Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 20, 2005 1:41 pm Předmět: umrtvil som S55 |
|
|
Takze ako sa to stalo? Presny postup, ako som postupoval je tu. Ak by sa nasiel niekto, kto mi pomoze budem velmi vdacny, lebo inac asi telefon skonci zastrceny v skrini... Este napisem, ze o nieco taketo som sa pokusal prvykrat, snazil som sa ist presne podla navodov, ale:(
Takze, najprv som si vo v_klay 3.2 spravil zalohu FF a EEPROM. Potom som si dal to S55 novy FW zo stranky siemensu (910313). Potom som si opat spravil zalohu FF a EEPROM a chcel som si zvacsit pamat na 1,58MB. Isiel som podal postupu (http://www.siemensmania.cz/content.php?id=119). Zaloha bola hotova, nahral som language pack SK a isiel som pustit patch. Niekde v polovici mi vyhodil chybu, ze jedno miesto v pamati ma inu hodnotu ako povodne malo mat. Mal som dve moznosti:
1.
Zrusit patch bez zmien
2.
Pokracovat, aj so zapisom aky bol v errore, pricom sa vytvori REPAIR patch, ktory da vsetko do poriadku keby po skonceni telefon nefungoval.
Tak som pokracoval, vytvoril sa REPAIR patch. Telefon samozrejme nefungoval (zablikal a vypol sa). Tak som isiel pustit repair patch. Ten mi asi v polovici aplikacie tiez vyhodil rovnaku chybu so zapisom (lebo povodny tam nejaku hodnotu prepisal). Takze som ulozil REPAIR patch z tohoto REPAIR patchu a pokracoval. A vtedy mi spadol v_klay (program has performed an illegal operation and has to be skut down). Ked som ho opat zapol, uz sa nedokazal pripojit k telefonu. Co mam robit???
Dakujem _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
no, na tej fotke sice vyzeram ako notas... ale ked je vecer zabava a pije sa (vedla mna je moja najvacsia laska) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 20, 2005 1:50 pm Předmět: |
|
|
asi ne stvrtykrat sa mi v_kaly pripojil. aplikoval som ten REPAIR patch a vypisuje tuto chybu (toto bola aj ta predosla chyba, len s inymi hodnotami:
http://fhi.webpark.sk/error-pamat.jpg
A vysledok po aplikovani REPAIR patchu je, ze telefon asi na 5 sekund zasvieti, pipne a vypne sa. _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
no, na tej fotke sice vyzeram ako notas... ale ked je vecer zabava a pije sa (vedla mna je moja najvacsia laska) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 20, 2005 2:08 pm Předmět: |
|
|
no a ked som nahral zalohu FF, tak to fici  _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
|
Návrat nahoru |
|
 |
igi rozumbrada

Založen: 14. 11. 2004 Příspěvky: 359 Bydliště: Banská Bystrica
1261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 20, 2005 2:41 pm Předmět: |
|
|
mistik napsal: | no a ked som nahral zalohu FF, tak to fici  | tak kde je problem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 20, 2005 3:41 pm Předmět: |
|
|
igi napsal: | mistik napsal: | no a ked som nahral zalohu FF, tak to fici  | tak kde je problem  |
no uz nikde. ale pisal som to, ked sa telefon nepropijil pomocou v_klay asi 5krat za sebou a na nic nereagoval. potom sa zrazu pripojil a islo to.
takze tento topic kludne zmazte, aby zbytocne nebral miesto  _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: po březen 21, 2005 8:03 am Předmět: |
|
|
Len tak mimochodom...Reapair patch sa neaplikuje ale rusi...je to taka zvlastnost,ale je to tak  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po březen 21, 2005 12:21 pm Předmět: |
|
|
hanni napsal: | Len tak mimochodom...Reapair patch sa neaplikuje ale rusi...je to taka zvlastnost,ale je to tak  |
hehe, ano aj to som si uz vsimol. Zaciatky byvaju tazke. No to zvacsenie pamate mi stale nefunguje a vyhadzuje mi error aky je na obrazku v druhom prispevku. Nevedeli by ste mi s tym niekto poradit?  _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|