Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
katt kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út březen 22, 2005 9:25 am Předmět: Re: 43 je, rekl bych, o neco horsi |
|
|
Patous007 napsal: | katt napsal: | Onecar napsal: | 43cz je lepsi, ma rychlejsi javu a umi prehravat video v asistentu pameti. Dale se dockale jeste nejakych kosmetickych uprav, ale ty uz jsou mene podstatne  |
1. zvuk je o dost tissi
2. narozeniny Vam zataji (ani nepipne)
3. rychlost menu je horsi, ale zase do nej tak casto nelezu
4. video hezky - ale moc se ho tam nevejde, aby to bylo rozumne pouzitelne a neumi ho poslat MMSkou a myslim ze ani nahrat.
5. myslim, ze je mobil s fw43 dokonce podtaktovan aby dyl vydrzel, takze java by mela byt spis pomalejsi (nezarucuju spravnosti informace, ale jbenchmark mi nenaznacil nic konkretniho +/- stejny)
Takze na chvili hrani to vystaci, ale zakladni funkcnost zejmena hlasitost zvoneni a upozorneni u me prevazuje.
To menu neni problem opatchovat "super fast menu" nebo tak neco. |
Co to prosimtě kecáš za kraviny???
Kde's to vzal???
Vždyť se to fšeckmo jenom zrychlilo....
Video de nahrávat, nevim proč by nešlo
Zvuk je spis hlasitejsi...
A narozeniny mi taky fachaj normalne...
Kde si ty informace vzal???
Máš asi FirmWare od naší Vietnamský menšiny  |
Koukám, že Tvůj nick a diskusní úroveň přesně vystihuje Tvou povahu.
1. FW jsem stáhnul ze Siemensmanie
2. Vše co jsem psal mám vlastnoručně odzkoušeno. 3 mobily
3. Má omluva všem, že jsem hned nenapsal C65, nicméně z kontextu to vyplynulo!!! Někdo je však pomalejší.
Tak a teď si dej acylpyrin a vychladni. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: út březen 22, 2005 9:38 am Předmět: Re: 43 je, rekl bych, o neco horsi |
|
|
katt napsal: | Patous007 napsal: |
Kde's to vzal???
3. Má omluva všem, že jsem hned nenapsal C65, nicméně z kontextu to vyplynulo!!! Někdo je však pomalejší.
No tak klid pánové  _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Zaslal: út březen 22, 2005 7:36 pm Předmět: Re: 43 je, rekl bych, o neco horsi |
|
|
katt napsal: | Patous007 napsal: | katt napsal: | Onecar napsal: | 43cz je lepsi, ma rychlejsi javu a umi prehravat video v asistentu pameti. Dale se dockale jeste nejakych kosmetickych uprav, ale ty uz jsou mene podstatne  |
1. zvuk je o dost tissi
4. video hezky - ale moc se ho tam nevejde, aby to bylo rozumne pouzitelne a neumi ho poslat MMSkou a myslim ze ani nahrat.
5. myslim, ze je mobil s fw43 dokonce podtaktovan aby dyl vydrzel, takze java by mela byt spis pomalejsi (nezarucuju spravnosti informace, ale jbenchmark mi nenaznacil nic konkretniho +/- stejny)
Takze na chvili hrani to vystaci, ale zakladni funkcnost zejmena hlasitost zvoneni a upozorneni u me prevazuje.
Kde's to vzal???
Hele, klídek, já to myslel v pohodě.
Ale na druhou stranu si měl napsat typ mobilu.... _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mick. Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: út březen 22, 2005 7:42 pm Předmět: Re: 43 je, rekl bych, o neco horsi |
|
|
katt napsal: | Onecar napsal: | 43cz je lepsi, ma rychlejsi javu a umi prehravat video v asistentu pameti. Dale se dockale jeste nejakych kosmetickych uprav, ale ty uz jsou mene podstatne  |
1. zvuk je o dost tissi
To menu neni problem opatchovat "super fast menu" nebo tak neco. | otazka jestli tyto chyby bude mit oficial jinak se podepisuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
serzino rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: st březen 23, 2005 7:21 am Předmět: Re: 43 je, rekl bych, o neco horsi |
|
|
katt napsal: | Onecar napsal: | 43cz je lepsi, ma rychlejsi javu a umi prehravat video v asistentu pameti. Dale se dockale jeste nejakych kosmetickych uprav, ale ty uz jsou mene podstatne  |
1. zvuk je o dost tissi
Takze na chvili hrani to vystaci, ale zakladni funkcnost zejmena hlasitost zvoneni a upozorneni u me prevazuje.Mal som ten isty problem.Po nahrani fw43 mi neupozornovalo na narodeniny.Inac fon sa perfektne zrychlil a odstranenych je kopa chyb.Ked som vymazal vsetky terminy a znova som ich nahodil ,zacali fungovat aj narodeniny.Podla mna tiez je hlasitost vyssia.Skus vymazat tie terminy a uvidis.
_________________ E628 ,N1611,E688 ,N5110,N3210 ,N3310 ,N6210 ,Mot V66i ,C35 ,S35 ,S45 ,S55 ,6230,K700 ,S65 fw43,fw50,fw58,S75fw47,K610i, N70,E50,M65,S75,N6120c |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kusys kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st březen 23, 2005 8:58 am Předmět: FW43cz na Sie c65 |
|
|
Dobrý den, asi budu vypadat jako tuleň, ale nikde jsem nenašel zmínku o tom, jestli při update SW winswupem mohu nechat simkartu v mobilu? Velmi děkuji za odpovědi. kusys |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ramesses badatel

290.20 SMM
|
Zaslal: st březen 23, 2005 9:12 am Předmět: Re: FW43cz na Sie c65 |
|
|
kusys napsal: | Dobrý den, asi budu vypadat jako tuleň, ale nikde jsem nenašel zmínku o tom, jestli při update SW winswupem mohu nechat simkartu v mobilu? Velmi děkuji za odpovědi. kusys |
já osobně ji nevindávám nikdy!!! takže ani při flashování. Nevim jestli je to dobře, ale svůj tel. jsem trápil už mnohokrát a nic se s nim nestalo.
(odzkoušeno i na dalších dvou telefonech) _________________ M35i fw18+t9CZ -> M65 fw25,43,50
Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kusys kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st březen 23, 2005 10:04 am Předmět: FW43cz na Sie c65 |
|
|
Děkuji Ramesses :-)
a ještě jeden dotaz: když stáhnu patch na mobil, jak se aplikuje? (učím se pomalu, ale pak umím ...!) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
otomar badatel

Založen: 25. 09. 2004 Příspěvky: 117 Bydliště: Židlochovice,Brno
52001.82 SMM
|
Zaslal: st březen 23, 2005 10:08 am Předmět: Re: FW43cz na Sie c65 |
|
|
kusys napsal: | Děkuji Ramesses :-)
a ještě jeden dotaz: když stáhnu patch na mobil, jak se aplikuje? (učím se pomalu, ale pak umím ...!) |
Pomocí kabelu a V-klay.Kabel to musí podporovat(dca-510) a patch musí být pro tvou verzi firmWar! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katt kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st březen 23, 2005 12:07 pm Předmět: Re: 43 je, rekl bych, o neco horsi |
|
|
Patous007 napsal: |
Hele, klídek, já to myslel v pohodě.
Ale na druhou stranu si měl napsat typ mobilu.... |
Možná ta moje hláška s tím acylpyrinem někoho vyvedla z míry. Nemyslel jsem to zle. Jenom jsem chtěl ujistit čtenáře, že jsem si ty bugy nevycucal z prstu! Tolik asi k minulým příspěvkům.
Jinak oficiální FW43CZ je dle testu mého bratra naprosto totéž. Takže pokud trváte na funkčním kalendáři a vyšší hlasitosti vyzvánění pak směle podflashujte na 25 a užívejte. 8)
PS: Na siemens-mobile je stále jen verze 25, tak nevím, jestli je skutečně oficiální. Možná jsem se špatně koukal. Jinak je to stejný jako wswup43CZ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katt kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st březen 23, 2005 12:17 pm Předmět: Další bug C65 FW43CZ |
|
|
Před chvílí kolega našel další bug FW43.
V kalendáři, zobrazit nejaký den s událostí.
Vybrat událost a potvrdit joystickem.
Zobrazí se datum, časy a detail události.
Pod levým kontextovým tlačítkem je funkce Změnit, která nefunguje. Vrátí Vás zpět na denní přehled. Změnit se dá jen přes denní náhled Možnosti -> Změnit.
FW43cz sux!!!
PS: Nevím jak "oficiální" FW43Cz. Ale podle všeho to bude to samý. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: st březen 23, 2005 12:18 pm Předmět: Re: FW43cz na Sie c65 |
|
|
kusys napsal: | Děkuji Ramesses :-)
Už jsi mimo téma! Koukni se ale na tento článek , kde jsou sesumírovány základní postupy a znalosti. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: st březen 23, 2005 1:46 pm Předmět: |
|
|
Teda tohle semka nepatří ale musim to říct Dneska se mi zdálo že přijdu na SM a tam bude FW50 oficiál no tak jsem tady a FW50 nikde stejně by to asi byl jenom nějakej klon 43ky nebo tak  _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: po květen 16, 2005 4:06 pm Předmět: |
|
|
bkf.1 napsal: | Teda tohle semka nepatří ale musim to říct Dneska se mi zdálo že přijdu na SM a tam bude FW50 oficiál no tak jsem tady a FW50 nikde stejně by to asi byl jenom nějakej klon 43ky nebo tak  |
Tak to se ti zdalo brzy. Uz tam je. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: po květen 16, 2005 4:12 pm Předmět: |
|
|
Mno,FW50 tu je,ale nie oficialny,iba servisny. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|