0.1.9b... |
Super, díky za pomoc, kouknu na to případně doplním.
S Papuasem jsou trochu potíže, je velmi svérátný. Já mu už několikrát nabízel že připravím překlady do češtiny jenom aby udělal rozhraní, a jak myslíš že to dopadlo? |
jj, taky mi pripada, takovej sveraznej. Skoda... |
To ja. _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Patron kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 04, 2005 12:36 pm Předmět: Error |
|
|
Zdravicko, vse se tvari ze chodí jak má, při odbloku jsem projel vsechny kroky u ST65, f.ver. 16, pří zápisu .map přes eeprom tools to vyhodí Error?15 a bloky nezapíše /opakovat, ignorovat zrušit/ co teď? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: pá březen 04, 2005 1:33 pm Předmět: Re: Error |
|
|
Patron napsal: | Zdravicko, vse se tvari ze chodí jak má, při odbloku jsem projel vsechny kroky u ST65, f.ver. 16, pří zápisu .map přes eeprom tools to vyhodí Error?15 a bloky nezapíše /opakovat, ignorovat zrušit/ co teď? |
Nemáš na 100% odemčené bloky EEPROM. Oficiální patch neexistuje, ale měl by se dát vygenerovat ve Smelteru. Otevři FF ve smelteru potom v menu Nástroje - Standart patches. Smelter vygeneruje standartní patche. Potom stiskní tlačítko V-Klay a patche se otevře ve V-klay. Připoj telefon aplikuj vygenerovaný patch (je tam více věcí, ale důležitý je ten řádek končící OpenHiddenEEPROM).
No a potom v pohodě zapíšeš ten MAP soubor. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Patron kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 04, 2005 2:22 pm Předmět: Re: Error |
|
|
Krokodýl napsal: | Patron napsal: | Zdravicko, vse se tvari ze chodí jak má, při odbloku jsem projel vsechny kroky u ST65, f.ver. 16, pří zápisu .map přes eeprom tools to vyhodí Error?15 a bloky nezapíše /opakovat, ignorovat zrušit/ co teď? |
Nemáš na 100% odemčené bloky EEPROM. Oficiální patch neexistuje, ale měl by se dát vygenerovat ve Smelteru. Otevři FF ve smelteru potom v menu Nástroje - Standart patches. Smelter vygeneruje standartní patche. Potom stiskní tlačítko V-Klay a patche se otevře ve V-klay. Připoj telefon aplikuj vygenerovaný patch (je tam více věcí, ale důležitý je ten řádek končící OpenHiddenEEPROM).
No a potom v pohodě zapíšeš ten MAP soubor. |
Diky moc, už se chytl , Druhej se mi zase zakousl hned na:
3. Načtení kódů - načte kódy IMEI, ESN a HASH, pořebné pro výpočet bezpečnostního a servisního kódu. Kody nenačtu ani zaboha, podotykam že telefon je zablokovany a zcela funkční. Při zapnutem přístroji hned na začatku IMEI načte, nefunguje ale uz nacteni v automaticky open all (CT65 fv16) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ok2ucx začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so březen 05, 2005 10:50 pm Předmět: |
|
|
Ahojky všichni,
myslím, že všechna Windows (já konkrétně používám WinXP anglická) se dají přemluvit, aby se ruské znaku zobrazovaly správně. Např. mi se Papuautils zobrazuje takto:
a to jen díky tomuto nastavení v Regional options:
Tímto se zajistí, že ne-unicodovské programy budou zobrazeny rusky, což sice činí problémy s českými programy podobného ražení (např. DreamCom) nebo některými nekorektně napsanými www stránkami.
Tak to snad někomu pomůže. A zkuste ještě tuto stránku: http://tsrh.crackz.ws/www/fexchange/
Pavel, ok2ucx
P.S. A kdo by chtěl další okna z Papuautils, tak tady jsou:
¨
Krokodýl napsal: | wolkow napsal: | Nevite nekdo jestli se daji nastavit wokna pro zobrazeni azbuky v programech??? Hodne by mi to pomohlo, jelikoz umim rusky. Prelozim si jen text co se da zkopirovat do schranky a vic ani tuk. A opisovat vsechny ty znaky bych nikdy nedelal a k tomu je tady VYBORNEJ clanek! |
Tak bohužel zobrazování azbuky v popisech programů je nereálné. I jsem kvůli tomu přeinstaloval W a dal podporu zobrazení všech znakových sad, ale ani to nepomohlo. Jedině mít ruská wokna.
Opisování - a jak myslíš že jsem dospěl k překladu já?  |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
wolkow rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 06, 2005 12:47 pm Předmět: |
|
|
Sakra, to koukam jak to bylo jednoduché Koukam cim dal, tim lepsi rady
Ale neco na ty zmene nesedi. Zmizeli mi telefonicky pripojeni a ani neslo vytvorit dalsi (chyba pri zapisovani do tel. seznamu, nebo tak nejak). A pri navratu do cestiny bylo vse v poho
Ale je to vynikaji! Konecne si si na svych XP-ckach muzu si uzivat rustiny  _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Zaslal: ne březen 06, 2005 1:05 pm Předmět: |
|
|
ok2ucx napsal: | Ahojky všichni,
myslím, že všechna Windows (já konkrétně používám WinXP anglická) se dají přemluvit, aby se ruské znaku zobrazovaly správně. Např. mi se Papuautils zobrazuje takto:
|
výborně, to byl krok který mi chyběl. Při instalaci W-XP musí být samozřejmě tato podpora nainstalována a pak je to v pohodě. Je to funkční i českých W-XP Home. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Návrat nahoru |
|
 |
Libor10 (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út duben 05, 2005 2:18 pm Předmět: |
|
|
Po přečtení článku mám malý dotaz. PapuaUtils a jednotlivé loadery a ini soubory pro programy jsou mi jasné. Trošku tápu v tom, jaký je vlastně význam SKey.
Podle toho, co jsem pochopil, přepíná telefon z módu uživatelského (bez SKey) do továrního (s Skey), který je potřeba na práci s některými programy. OK. Ale když SKey pošlu do telefonu, mám ho tam nechat, nebo je potom nutné ho zase odebrat.
A druhý dotaz: mám FW25. Vygeneruji si všechny potřebné soubory pro práci s VKlay, X65flasher, Freia. Potom chci přejít na FW41. Mám poslat Skey to telefonu předtím, než provedu ugrade? Pokud je SKey nutný na práci s některými programy a PapuaUtils už s telefonem s FW41 nespolupracují, jak bych SKey dostal do telefonu s FW41 potom (a je to vůbec potřeba?).
Hmm, možná je ten dotaz trochu zmatený, ale snad to někdo nakonec pochopí a bude schopen mi odpovědět. Tak nebo tak, díky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
brk0 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 07, 2005 8:34 pm Předmět: kratke stlacenie cerveneho tlacitla do service mode |
|
|
Ahojte. Rad by som si preflashoval svoj CX65 ale neviem sa ani za nic dostat do service mode.
X65 flasher mi po pripojeni (pouzivam usb kabel pre SX1) vypne telefon a napise "kratko podrzat cervene tlacidlo" ale nic sa nedeje. A ked ho podrzim dlhsie tak sa zapne telefon a hned na to aj vypne a o5 to iste.
x65papautils mi pri pouziti napisu ze nemaju error. ako keby nebol pripojeny a nevie z neho vytiahnut v zalozke c. 2 kody IMEI ani nic.. alebo ked dam manualne tak telefon len pipne a vypne sa. ako keby v nom nastatal nejaky skrat. Viete mi poradit ako mam dalej pokracovat ?
pouzivat este stary soft ktory tam je od vyroby 16 variant A 402.
Dakujem za kazdu dobru radu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Zaslal: čt duben 07, 2005 8:43 pm Předmět: |
|
|
Libor10 napsal: | Po přečtení článku mám malý dotaz. PapuaUtils a jednotlivé loadery a ini soubory pro programy jsou mi jasné. Trošku tápu v tom, jaký je vlastně význam SKey.
Podle toho, co jsem pochopil, přepíná telefon z módu uživatelského (bez SKey) do továrního (s Skey), který je potřeba na práci s některými programy. OK. Ale když SKey pošlu do telefonu, mám ho tam nechat, nebo je potom nutné ho zase odebrat.
A druhý dotaz: mám FW25. Vygeneruji si všechny potřebné soubory pro práci s VKlay, X65flasher, Freia. Potom chci přejít na FW41. Mám poslat Skey to telefonu předtím, než provedu ugrade? Pokud je SKey nutný na práci s některými programy a PapuaUtils už s telefonem s FW41 nespolupracují, jak bych SKey dostal do telefonu s FW41 potom (a je to vůbec potřeba?).
Hmm, možná je ten dotaz trochu zmatený, ale snad to někdo nakonec pochopí a bude schopen mi odpovědět. Tak nebo tak, díky. |
Skey můžeš v telefonu nechat ničemu to nevadí. Pokud nevygeneruješ všechny soubory nic se neděje pokud si necháš u programu PapuaUtils ini soubor kde jsou všechny původní hodnoty z generování a není ani potřeba připojovat telefon. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Zaslal: čt duben 07, 2005 8:44 pm Předmět: Re: kratke stlacenie cerveneho tlacitla do service mode |
|
|
brk0 napsal: | Ahojte. Rad by som si preflashoval svoj CX65 ale neviem sa ani za nic dostat do service mode.
X65 flasher mi po pripojeni (pouzivam usb kabel pre SX1) vypne telefon a napise "kratko podrzat cervene tlacidlo" ale nic sa nedeje. A ked ho podrzim dlhsie tak sa zapne telefon a hned na to aj vypne a o5 to iste.
x65papautils mi pri pouziti napisu ze nemaju error. ako keby nebol pripojeny a nevie z neho vytiahnut v zalozke c. 2 kody IMEI ani nic.. alebo ked dam manualne tak telefon len pipne a vypne sa. ako keby v nom nastatal nejaky skrat. Viete mi poradit ako mam dalej pokracovat ?
pouzivat este stary soft ktory tam je od vyroby 16 variant A 402.
Dakujem za kazdu dobru radu. |
Máš špatný kabel. SX1 používá čistě datový kabel typu DCA 540 a ty potřebuješ servisní kabel typu DCA 510. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marinak badatel

12.06 SMM
Příspěvky na SM: 190,- |
Zaslal: pá duben 08, 2005 6:20 pm Předmět: |
|
|
Mám problém
I když mám C65@FW16, nejde mi (teda nespíš) uložit do telefonu SKEY.
Vypíše to doslova toto:
"Ďđîâĺđęŕ ââîäŕ çíŕ÷ĺíčé...
Ňĺńň ServiceKey...
Ââîä ServiceKey â ňĺëĺôîí...
SKey ââĺäĺí!
Íĺâĺđíűé ęëţ÷!"
Nevím zda to teda zapíše či ne, ale stejně pak není ve FACTORY.
POMOŽTE!! _________________ "I mistr tesař se někdy utne..." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wolkow rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 08, 2005 6:39 pm Předmět: |
|
|
Je tam napsano "Skey zapsan" a hned za tím poslední řádek "nespravný klič"
A proč Papua vypočital nespravný klíč teda nevím.
Skus programek ScreenShootX65, je tam taky možnost náhrat Skey. Skus a uvidíš. _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marinak badatel

12.06 SMM
Příspěvky na SM: 190,- |
Zaslal: pá duben 08, 2005 7:24 pm Předmět: |
|
|
To mi nejde taky...
Ale zjistil sem toto:
Open BFC-Disabled!
Secyrity blocks-Closed!
Tak nevím de to povolit....
Zkoušel sem to v PUPě, i ten OPENALL co je u toho a výsledek je stejný
Sem z toho na máry už..  _________________ "I mistr tesař se někdy utne..." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wolkow rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 08, 2005 8:58 pm Předmět: |
|
|
Marinak napsal: | To mi nejde taky...
Ale zjistil sem toto:
Open BFC-Disabled!
Secyrity blocks-Closed!
Tak nevím de to povolit....
Zkoušel sem to v PUPě, i ten OPENALL co je u toho a výsledek je stejný
Sem z toho na máry už..  |
Na 1. kartě jsou dole tlačitka "BFC â BFB" a obraceně zkus ppřepnout do módu BFC. Ale fakt nevím k čemu to  _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|