Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
david.sedivy (člen klubu SM) věrný diskusník

Založen: 27. 09. 2004 Příspěvky: 460 Bydliště: Praha 3 - Žižkov Telefon: HTC P3300
78319.68 SMM
|
Zaslal: st červenec 19, 2006 8:53 pm Předmět: |
|
|
mydyingbride napsal: | ..... Jinak já jsem se nemohl dívat na to, jak musím pořád v
mediaplayeru běhat na "f", aby šli po sobě a tak jsem změnil název na
_Fot_00xx.jpg a teď si jen v mediaplayeru kliknu nahoru a jelikož se
znaky řadí nakonec, mám je hned na ráně.. ( i když číslování pokračuje.. )..... |
Tak přesně tohle tu uz asi hodinu hledam
PLS v kterym adresari to je??? Ja myslel, ze v CAMERA, ale tam jsem to nenasel  _________________ Alkatel (ani nevím jakej)-->Siemens C35i-->Siemens S45(i)-->Sony Ericsson T68i
-->Siemens CX65-->Siemens SXG75-->HTC P3300 Artemis
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Zaslal: st červenec 19, 2006 9:32 pm Předmět: |
|
|
2 david.sedivy : (ťuk, ťuk, ťuk (jak tu někdo pořád píše... ) !)
To se nastavuje přímo ve foťáku v Možnostech, ne?
Akorát je škoda, že jdou jenom 4 znaky... po téhle radě jsem si nastavil obligátní _pic .  _________________ S LXXV |
|
Návrat nahoru |
|
 |
david.sedivy (člen klubu SM) věrný diskusník

Založen: 27. 09. 2004 Příspěvky: 460 Bydliště: Praha 3 - Žižkov Telefon: HTC P3300
78319.68 SMM
|
Zaslal: st červenec 19, 2006 9:38 pm Předmět: |
|
|
ccd98 napsal: | 2 david.sedivy : (ťuk, ťuk, ťuk (jak tu někdo pořád píše... ) !)
To se nastavuje přímo ve foťáku v Možnostech, ne?
Akorát je škoda, že jdou jenom 4 znaky... po téhle radě jsem si nastavil obligátní _pic .  |
Aha, tak diky. Uz jsem z tech informaci tak zblblej, ze bych vsechno delal pres BitPim a QPST a na obycejny nastaveni v telefonu jsem uz nadocista zapomel  _________________ Alkatel (ani nevím jakej)-->Siemens C35i-->Siemens S45(i)-->Sony Ericsson T68i
-->Siemens CX65-->Siemens SXG75-->HTC P3300 Artemis
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mad1 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 2:39 pm Předmět: |
|
|
Kdyz uz je tady diskuse nad foťákem, našli jste způsob, jak zapnou blesk i při "dobrých" světelných podmínkách? Považuji za pitomost, že musím po připojení bledku v options blesk aktivovat, ale přitom si ho stejně foťák zapne, jen když chce ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|