clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - problém po instalaci FW43CZ na CX65

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

problém po instalaci FW43CZ na CX65
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
shawt
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 16, 2005 11:41 pm    Předmět: problem s prehranim fw43... Odpovědět s citátem

Zdravim chytrejsi nez sem ja...koupil sem si cx65 a mel sem tam 12ku verzi v pohode sem nainstaloval verzi 25 a ted jak sem chtel verzi 43 tak mam problem s tim..mi to pise..bud...Could not Ping Mobile nebo to pise kdyz tam zmenim neco...Error on waiting for Ack EOT a tim sem skoncil..tak poradte prosim co s tim..mam tam ted teda fw 25...tak uz sem na to teda prisel sam..sem dal vetsi rychlost a slo to....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rmkk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2005 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
rmkk napsal:
A to jako že fakt zvládnu ?

Ano zvládneš. Přesně ten samý problém jsem měl ale s fw 41. Bylo jedno jestli byly tlačítka tamčeny nebo ne, ale po nahrání to chtělo bezp. kód. Zkus standardní bezp. kód 1234, ale pokud ne, tak budeš muset odblokovat.
Pokud jsi si vygeneroval kódy dle návodu Na co nezapomenout ... máš skoro vyhráno. Jinak se budeš muset vrátit ke starší verzi firmware /max. 25 pomocí winswup, nebo zálohy FF/ a použít postup na vygenerování kódů v PapuaUtils viz. výše, který ti vygeneruje i potřebný LOG soubor pro odblokování.
Pokud máš ICQ a nebudeš si vědět rady není problém se na mě obrátit.

Jen pro zajímavost, aniž bych cokoliv s telefonem udělal (i když jsem se na to psychicky připravoval), po vyndaní baterky a zapnutí telefonu zmizel dotaz na "Kód přístroje" a vše zase funguje jak má :-). Divné co ?
wizaard
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2005 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
igi napsal:
siemens ma standardny kod? myslim ze ked je telefon novy tak sa zadava aj novy kod. kod 12345 je prednastaveny na nokiach Shame on you

Psal jsem zkus a ne že tam je, já němel žádný kód a 1234 zafungoval.

No, pokud nikdy nebyl kód přístroje nastaven, telefon použije jeho první zadání Idea , takže pokud nebyl nastaven, nacvakáš 1234, tak se nastaví na 1234.

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
rrichie
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2005 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze jestli tomu dobre rozumim, musim si napred vygenerovat kody pristroje dle navodu a pak muzu uz bez problemu nahrat winswup verzi firmware 43CZ. Omlouvam se za tak tupy dotaz, ale kdyz jsem procital jednotlive navody, tak uz je toho na me trocha moc. Diky za odpoved.
shawt
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 6:48 pm    Předmět: fw43` Odpovědět s citátem

Tak sem rychlost zvysil a slo to..a nic sem negeneroval...a slape to v pohode...tak snad i bude...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: