View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Straces badatel

1013.16 SMM
|
Posted: Wed May 30, 2007 7:32 pm Post subject: Obrovský problém u SXG75 |
|
|
Mám obrovský problém, Na SXG75 jsem posílal pár obrázků (PNG) přes IrDa, potom se mobil restartoval a při každým zapnutí po potvrzení pinu se restartoval.. tak jsem chtěl jsem přehrát FW ale mobil to nepobral a při přehrávání se restartoval a potom nešel zapnout... takže jsem podle tohoto návodu: "http://www.spssoftware.cz/?view=zabava/sxg75/opravasxg1" přepl mobil do download módu, začátek vpoho ale mobil nechce naběhnout do faktory test módu a pořád svítí bílá obrazovka s logem Siemens a NV EFS Restorer napíše: IMEI not present. Co mám dělat?? Poradí mi někdo??
 |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Wed May 30, 2007 9:18 pm Post subject: |
|
|
No ta obnova NV Items se povedla pouze někomu a to někdy až na několikátý pokus - takže zkoušet....
Osobně bych přepnul telefon do DM a pokusil se nahrát fw se zaškrtnutím políčka Emergency download. Třeba to projde - zkusit oba fw co jsou zde jak 22 tak i 26 mají každý jinou bázi.
Podstatné je pokud se něco podobného stane je třeba postupovat s chladnou hlavou. T.j. zapnout požadavek na pin (pokud neni požadavek na pin aktivní, vložit SIM do jiného telefonu a tam požadavek aktivovat), zapnout telefon a nezadavat pin. V teto chvili pokud pujde telefon spojit s nejakym programem tak projit EFS a najit a promazat "závadné" soubory (jako např. špatné téma, java, doručené soubory apod.).
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=30426 - neco jako tady. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
Straces badatel

1013.16 SMM
|
Posted: Thu May 31, 2007 9:51 am Post subject: |
|
|
Moc děkuju za radu.. včera jsem strašně zazmatkoval.. problém mám částečně vyřešen, dnes jsem zkusil FW 26, povedlo se ale jen částečně takže se mobil dostal do faktory test módu, potom jsem zkoušel FW 22 ale taky nechtěl úplně přehrát tak jsem zkusil oficiální 22 a hle mobil se rozběhl ale mám jiný problém.. mobil zapnu ale dostane se do offline módu a nelze z něj vylézt.. přes červené tlač. se nezobrazí volba "přepnout na online" a na displaji místo loga to píše: "Služba požad.".. Setkal se stím někdo?? Poradíte mi??  |
|
Back to top |
|
 |
Straces badatel

1013.16 SMM
|
Posted: Thu May 31, 2007 9:55 am Post subject: |
|
|
Jo a když zapnu nějakou javu tak se mi zobrazí logo javy (Java POWERED) ale to u FW22 nebylo ne?? |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Posted: Thu May 31, 2007 2:11 pm Post subject: |
|
|
Tom a Jerry wrote: | Jo a když zapnu nějakou javu tak se mi zobrazí logo javy (Java POWERED) ale to u FW22 nebylo ne?? |
Asi to mas aktivovany v NV Items, da se to tam zase deaktivovat
K tomu offline modu, zkus vyndat SIMku a zase ji tam zandat _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Back to top |
|
 |
Straces badatel

1013.16 SMM
|
Posted: Thu May 31, 2007 7:41 pm Post subject: |
|
|
Přejití z offline módu přes BMC nefunguje a když jsem zkoušel přehrát FW 26 tak mi to napsalo: "Can not read customization version" a o 2 řádky níže: "You have to many uninitialized NV-Items on your phone". Atak jsem zkusil Customizaci a napsalo to:
"Downloading CEFS: CURRUPTED, last Msg:-561, Error during backup BRT, not all NV items was backuped"
Poradíte mi někdo?? nejde náhodou všechno vymazat a začít od začátku??
 |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Thu May 31, 2007 9:26 pm Post subject: |
|
|
Hlavně nic nemazat .
Ano to je přesně ten výsledek přehrání fw co jsem předpokádal, teď pouze stačí nahrát přes QPST (software download) kompletní funkční zálohu NV Items ;zapnout pohrát si (bude funkční) a potom znovu přehrát fw včetně customizace a telefon je jako nový. Kdyby jsi potřeboval komplet čisté NV Items tak se ozvi. . _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Thu May 31, 2007 9:35 pm Post subject: |
|
|
Ano, naprosto jak říká jirkab. Měl jsem přesně totožný problém s SXG, jak je zde popisováno. Nakonec jsem se dostal stejně do tohoto stavu (všechny NV Items jsem měl rozházené). Jakmile jsem ale obnovil NV Items, přehrál FW a udělal customizaci, vše bylo zase v pořádku. Také jsem zmatkoval, ale žádný strach, pojede to  _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Thu May 31, 2007 9:40 pm Post subject: |
|
|
Moucha wrote: | Tom a Jerry wrote: | ... zobrazí logo javy (Java POWERED)... |
... aktivovany v NV Items...
...K tomu offline modu... |
Toto všechno je právě způsobeno tím, že "You have to many uninitialized NV-Items on your phone" Ta hláška Javy je právě ve skutečnosti "neaktivní" (0). "Aktivní" (1) stav ve skutečnosti znamená nezobrazovat toto logo  _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
Straces badatel

1013.16 SMM
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 7:07 am Post subject: |
|
|
Děkuji všem za rady , a kdyby něco tak ještě napíšu.. |
|
Back to top |
|
 |
Straces badatel

1013.16 SMM
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 10:14 am Post subject: |
|
|
Mám problém s QPST, potřebuju vybrat COM6 ale program mi zobrazí jen COM1 a COM2 co stím??  |
|
Back to top |
|
 |
Straces badatel

1013.16 SMM
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 2:17 pm Post subject: |
|
|
Juhooo už to všechno funguje!! všem moc děkuji a pro příště už budu vědět.. konečně můžu vyzkoušet mapu kterou jsem udělal do Trekbuddy  |
|
Back to top |
|
 |
GgDag-SK Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 8:49 pm Post subject: |
|
|
Posle mi niekto na email cistu NV z SXG75 ? |
|
Back to top |
|
 |
eso.rimmer badatel

338.94 SMM
|
Posted: Fri Nov 06, 2009 2:52 pm Post subject: NV Items? |
|
|
čauky zase všem po delší době, pořeboval bych poradit ohledne své EF81, asi před měsícem mi zkolabovala a před pár dny se mi podařilo přehrát FW58, nicméně se objevily problemy s NV Items již při instalaci, kterou jsem dokončil, ale při spuštění nelze najit operátora. Snažil jsem se ho obnovit přes QPST (konkrétně - software download, restore), ale při startu mi to píše "port does not contain a Phone in diagnostics mode". Nevíte někdo co s tím, telefon mam v DM, díkec. _________________ Siemens C35i
SE T68i
Siemens CX65
BenQ-Siemens EF81/fw 58 CZ + MicroSD 1GB Transcend (BQS -> ?)
---------------
Nokia - Genetic People |
|
Back to top |
|
 |
|