View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
frogggg badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 2:12 pm Post subject: |
|
|
Jenom taková kontrolní otázka...I když jsem nahrál do cl75 novej FW,na reklamaci mi ho vezmou,že jo?Pač ten FW je original.Já s tim totiž nehnu.Pořád to dělá stejnou chybu.... _________________ Siemens S6 --> C10 --> C28 --> S55 --> SX1 black oxygen edition+512MB SanDisk+joy 6600+mio mod+8 patches,OC CPU 156 MHz/MMC 24MHz --> !Už zase žije! --> už zase nežije  |
|
Back to top |
|
 |
KatyRZ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 6:12 pm Post subject: |
|
|
frogggg wrote: | Jenom taková kontrolní otázka...I když jsem nahrál do cl75 novej FW,na reklamaci mi ho vezmou,že jo?Pač ten FW je original.Já s tim totiž nehnu.Pořád to dělá stejnou chybu.... |
Na tohle specielně jsem se "Siemensáků" ptala. Musí být použit originál firmware a originál kabel - pak záruka platí. |
|
Back to top |
|
 |
KatyRZ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 6:13 am Post subject: Re: JÓÓÓÓÓ. HOHOHO, Povedlo se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
- MP3 a WAV NEPODPORUJE, alespoň jsem na to nepřišel, ale za to PODPORUJE AAC a MPM umí do AAC převést v podstatě jakýkoli zvukový soubor, takže reálné tóny jsou na CL75 reálné!!! a celkem slušné .
Tohle jsou prý podporované formáty:
Sound formats
Midi: 40 voice
Wave: Yamaha
SMAF: Yes
AMR: Yes AMR-NB
Co ale znamená wave yamaha? AAC mi telefonek taky přehraje, ale pokud použiju aac nebo amr jako vyzvánění, nezobrazí se mi na vnějším displeji jméno volajícího. |
|
Back to top |
|
 |
Mošna kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 12:35 pm Post subject: |
|
|
Ty zmatené soubory mě trápí , taky bych nerad při jejich mazání přes PC zlikvidoval foun. Z mofilu to smazat nejde .
Jinak jsem zkusil nainstalovat tu 5.01 s403 a skutečně je tam čeština . Dokonce T9 vypadá už chytřeji. Ale opět se stává, že při zapnutí zůstane display bílý a nic neukazuje, musí se tel vyp/zap znovu. Taky na vnějším displeji neukazuje příchozí hovory - blbec, ale už to tu myslím někdo psal (jo KatyRZ u melodií AAC nebo AMR)... Opět se ten mobil dlooooouho nechytal, PC ho nevidělo, takže novým fw se tento problém rozhodně neřeší . Zkoušel jsem dokola pořád instalovat znovu a znovu ovladače, odinstalovávat atd. až se najednou chytnul. Doufám, že už to příště flešovat nebudu muset. Jinak jedu do Prahy do značkového servisu... - prý jediný v ČR, nebo je i jinde?
Ale celkově je přeci jen 5.01 lepší - hlavně kvůli komunikaci s PC!!!
Přeji hodně úspěchů... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|