Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pip@ administrátor

Založen: 11. 08. 2005 Příspěvky: 5470 Bydliště: Olomouc Telefon: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: so březen 01, 2008 9:00 pm Předmět: |
|
|
btw. víte proč je java tak strašně pomalá?
*.jar soubor jsou vlastně zdrojáky, a každej stroj si to před spuštěním zkopmpiluje... právě díky tomuto je java "univerzální"
nápad hezkej, ale je to pomalý...
Jinak, stojím si za tím, že neexistuje program na výrobu her... když přes tuhle klikačku uděáš hru, tak to ale není tvoje hra, ale hra někoho jinýho, a tys ji jen upravil.., nemůžeš ji prodávat atd...
Můj názor je, že je lepší se naučit programovat...
Java je snad nejjednodušší jazyk, já jsem začal právě s Javou, teď se učím C#... _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 12:24 am Předmět: |
|
|
Stolní Java teda rozhodně není nejjednodušší . Je syntaxově podobná, jako C++ (v kterém programuji). Programoval jsem v Javě hlavně kvůli multiplatformnosti (ano, kód se musí pokaždé kompilovat před spuštěním [teda ne úplně pokaždé, ale to je jedno] a z toho důvodu je nutné mít velké množství dat stále v paměti). Je taky oběktová, dinamická a zakazuje goto .
Nn, ale stolní Java je prostě něco jiného, než J2ME. Stolní Java je narozdíl od ní skutečně mocná. _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stream řád zlaté antény

5506.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 10:53 am Předmět: |
|
|
2pip@: no c# je taky poměrně snadnej jazyk... já začínal se starym GM ( )
dosta jednoduchý je taky php c# se učíme ve škole
já sem nakonec skončil u C/c++ pro AVR čipy  _________________ Trance, disko forever :-)
I love mobile tuning ...
siemens (me75->c75 , m55, m75, s75, s65, 3x sx1, c65)
sony ericsson (t610,k700, k310, w200,k200, k550i -> w610, c702 ) ted mám c702 :-))
jupí! tuníme Advojky tak už je moje c702ka upravená podle mojeho gusta :-)) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: po březen 10, 2008 3:45 pm Předmět: |
|
|
No *.jar soubor nejsou zdrojaky. Je to archiv, ktery obsahuje zkompilovane soubory *.class a dalsi soubory potrebne pro beh aplikace. Faktem je, ze zdrojaky Javy se nekompiluji do nativniho kodu urciteho procesoru, ale do tzv. bytekodu, coz je kod pro emulator zasobnikoveho procesoru. Pri spusteni se Java Runtime postara o beh takoveho kodu nasledujicim zpusobem - pokud je k dispozici pro dany HW, na kterem program bezi tzv. modul JIT, provede se preklad primo do nativniho kodu procesoru, provedou se optimalizace a program se spusti. Pokud neni JIT pro danou architekturu k dispozici, bezi primo bytekod v emulatoru zasobnikoveho procesoru. Proto take trva zavedeni Java programu obvykle dele. Na stejnem principu funguje i .NET platforma od Microsoftu.
Co se tyka J2ME, tak ta je opravdu celkem osekana, zvlast v porovnani s novejsimi verzemi Javy jako je napriklad 5 nebo 6. To se netyka jenom rozsirujicich trid, ale celkove i koncepce jazyka. Na druhou stranu pri trose snahy se da napsat multiplatformni aplikace, ktera bezi na vetsine mobilu podporujicich J2ME. _________________ Java hry a programy
Jabber: nigol@njs.netlab.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|