Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bojler věrný diskusník

300016.12 SMM
Příspěvky na SM: 110,- |
Zaslal: pá březen 11, 2005 5:20 pm Předmět: tohle musim napsat. |
|
|
siemensmanii mam rad, ale moc me mrzi NEPROFESIONALITA u popisu m75. pokud se nekomu neco nelibi po strance vzhledu, tak at se nevyjadruje tak, ze ten telefon vypada jako granat a podobnymi vyrazy!!! vzhled je ta nejsubjektivnejsi vlastnost a mne se treba docela libi. popis je popis a ne citove zabarvene vypraveni s metaforami. jinak siemensu/manii zdar! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 11, 2005 5:24 pm Předmět: |
|
|
Ale vzyera ako do vojny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yGor začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 11, 2005 5:28 pm Předmět: |
|
|
Fuj tak to se teda siemens predved t, Cela rada x75 mi pride jako kdyby se designerum nechtelo nic vymejslet a tak jenom vobslehli telefony od jinejch znacek. Jeden vypada jak samsung (cf75), druhej uplna nokie (ax75), dalsi zas jak sonyericsson a to je spatne. Ty telefony uplne ztratily klasicky siemensovsky vzhled a to se mi ani trochu nelibi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
weitless táta fóra

Založen: 25. 01. 2004 Příspěvky: 1248 Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 11, 2005 5:35 pm Předmět: Re: tohle musim napsat. |
|
|
bojler2 napsal: | siemensmanii mam rad, ale moc me mrzi NEPROFESIONALITA u popisu m75. pokud se nekomu neco nelibi po strance vzhledu, tak at se nevyjadruje tak, ze ten telefon vypada jako granat a podobnymi vyrazy!!! vzhled je ta nejsubjektivnejsi vlastnost a mne se treba docela libi. popis je popis a ne citove zabarvene vypraveni s metaforami. jinak siemensu/manii zdar! |
I když jsme velcí fandové této značky, neznamená to, že každou věc, kterou Siemens vytvoří musíme kvitovat s velkým nadšením. Možná až uvidíš reálný telefon, budeš sám psát jinak ;o). Vzhled telefonu ale neupírá to, že je naplněný funkcemi, které ale možná jeho určení trochu potlačují. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vasnivykolista začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 11, 2005 5:37 pm Předmět: NOVÁ ŘADA |
|
|
Tož abych pravdu řekl ..mě se taky nová řada siemens vůbec nelíbí..mám s65 a to je úplně něco jiné nedá se srovnat..no asi záleži na vkusu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 11, 2005 5:54 pm Předmět: Re: tohle musim napsat. |
|
|
bojler2 napsal: | siemensmanii mam rad, ale moc me mrzi NEPROFESIONALITA u popisu m75. pokud se nekomu neco nelibi po strance vzhledu, tak at se nevyjadruje tak, ze ten telefon vypada jako granat a podobnymi vyrazy!!! vzhled je ta nejsubjektivnejsi vlastnost a mne se treba docela libi. popis je popis a ne citove zabarvene vypraveni s metaforami. jinak siemensu/manii zdar! |
reportáž: středně dlouhý až dlouhý útvar na pomezí publicistického a uměleckého stylu, jenž seznamuje adresáta s reáliemi určité oblasti, určitého místa, určité činnost apod.
Český jazyk pro 2. ročník gymnázií, Jiří Kostečka, SPN 2001
Vsimni si toho "Umelecky funkcni styl" - metafory, prirovnani, citove zabarveny popis a vypraveni do reportaze proste patri.
A co se tyce too haneni vzhledu - kdyz u toho mas fotky, muzes si prece udelat nazor sam, ne? Nechapu, proc se rozcilujes. Kdyby tam bylo napsano, ze je hnusnej a nebyly tam fotky, jeste by se to dalo chapat. Ale takhle... jak rika weitless - nemusime o Siemesu mluvit jen v superlativech. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 11, 2005 6:02 pm Předmět: |
|
|
Jo a jeste neco - romulus a weitless telefon videli, ty ne. A sami pisou, ze na fotkach vypada lip. Jak teda muzes posuzovat jeho plastovost a skutecnou velikost? _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 11, 2005 6:37 pm Předmět: |
|
|
Gas napsal: | CX75 JE DIVNY A M75 HRUZA no o sx575 ani nehovoriac.akurat som si vsimol,naozaj bude sx2? pretoze tam bola fotka toho cierneho ,co ma klavesnicu do tvaru U.neuvazujem o ich kupe  |
Nie, má to byť iba nejaký koncept, aby Siemens predstavil nejakú novú funkciu. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 11, 2005 6:46 pm Předmět: |
|
|
Inu, jiné telefony než CX75 a CF75 mne upřímně z nové nabídky Siemensu nezajímají, ale vyjádřím se i k ostatním. Tedy...
CX75 se mi z prvních renderovaných obrázků nelíbil, po zhlédnutí videa jsem trošinku změnil názor a teď po zhlédnutí fotek z MobilManie (sorry chlapi, ale ty vaše fotky za moc nestojí) se mi CX75 docela i líbí. Abych nezapomněl - konečně pěkné ikonky! Bral bych je do CX65, hned!
M75 se mi po prvních zděšeních zdá docela hezká, hlavně je taková technická a ta černá barva jí dává šmrnc a dobrý vzhled.
CF75 se mi líbí moc, bude to nejspíš další telefon pro mou maminku (po CF62). Má docela dobré displeje, myslím, že se ujme.
CL75 mne nijak nezaujala. Je to na můj vkus až moc ulítlý telefon a vypadá jako nová LG.
SXG75 je vhledem i výbavou super telefon. Mohl mít OS, ale co se dá dělat. Jeho displej by měly mít i CX75 a M75! Takhle bych byl spokojen. Jinak se mi taky líbí ikonky v menu. _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 11, 2005 6:57 pm Předmět: |
|
|
Taky bych chtěl říct, že rozhodně nesouhlasím s kritikou vzhledu M75, protože vypadá opravdu dobře! To je můj názor. V jistých směrech se mi líbí daleko daleko víc než CX75 (ta mi příjde až moc vyumělkovaná a složitá).  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 11, 2005 7:03 pm Předmět: |
|
|
wizaard napsal: | Taky bych chtěl říct, že rozhodně nesouhlasím s kritikou vzhledu M75, protože vypadá opravdu dobře! To je můj názor. V jistých směrech se mi líbí daleko daleko víc než CX75 (ta mi příjde až moc vyumělkovaná a složitá).  |
Uvidime, az si na ni budeme moct sahnout. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bojler věrný diskusník

300016.12 SMM
Příspěvky na SM: 110,- |
Zaslal: pá březen 11, 2005 8:20 pm Předmět: Re: tohle musim napsat. |
|
|
oookoook napsal: | bojler2 napsal: | siemensmanii mam rad, ale moc me mrzi NEPROFESIONALITA u popisu m75. pokud se nekomu neco nelibi po strance vzhledu, tak at se nevyjadruje tak, ze ten telefon vypada jako granat a podobnymi vyrazy!!! vzhled je ta nejsubjektivnejsi vlastnost a mne se treba docela libi. popis je popis a ne citove zabarvene vypraveni s metaforami. jinak siemensu/manii zdar! |
reportáž: středně dlouhý až dlouhý útvar na pomezí publicistického a uměleckého stylu, jenž seznamuje adresáta s reáliemi určité oblasti, určitého místa, určité činnost apod.
Český jazyk pro 2. ročník gymnázií, Jiří Kostečka, SPN 2001
Vsimni si toho "Umelecky funkcni styl" - metafory, prirovnani, citove zabarveny popis a vypraveni do reportaze proste patri.
A co se tyce too haneni vzhledu - kdyz u toho mas fotky, muzes si prece udelat nazor sam, ne? Nechapu, proc se rozcilujes. Kdyby tam bylo napsano, ze je hnusnej a nebyly tam fotky, jeste by se to dalo chapat. Ale takhle... jak rika weitless - nemusime o Siemesu mluvit jen v superlativech. |
jasny. treba je fakt hnusnej jak noc, ja nevim. mne to prislo az moc ostry.
jenom k tomu panu Kostečkovi. Právě dneska sem si objednaval 4. díl té učebnice a tohle je reakce vydavatelství:
Učebnice vyjde až ke konci školního roku, díky nespolehlivosti autora.
S pozdravem
Jana Kritzbauchová
sekretariát
SPN, a.s.
holt ste takdobri, ze se na vas kladou nejvyssi naroky, no. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 11, 2005 8:57 pm Předmět: Re: tohle musim napsat. |
|
|
bojler2 napsal: | jasny. treba je fakt hnusnej jak noc, ja nevim. mne to prislo az moc ostry.
jenom k tomu panu Kostečkovi. Právě dneska sem si objednaval 4. díl té učebnice a tohle je reakce vydavatelství:
Učebnice vyjde až ke konci školního roku, díky nespolehlivosti autora.
S pozdravem
Jana Kritzbauchová
sekretariát
SPN, a.s.
holt ste takdobri, ze se na vas kladou nejvyssi naroky, no. |
To o tom Kosteckovi me fakt pobavilo, hned mam lepsi naladu! V te me ucebnici se tvari, jako ze uz to vsechno vyslo... A to je z roku 2001... Jasne muze byt hnusnej nebo peknej. Jenom jsem chtel rict, ze na kritiku ma SM pravo. Navic je asi nemuzeme obvinovat ze zaujatosti proti Siemensu...
Docela me ale pobavilo, jak vydavatelstvi bez nejmensich problemu vsechno hodilo na autora. Mozna za to fakt muze, ale zda se mne to takovy alibisticky - My nic, my za nic nemuzem, to vsechno tamten... No, snad ten Kostecka ma aspon ty fakta dobre, kdyz nedodrzuje terminy.  _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: pá březen 11, 2005 10:02 pm Předmět: |
|
|
Dotaz. Doufám,že už to tu nezaznělo. Tak k věci: Jaké mají nové telefony ze spodu přípojný konektor? Stejný jako řada 65 anebo si budeme muset kupovat nové kabely (zase)? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 11, 2005 10:27 pm Předmět: |
|
|
Dufam ze take iste. Ale podla mna sa nezmenia  _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|