clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Nemohu nainstalovat ovladače pro CL75 na DCA-540! Jak dál?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Nemohu nainstalovat ovladače pro CL75 na DCA-540! Jak dál?
Goto page Previous  1, 2

Reply to topic     Forum Index -> Firmware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
frogggg
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Aug 18, 2006 2:12 pm    Post subject: Reply with quote

Jenom taková kontrolní otázka...I když jsem nahrál do cl75 novej FW,na reklamaci mi ho vezmou,že jo?Pač ten FW je original.Já s tim totiž nehnu.Pořád to dělá stejnou chybu....
KatyRZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Aug 18, 2006 6:12 pm    Post subject: Reply with quote

frogggg wrote:
Jenom taková kontrolní otázka...I když jsem nahrál do cl75 novej FW,na reklamaci mi ho vezmou,že jo?Pač ten FW je original.Já s tim totiž nehnu.Pořád to dělá stejnou chybu....

Na tohle specielně jsem se "Siemensáků" ptala. Musí být použit originál firmware a originál kabel - pak záruka platí.
Back to top
View user's profile Send private message
KatyRZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 19, 2006 6:13 am    Post subject: Re: JÓÓÓÓÓ. HOHOHO, Povedlo se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Reply with quote

- MP3 a WAV NEPODPORUJE, alespoň jsem na to nepřišel, ale za to PODPORUJE AAC a MPM umí do AAC převést v podstatě jakýkoli zvukový soubor, takže reálné tóny jsou na CL75 reálné!!! a celkem slušné Whistle .

Tohle jsou prý podporované formáty:
Sound formats
Midi: 40 voice
Wave: Yamaha
SMAF: Yes
AMR: Yes AMR-NB

Co ale znamená wave yamaha? Shocked AAC mi telefonek taky přehraje, ale pokud použiju aac nebo amr jako vyzvánění, nezobrazí se mi na vnějším displeji jméno volajícího.
Back to top
Mošna
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 28, 2006 12:35 pm    Post subject: Reply with quote

Ty zmatené soubory mě trápí d'oh! , taky bych nerad při jejich mazání přes PC zlikvidoval foun. Z mofilu to smazat nejde Brick wall .

Jinak jsem zkusil nainstalovat tu 5.01 s403 a skutečně je tam čeština Dancing . Dokonce T9 vypadá už chytřeji. Ale opět se stává, že při zapnutí zůstane display bílý a nic neukazuje, musí se tel vyp/zap znovu. Taky na vnějším displeji neukazuje příchozí hovory - blbec, ale už to tu myslím někdo psal (jo KatyRZ u melodií AAC nebo AMR)... Opět se ten mobil dlooooouho nechytal, PC ho nevidělo, takže novým fw se tento problém rozhodně neřeší Shame on you . Zkoušel jsem dokola pořád instalovat znovu a znovu ovladače, odinstalovávat atd. až se najednou chytnul. Doufám, že už to příště flešovat nebudu muset. Jinak jedu do Prahy do značkového servisu... - prý jediný v ČR, nebo je i jinde?

Ale celkově je přeci jen 5.01 lepší - hlavně kvůli komunikaci s PC!!!

Přeji hodně úspěchů...
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Firmware All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum