View previous topic :: View next topic |
ste za zalozenie osobneho topicu uzivatela kde by sa prerzentoval ? |
ano |
|
11% |
[ 2 ] |
nie |
|
17% |
[ 3 ] |
ma to nieco doseba |
|
35% |
[ 6 ] |
totalna konina |
|
35% |
[ 6 ] |
|
Total Votes : 17 |
|
Author |
Message |
Makavelina mecenáš

3139.36 SMM
Příspěvky na SM: 400,- |
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:17 pm Post subject: |
|
|
přece to tu nechcete zase rozházet když už je to tak pěkně srovnané podle mě by se v těch "prezentačních" topicích brzo objevilo moře postů jako "jak to mám dostat do telefonu" a "co to vlastně je ten patch" což si myslím nemůžeme potřebovat  _________________ HTC Touch Diamond -> HTC Wildfire, WildPuzzle ROM |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:26 pm Post subject: |
|
|
prezentacny topic by uz bol len vysledok nasej prace .,., ,.a fungovalo by to jak povedal D4X- Quote: | mno... mozna by to slo vytvorit jako uzavrena sekce, ktera by byla dostupna vsem ale psat by do ni mohli jen autori o svych "produktech"... stacilo by autorovi priradit prava o ktera by si rekl pres SZ.. |
_________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|