clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Problém s M65

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Problém s M65

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lewa
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 22, 2005 3:47 pm    Předmět: Problém s M65 Odpovědět s citátem

Čauky lidi, mám problém, chci si do svý M65 dat nějaky grafický patche, ale V Klay mi zahlásí chybu, rychlost i COM port mám dobře nastavenej... Program se normálně s founem spojí ale nic víc... Dík

PS: foun jsem koupil u T-MOBILU

FW mám 25CZ

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
igi
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 22, 2005 3:49 pm    Předmět: Re: Problém s M65 Odpovědět s citátem

Lewa napsal:
Čauky lidi, mám problém, chci si do svý M65 dat nějaky grafický patche, ale V Klay mi zahlásí chybu, rychlost i COM port mám dobře nastavenej... Program se normálně s founem spojí ale nic víc... Dík

FW mám 25CZ
kedy a co ti vypisuje v klay?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 22, 2005 3:53 pm    Předmět: Re: Problém s M65 Odpovědět s citátem

igi napsal:
Lewa napsal:

FW mám 25CZ
kedy a co ti vypisuje v klay?

jo jo to je správná otázka.pokud nebudeme vědět jakou chybu ti to hlásí,tak ti nikdo neporadí.

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 22, 2005 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozna budeme lip vedet jak ti pomoct, kdyz nam napises, jakou chybu ti to hlasi...

No jenom nastinim mozny priciny - mozna ten patch je pro jinej fw nebo ty graf. patche navzajem kolidujou (pokud je chyba pri cteni dat, jeste sniz rychlost). Zkus specifikovat tu chybu.

wizaard
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 22, 2005 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak psal oookoook - pokud jsi udělal vše podle návodů zde na SM, zkus ještě změnit (snížit) komunikační rychlost. Mně se mobil CX65 spojí i na 1,2 mil Bd, ale nechce zapisovat. Jede mi na 900 tisíc. Zkus to tak. Idea

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Lewa
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, data se začnou odesílat, ale píše to toto: No answer from boot ChaosKey 2.bin .... a posílání je přerušeno

Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lewa napsal:
No, data se začnou odesílat, ale píše to toto: No answer from boot ChaosKey 2.bin .... a posílání je přerušeno

Aha, takže si nejdříve přečti pořádně návod, musíš mít vygenrovaný loader pro svůj telefon http://www.siemensmania.cz/content.php?id=297

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lewa
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 26, 2005 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
Lewa napsal:

Aha, takže si nejdříve přečti pořádně návod, musíš mít vygenrovaný loader pro svůj telefon http://www.siemensmania.cz/content.php?id=297

Dík moc na M65 jde, ale když chci na C65, tak se program při vytvoření loaderu nespojí... Pouze program pípne a vypne se...

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: