Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bbedo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 17, 2005 9:29 am Předmět: Diakritika v menu "Volané hovory" (S55) |
|
|
Zdravím,
mám S55, nahral som fw91, je tam pár patchov (žiadne rozšírenia pamäte), cez program VKlay mám upravenú klávesnicu s podporou slovenských znakov (š,č,ť,.. a pod.) a takto mám aj vytvorený adresár v telefóne, teda s diakritikou.
Ked listujem adresár tak všetko vidím úplne super. Teda v Tvare "Priezvisko, Meno" a to s diakritikou. Keď zavolám na nejaké číslo, tak pri spájaní hovoru tiež vidím všetko OKi. No ale ked potom stlačím napr. červene tlačidlo a pozriem zoznam "Volané hovory" diakritika je pokazená :o(
Ale nie úplne, niekde je cele meno OKej, niekde sú niektoré znaky zamenené za úplne nezmyselné a niekde, čo mi je najväčšia záhada je zobrazene iba priezvisko, alebo s mena je len pár písmen.
Ešte snáť pripomienka, že takto sa to správalo aj na "čistom" telefóne s fw16, ale nie som si na 100% istý.
Až tak veľmi ma to netrápi, no ak niekto môžete tak helfnite. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
S55_KeNnY ostřílený diskusník

Založen: 05. 08. 2004 Příspěvky: 538 Bydliště: Poprad, Slovensko - Port 3784
3061.00 SMM
|
Zaslal: so březen 26, 2005 11:18 pm Předmět: |
|
|
ten isty problem... ale mne dokonca nebralo niekedy rychle vyhladavanie podla pismena v adresary....  _________________
Foun: Ericsson A2618s (r. 2002) >> Sendo S200 (r.2003-2004) >> Siemens S55 (r.2004-2005) >> SonyEricsson K750i (This Summer 2005 ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: út březen 29, 2005 6:42 am Předmět: |
|
|
Fiha...
presne to iste mam aj ja :o)
Niekedy to fachci a niekey nie, a ze to ma nieco spolocne s tymto tu ma este nenapadlo :o)
Hned vecer pojde klavesnica fuc :o(
A inac vcera som si vsimol, ze mi hodiny na displeji stoja ked je zablokovana klavesnica :o).
Ked som ju odplokoval skocili na spravnu hodnotu, no akonahle sa blokla, zase stali :o(
Zase pomohlo vymnutie a zapnutie telefonu :o)
Tie patche asi robia "galibu", tadsej sa ich vsetkych zbavim.
Viete mi niekto prosim povedat (napisat) ako ma byt nastavene servisne menu? Som si to tam odsrtal a vobec ma nenapadlo ze by som si to mal lzapamatat ako to bolo povodne :o))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|