View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mpitman začátečník

99.06 SMM
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 5:33 pm Post subject: |
|
|
jirkab wrote: | To rozhodně, nezapomeň udělat očistu registrů (MPM se rozleze všude), vždy po každé operaci provádět restart a hlavně odinstaluj všechny "zaručené ovládače" které jsi nainstaloval. Pak to půjde. Minimálně dvakrát jsem tady psal návod jak na to. Ty odpory jsou tam celkem zbytečné (mobil je má v sobě) místo nich stačí natvrdo propojit -vyzkoušeno praxí - několikrát -postaveno 8 ks DCA-540. Jinak pro S75 je dobré si tam nabíjení nechat. |
Hmm to udelam - ale ten navod sem tu nenasel - ocistou registru myslis smazani vsech klicu se zminkou o MPM nebo neco sofistikovanejsiho? |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
mpitman začátečník

99.06 SMM
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 8:33 am Post subject: |
|
|
Tak uz funguje - problem byl opravdu v ovladacich - odinstaloval jsem stary MPM, vymazal par klicu v registrech (to je ale podle me zbytecne - ty klice co sem nasel vypadaly celkem bezvyzname) a naistaloval novy MPM ze stranek siemense (od posledniho stazeni pred 14dny byla zase nova verze, tak sem vzal tu) a po pripojeni mobilu se uz nasel spravny ovladac. Koukal jsem na nej a zjistil jsem, ze samostatny driver (zde na SM i na siemensu) je uz hodne zastaraly - nove pribyl krome souboru inf a sys take soubor pnf, soubor sys ma jiny obsah a v souboru inf se pridalo nebo zmenilo nekolik polozek, mimo jine take seznam zarizeni pro ktere je urcen - aspon to tak vypada (coz byl asi duvod proc mi s novym telefonem nechodil) a take urcena max rychlost. Kazdopadne funguje skvele a prenasi data 10x rychleji nez DCA-510,takze spokojenost
Diky za rady |
|
Back to top |
|
 |
DarkLegion rozumbrada

Joined: 23 Jun 2007 Posts: 373 Location: okr. Snina Telefon: BQS EL71
1453.28 SMM
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 7:53 pm Post subject: |
|
|
stiahol som si ten ovladac ale je tam len jeden systemovy subor a este jeden s textom...ako to mam nainstalovat? _________________ SIEMENS VEČNE ZIVÝ
EL71 Opal Black - Orange; Samsung Galaxy Ace - O2 |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 8:39 pm Post subject: |
|
|
Ten textový soubor má příponi inf? Jestli ano, klikni na něj pravým myšítkem a dej nainstalovat. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|