View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 9:10 am Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Já myslel, že digitalizace už probíhá celorepublikově Nebo kdy to dokončí? |
Co vím, je dig. vysílání momentálně jenom v Praze. Ke konci roku vysílal telekom zkušební mulitplex v Brně, ale už s tím taky skončil.
Kdy to bude celorepublikově přesně nevím...ale je to samozřejmě politický problém, ne technický. _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 2:13 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Já myslel, že digitalizace už probíhá celorepublikově Nebo kdy to dokončí? |
"Spusteni digitalni televize se ocakava letos na podzim." Bohuzel tuhle vetu uz posloucham a ctu 5 let  _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Back to top |
|
 |
fredysz začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 5:22 pm Post subject: |
|
|
Dá se to sehnat i za 8400,- (Treba tady) bez disku, jinak to pry umí i nahrávat dva poředy současně což je myslím hodně dobrá věc  _________________ Siemens S6 Power => Siemens C35i => Siemens MT50 + Siemens CX70(bez PTT)  |
|
Back to top |
|
 |
J.Urban Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 17, 2005 10:31 am Post subject: údiv nad TZ |
|
|
Je to opravdu zajímavá mašinka na českém trhu sehnatelná již několik měsíců i když ne díky siemens.cz. Také mě zaráží, že česká pobočka Siemens neví jaký je rozdíl mezi televizním přijímačem a set-top boxem, neboť ve své tiskové zprávě doslova uvádí:
"Siemens uvádí na český trh digitální televizní přijímač Gigaset M740 AV" |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|