clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Siemens Mobile Control - SiMoCo

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Siemens Mobile Control - SiMoCo
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 27, 28, 29  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
xhp
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 12:23 pm    Předmět: Spatny cas v kalendari CX65 Odpovědět s citátem

Poridil jsem si CX65 hlavne kvuli kalendari a komunikaci s pocitacem. Kdyz ale zadam v SiMoCo polozku do kalendare v telefonu se zobrazi s casem o hodinu posunutym. Napada me, ze chyba je v zimnim ci letnim case, nebo v casove zone i kdyz pocitac i telefon maji GMT+1. Uz nevim, co s tim. Muzete mi poradit?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu  
čestný člen
čestný člen

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 12:58 pm    Předmět: Re: Spatny cas v kalendari CX65 Odpovědět s citátem

xhp napsal:
Poridil jsem si CX65 hlavne kvuli kalendari a komunikaci s pocitacem. Kdyz ale zadam v SiMoCo polozku do kalendare v telefonu se zobrazi s casem o hodinu posunutym. Napada me, ze chyba je v zimnim ci letnim case, nebo v casove zone i kdyz pocitac i telefon maji GMT+1. Uz nevim, co s tim. Muzete mi poradit?

Časové údaje v organizéru se předávají v UTC (Greenwich), aby byl soulad na obou stranách, je třeba, aby obě zařízení měla nastavená stejné časové pásmo a shodně letní nebo zimní čas. Bohužel telefony řady 65 nemají možnost nastavit letní nebo zimní čas "natvrdo", jako u řady 55, ale nastavují si to automaticky, bohužel v některých verzích firmware špatně. Pokud tedy máte tento problém, tak posuňte časové pásmo v mobilu o hodinu a znovu synchronizujte čas.
pavelc
čestný člen
čestný člen

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě dodatek: na mém M65 to také takto zlobilo. V menu Nastavení-Hodiny-nast. jsem zrušil funkci "Aut. zjišť .času", v Nastavení - Hodiny-nast. - Časov.pásma - Možnosti jsem zrušil funkci "Aut. časové pásmo", nastavil jsem ručně časové pásmo na UTC+01:00 stejně jako v počítači a po celou dobu normálního zimního času to bylo bez problémů. Uvidím, co to bude dělat, až nám teď zase zavedou letní čas, doufám, že bude stačit ručně posunout v mobilu časové pásmo o hodinu a znovu seřídit hodiny na mobilu.
xhp
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 12:31 pm    Předmět: Mrznuti komunikace s telefonem. Odpovědět s citátem

Predem diky za pomoc s kalendarem. Mam, ale jeste jeden problem. Tak 2x z 5 pokusu se mi stane, ze komunikace zatuhne ( behem posilani sms, kopirovani souboru...). Pomuze jedine vytazeni kabelu z usb, protoze port zustane obsazeny. Mam neoficialni kabel, ktery cx65 detekuje jako dca-510. Zkousel jsem snizit rychlost portu, bohuzel to nepomohlo..
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 28, 2005 2:39 am    Předmět: SMS Odpovědět s citátem

Proč musím při každém update SiMoCo přijít o všechny smsky ?!?!??!? Už se mě to stalo podruhé a upřímně mě to s***... Měl sem tam důležitý smsky... Není v instalátoru nějaký parametr, který by zakázal takovéto kanadské vtipy?!?!?!

BTW: Možná by bylo super, kdyby se při ukončování zapsali všechny datové soubory do záložního adresáře...

kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 28, 2005 3:27 am    Předmět: Script Odpovědět s citátem

Pokud vám taky záleží na datech a chcete mít pojistku, tak tady je malý script, který vám vyzálohuje všechny datové soubory SiMoCo do adresáře Backup (musíte si ho předtím ve složce SiMoCo vytvořít) a buď si daný script spustíte pokaždé, když budete chtít, nebo v zadaný časový interval v naplánovaných úlohách(tak to mám já).

Ve složce SiMoCo vytvoříte soubor backup.cmd a do něho vložíte následující text:

copy Adrbook "Backup\* - %date%"
copy *.sxc "Backup\* - %date%.sxc"

Pak soubor uložíte a spustíte. Výsledkem jsou zálohy datových souborů s datumem v adresáři Backup
Pro obnovení souborů stači smazat datum z názvu souboru a nakopírovat zpět do hlavní složky.

čestný člen
čestný člen

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 28, 2005 8:47 am    Předmět: Re: SMS Odpovědět s citátem

kamilrt napsal:
Proč musím při každém update SiMoCo přijít o všechny smsky?

Sdělte mi verzi OS a service packu a z jaké verze SiMoCo jste jste povyšoval na jakou, jestli "upgrade" nebo spuštěním instalátoru, abych si mohl navodit stejnou situaci. Mě se to ještě nikdy nestalo.
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 28, 2005 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ani mne..pri update SiMoCo nepridem o ziadne SMS alebo ine data Think
Mam WIN2000 SP4 a WIN XP SP2.

kamilrt
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 28, 2005 7:52 pm    Předmět: Re: SMS Odpovědět s citátem

pavelc napsal:
kamilrt napsal:
Proč musím při každém update SiMoCo přijít o všechny smsky?

Sdělte mi verzi OS a service packu a z jaké verze SiMoCo jste jste povyšoval na jakou, jestli "upgrade" nebo spuštěním instalátoru, abych si mohl navodit stejnou situaci. Mě se to ještě nikdy nestalo.

WinXP SP2 a delal sem plny instal z 2.2.2 na 2.2.3...ale stalo se to az pri druhem spusteni nove verze....stejne jako minule...absolutne nechapu, jak je to mozne, ale je to dost blbe...uz sem si pomoci toho skriptu zacal delat zalohy,takze to moc neresim...kazdopadne je tam nekde nejakej bug... jenom zjistit kde....

kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2005 9:04 pm    Předmět: Re: Port je obsazen Odpovědět s citátem

pavelc napsal:
Kisa napsal:
Hláška: Nenavázána komunikace s telefonem. Port je obsazen.

Port je pravděpodobně obsazen jiným programem nebo nějakým ovladačem - např. pokud je na tomto portu modem, který má být na příjmu.

Ještě se vracím, protože mi to stále nefunguje.
Jak zjistím, jestli a jakým programem je port obsazen?
A pokud to zjistím, mohu s tím něco udělat?

Jen dodávám, že na inet jsem připojena přes kabel (UPC) + router pro domácí síť.
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 05, 2005 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pán pavel cibulka.Som si istý že chcete opraviť chyby vo svojom programe a tak vám prinášam myslím si dosť závažnú chybu (aspoň pre mňa).Vetšinou mám zložky napísane s diakritkou ale zložky ktoré sú s diakritikou (napr.: realtóny) keď dám otvoriť tak len preblikne a neotvorí.Bez diakritiky to facha.Dieg0
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 05, 2005 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dieg0 napsal:
Pán pavel cibulka.Som si istý že chcete opraviť chyby vo svojom programe a tak vám prinášam myslím si dosť závažnú chybu (aspoň pre mňa).Vetšinou mám zložky napísane s diakritkou ale zložky ktoré sú s diakritikou (napr.: realtóny) keď dám otvoriť tak len preblikne a neotvorí.Bez diakritiky to facha.Dieg0

Problém je spíše v telefonu, zkus si smazat prázdný adresář přímo v telefonu, taky to nepůjde.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail  
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 06, 2005 2:00 pm    Předmět: Chybná registrace? Odpovědět s citátem

Po zaregistrování programu zadám v tom vyskakovacím okně číslo co jste mi zasla a je všechno v pořádku. Jakmile ale program ukončím, musím toto číslo zadávat znovu. Je to normální nebo je to nějaká chybka, případně jde-li nějak to otravný okno zrušit. Jo, používám SiMoCo 223. Díky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 06, 2005 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A klikol si potom na tlacitko Registrovat, alebo iba OK?
Petr_klic
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 06, 2005 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
A klikol si potom na tlacitko Registrovat, alebo iba OK?

Poprvé ne, jen na OK ale pak mě to došlo a klikl jsem na Registrovat a stejně to nepomohlo. O několik stránek to již p. Cibulka vysvětloval, přejít na vyšší verzi, jenže tenkrát, teď novější verze není.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 27, 28, 29  Další
Strana 15 z 29

Přejdi na: