Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
petr. k kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 8:26 pm Předmět: Problém po instalaci FW25CZ na CX65 |
|
|
Ahoj lidi. Tak jsem se před pár dny dokopal k tomu provést upgrade FW z 09 na oficiální (Siemens) 25 (i když teď už je jak koukám 43) a nestačím se divit. Docela mi přijde pomalý pohyb ve složkách v menu.
Ale hlavně!
1 - U odeslaných zpráv se nezobrazí jméno, ale tel. číslo (po vypnutí a zapnutí je vše O.K, dokud zase něco nepošlu)
2 - Nemůžu nastavit časové pásmo - pořád se mi tam nastavuje Berlín. I když to změním na jiné město a pak se podívám znovu na časové pásmo, zase tam je Berlín.
Hledal jsem skoro 2 hodiny v diskuzích a nic jsem k tomu nenašel.
Díky za rady.
Petr |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

Založen: 26. 12. 2004 Příspěvky: 829 Bydliště: Mladá Boleslav
5861.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 8:28 pm Předmět: Re: Problém po instalaci FW25CZ na CX65 |
|
|
petr. k napsal: | Ahoj lidi. Tak jsem se před pár dny dokopal k tomu provést upgrade FW z 09 na oficiální (Siemens) 25 (i když teď už je jak koukám 43) a nestačím se divit. Docela mi přijde pomalý pohyb ve složkách v menu.
Ale hlavně!
1 - U odeslaných zpráv se nezobrazí jméno, ale tel. číslo (po vypnutí a zapnutí je vše O.K, dokud zase něco nepošlu)
2 - Nemůžu nastavit časové pásmo - pořád se mi tam nastavuje Berlín. I když to změním na jiné město a pak se podívám znovu na časové pásmo, zase tam je Berlín.
Díky za rady.
Petr |
Nahraj si 43 a problémy budou pryč, 43 je lepší, to se tu řešilo mnohokrát, takže si můžeš bejt jistej  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 8:40 pm Předmět: Re: Problém po instalaci FW25CZ na CX65 |
|
|
petr. k napsal: | Ahoj lidi. Tak jsem se před pár dny dokopal k tomu provést upgrade FW z 09 na oficiální (Siemens) 25 (i když teď už je jak koukám 43) a nestačím se divit. Docela mi přijde pomalý pohyb ve složkách v menu.
Ale hlavně!
Díky za rady.
Petr |
...jinak v Berlíně maj stejnej čas jako v Praze či Putimi, takže tím bych se netrápil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petr. k kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 8:43 pm Předmět: |
|
|
Po těch zkušenostech se mi do FW43 zatím nechce.
S tím Berlínem, Prahou, Putimí, ... to je pravda. Jenomže já CX synchronizuju S Outlookem a to včetně kalendáře a pak mi to rozhodí po změně ze zimního na letní čas u kalendářů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 8:45 pm Předmět: |
|
|
petr. k napsal: | Po těch zkušenostech se mi do FW43 zatím nechce.
S tím Berlínem, Prahou, Putimí, ... to je pravda. Jenomže já CX synchronizuju S Outlookem a to včetně kalendáře a pak mi to rozhodí po změně ze zimního na letní čas u kalendářů. |
Čím to synchronizuješ? To bude softem, ne Berlínem. Důležitý je časový pásmo ne nějaká konkrétní osada  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petr. k kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 8:48 pm Předmět: |
|
|
Samozřejmě, že je to softem - synchronizuju to XTND Connect PC, který je součástí Siemens Data Suite. Ale problém je i v telefonu, protože mi tam to pásmo prostě nejde nastavit. Ať ho nastavím na co chci, zase tam je ten Berlín. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 8:51 pm Předmět: |
|
|
petr. k napsal: | Samozřejmě, že je to softem - synchronizuju to XTND Connect PC, který je součástí Siemens Data Suite. Ale problém je i v telefonu, protože mi tam to pásmo prostě nejde nastavit. Ať ho nastavím na co chci, zase tam je ten Berlín. |
Se ti právě celou tu dobu snažím vysvětlit, že Berlín je ve stejným časovým pásmu jako Praha Bern nebo Amstr, sakriš ! Takže když tam máš Berlín, máš časový pásmo prostě nastavený dobře! Chápeš?
Je to tím SDS+XTND. Chceš-li aby ti synchro fungovalo, stáhni si třeba MPM+SmartSync. V tom XTND je chyba !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petr. k kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 8:55 pm Předmět: |
|
|
Právě proto jsem to před tím řešil zadáním jiného časového pásma než je Praha. Ten MPM se SmartSync by bylo super řešení, jenže SmartSync s CX65 nefunguje. Ale i tak díky za snahu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 8:59 pm Předmět: |
|
|
petr. k napsal: | Právě proto jsem to před tím řešil zadáním jiného časového pásma než je Praha. Ten MPM se SmartSync by bylo super řešení, jenže SmartSync s CX65 nefunguje. Ale i tak díky za snahu. |
Když použiješ Bonfireův SiemensMultiChanger, tak by snad měl jít SmartSync s cx65 rozchodit změnou názvu telefonu. Ale nemám odzkoušeno. Můžeš to prubnout  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petr. k kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 9:03 pm Předmět: |
|
|
Přiznám se, že s tímhle nemám zkušenosti. Teď se snažím zjistit, co to SiemensMultiChanger vlastně je a kde to stáhnu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 9:08 pm Předmět: |
|
|
petr. k napsal: | Přiznám se, že s tímhle nemám zkušenosti. Teď se snažím zjistit, co to SiemensMultiChanger vlastně je a kde to stáhnu. |
Mrkni sem :
http://siemensmania.cz/content.php?id=335 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 9:09 pm Předmět: |
|
|
...sorry nějak mi zas vypadlo přihlášení  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 9:15 pm Předmět: |
|
|
Díky za rady. No, přiznám se, že to to celkem složité. Možná zkusím ještě ofíko FW43 a pak asi servis Siemensu. Díky moc za pomoc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 9:33 pm Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | Díky za rady. No, přiznám se, že to to celkem složité. Možná zkusím ještě ofíko FW43 a pak asi servis Siemensu. Díky moc za pomoc. |
Složitý to vypadá, ale je to docela jednoduchý. Být tebou určitě to vyzkouším. V servise ti s tímhle nepomůžou. Řeknou ti, že cx65 synchronizovat nelze a hotovo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|