View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sutrus VIP

661.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 8:59 pm Post subject: LyricShow Player |
|
|
Tak jsem brouzdal po modopo a nasel jsem zajimavy java programek pro SXG75 a EF81.
Podporovane formaty mid, amr, wav, mp3, aac, imy, 3gp a mp4.
Mezi hodne zajimave vlastosti patri prehravani videa v FULLSCREENu a playlisty. Muzete tvorit i vlastni skiny
Stahujte testujte
http://forum.modopo.com/softwareforum/t-14679-ef81-alternativer-mediaplayer-auch-fuer-sxg75/page3.html
Lock/unlock (díky ccd98, promiň); jenda.69 _________________ sutrus
S10, C25, S35, S45, SL45, S55, SL65, SX1, SXG75, SL91, HTC Kaiser |
|
Back to top |
|
 |
david.sedivy (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 27 Sep 2004 Posts: 460 Location: Praha 3 - Žižkov Telefon: HTC P3300
78319.68 SMM
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 9:27 pm Post subject: |
|
|
No jo, ale nejde to stahnout, teda pokud nejsi na modopu registrovanej
Nemohl bys to povesit nekde, kde by se to dalo stahnout bez registrace?
Diky _________________ Alkatel (ani nevím jakej)-->Siemens C35i-->Siemens S45(i)-->Sony Ericsson T68i
-->Siemens CX65-->Siemens SXG75-->HTC P3300 Artemis
 |
|
Back to top |
|
 |
sutrus VIP

661.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 9:34 pm Post subject: |
|
|
Tak to mas tady http://sxg.spssoftware.cz/LyricShow.rar _________________ sutrus
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 9:38 pm Post subject: |
|
|
OK, tak máme zase krám otevřenej (díky, Jendo.69... )
Dneska jsem ten zázrak LyricShow zkoušel - na první pokus ale ne moc úspěšně -
hned na začátku jsem musel snad 10x potvrdit přístup do fs xXx75 a ani po vybrání audio souboru se mi jej nepodařilo přehrát - po zmáčknutí pětky nastal znovu potvrzovací koloběh, kdy jsem potvrdil dvě věci rychle za sebou a pak se LSP tvářil, že něco bude dělat, ale pak zase vyskočily dvě žádosti o potvrzení - a takhle to šlo pořád dokola, až jsem byl nucen použít "červenou klasiku", abych LSP násilím ukončil, což jsem doplnil několika slovy ne zrovna nejvřelejší lyriky.
Zkrátka protože se mi po takové zkušenosti chtělo rozmačkat cihlu v dlani, přečetl jsem si hned tenhle návod.
(Jde v něm o odtsranění tohohle potvrzování pouhým přepsáním jednoho údaje v určitém souboru a nakopírováním takto upraveného souboru zpět.)
Bohužel - po této úpravě se chování LSP ještě více vyhrotilo - po zmáčknutí tlač. 9 a pokusu o vstup do jakékoli části filesystemu se stane to, že jen na cca 1 vteřinu naběhne loadovací obrazovka a pak mě to vykopne zpátky do hlavní obrazovky LSP, kde to můžu zase opakovat a pořád dokola jak kur bankivský.
Takže prosím o pomoc a názor někoho, komu se povedlo LSP rozchodit i s tímhle "odstraněním potvrzování přístupu". ( podle tohoto jedoduchého návodu ).
Jinak ten prográmek samozřejmě vypadá skvěle, což však nemůže omluvit onu nepodstatnou věc - že nefunguje.  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 9:49 pm Post subject: |
|
|
Co blbneš? Když to po tobě bude chtít to potvrzení, tak dej pravym možnosti a změň tam oprávnění toho programu na "Neptat se nikdy" nebo podobně... Mě to tak de bez problému
U tohodle programu mě štve několik věcí:
-Není seznam co jaké tlačítko dělá
-Trochu komplikovaná obsluha (spustit, zastavit najet na jinou, spustit...)
-Neni na celou obrazovku
Pokud ale bude další vývoj, tak se máme na co těšit _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
sutrus VIP

661.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 9:49 pm Post subject: |
|
|
ccd98 wrote: | OK, tak máme zase krám otevřenej (díky, Jendo.69... )
Dneska jsem ten zázrak LyricShow zkoušel - na první pokus ale ne moc úspěšně -
hned na začátku jsem musel ............. |
Me problemy v pristupu nedela. Pokud mohu doporucit na ikone prehravace vyber Moznosti -> Zabezpeceni
Nastav Lokalni sluzby, Cist soubory, Menit soubory na Vzdy povolit
Pak uz jen Moznosti -> Ulozit
Zatim mam problemy s prahravanim videa. Jdu testovat _________________ sutrus
|
Back to top |
|
 |
sutrus VIP

661.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 9:54 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Co blbneš? Když to po tobě bude chtít to potvrzení, tak dej pravym možnosti a změň tam oprávnění toho programu na "Neptat se nikdy" nebo podobně... Mě to tak de bez problému
U tohodle programu mě štve několik věcí:
-Není seznam co jaké tlačítko dělá
-Trochu komplikovaná obsluha (spustit, zastavit najet na jinou, spustit...)
-Neni na celou obrazovku
Pokud ale bude další vývoj, tak se máme na co těšit |
Stahni tento. Je urcen specielne pro SXG75 a EF81. Rozliseni 320x240 _________________ sutrus
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 9:57 pm Post subject: |
|
|
Po změnění toho ids souboru mám v Možnosti - Zabezpečení napsáno, že aplikace je důvěryhodná a všude nastaveno vždy povolit/zeptat se, no ale k čemu mi to je, když pak nemůžu vybrat soubor k přehrávání.
Jdu tam vrátit původní *.ids a snad už to bude fungovat normálně. _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 10:04 pm Post subject: |
|
|
sutrus > thx, velikost už sedí, načítání rychlejší. Stále však jedna zásadní vada na kráse - po zastavení a znovu spuštění skladby nic nehraje - je třeba změnit hlasitost, pak to jde _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |

78319.68 SMM
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 11:14 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Stále však jedna zásadní vada na kráse - po zastavení a znovu spuštění skladby nic nehraje - je třeba změnit hlasitost, pak to jde |
Neni pravda maka to v poho. Staci zmacknout joystik a skladba se zastavi, zmacknes znova a skladba zasejc hraje. Nebo pouzivej tlacitko 5. _________________ Alkatel (ani nevím jakej)-->Siemens C35i-->Siemens S45(i)-->Sony Ericsson T68i
 |
|
Back to top |
|
 |

78319.68 SMM
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 11:15 pm Post subject: |
|
|
SUPER aplikace na MP3
uz jsem to vyzkousel a nema to sebemensi chybu co se tyka prehravani hudby. Videa jsem jeste nezkousel, ale ty me tolik nezajimaj na to staci vnitrni prehravac SXGcka.
Ale co se mi nepodarilo a to me dost mrzi, tak je tvorba playlistu. Pri zadani nazvu PL a naslednem potvrzeni to hodi chybovou hlasku "Create file error, please retry!".
Takze PL asi zatim nejdou nebo to delam blbbe, kdo vi.
No a jelikoz si tu Bezy stezoval na absenci seznamu co delaj jednotliva tlacitka, kterej tam mimochodem je v Helpu, tak jsem ho dal, alespon trochu dohromady v CZ.
Cudus Seda
LSP - seznam tlacitek pro profil Skin1(vertical)
1 - musi se podrzet a ukazuje ve spodni casti displeje delku prehravaneho souboru a hodiny ( me to ukazuje hodiny s posunem o 2 h. zpet )
2 - zvyseni hlasitosti
3 - smaze soubor ze seznamu prehravanych
4 - musi se podrzet a prejde na skladbu zpet
5 - play/pausa
6 - musi se podrzet a prejde na skladbu vpred
7 - stop
8 - snizeni hlasitosti
9 - pridavani skladeb do seznamu prehravanych
0 - nemuzu si vzpomenout jak se tomu rika, - viz. obrazek v EDIT2
* - mute
# - zamek aplikace
EDIT: jediny co mi asi vadi je, ze i kdyz mam skladby pojmenovane skladba01, skladba02, skladba03 atd., tak se skladby v _Root/mmc-sounds/ ukazujou v jinem poradi - viz. obrazek
EDIT2:
 _________________ Alkatel (ani nevím jakej)-->Siemens C35i-->Siemens S45(i)-->Sony Ericsson T68i

Last edited by david.sedivy on Sun Oct 29, 2006 10:19 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 10:01 am Post subject: |
|
|
david.sedivy wrote: | BEZY wrote: | Stále však jedna zásadní vada na kráse - po zastavení a znovu spuštění skladby nic nehraje - je třeba změnit hlasitost, pak to jde |
Neni pravda maka to v poho. Staci zmacknout joystik a skladba se zastavi, zmacknes znova a skladba zasejc hraje. Nebo pouzivej tlacitko 5. |
Tak nevim co dělám, ale mě to prostě nejde. Do sluchátek nehraje vůbec a na repro jen tak jak sem psal...
Taky mi vůbec nefunguje změna hlasitosti přes tl. 6 a 4 _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |

78319.68 SMM
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 10:03 am Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | david.sedivy wrote: | BEZY wrote: | Stále však jedna zásadní vada na kráse - po zastavení a znovu spuštění skladby nic nehraje - je třeba změnit hlasitost, pak to jde |
Neni pravda maka to v poho. Staci zmacknout joystik a skladba se zastavi, zmacknes znova a skladba zasejc hraje. Nebo pouzivej tlacitko 5. |
Tak nevim co dělám, ale mě to prostě nejde. Do sluchátek nehraje vůbec a na repro jen tak jak sem psal...
Taky mi vůbec nefunguje změna hlasitosti přes tl. 8 a 2 |
A mas stazenou tu verzi co sem na ni dal odkaz sutrus? _________________ Alkatel (ani nevím jakej)-->Siemens C35i-->Siemens S45(i)-->Sony Ericsson T68i
 |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 10:04 am Post subject: |
|
|
jistě. Jen pro doplnění, tlačítka 6 a 4 mi nesníží nastavení hlasitosti, ale úplně vypnou zvuk v přehrávači
Edit> 6 a 4 fungují v poloze naležato, jinak to je 8 a 2. Výsledek je ale stejný. Teď sem zkusil aplikaci znovu přeinstalovat a výsledek stejný _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |

78319.68 SMM
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 10:14 am Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | jistě. Jen pro doplnění, tlačítka 6 a 4 mi nesníží nastavení hlasitosti, ale úplně vypnou zvuk v přehrávači |
To taky neni jejich funkce. Podivej se na ten seznam tlacitek co jsem napsal vyse
EDIT: byl jsi rychlejsi nez ja
nojo ted jsem si to dal taky na lezato a zjistuju, ze ono je to na lezato i s tlacitky. Tedy misto 8 a 2 se na zvuk pouziva 6 a 4 a vubec tady tlacitka fungujou jinak nez v profilu Skin1 (vertical).  _________________ Alkatel (ani nevím jakej)-->Siemens C35i-->Siemens S45(i)-->Sony Ericsson T68i
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|