Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: út květen 10, 2005 1:43 pm Předmět: |
|
|
musím souhlasit :-( a nejen rady X65 ale i majitele SX1 :-( konkretne ja :-) a reaguji i na slovo "n-Gage" a to poté co jsem potkal jednoho chlapce co s ní tak machroval.. po chvíli odcházel se staženým ocasem plakat k mamince :-) _________________
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
night.wish začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st květen 11, 2005 11:32 am Předmět: hyba |
|
|
PZ napsal: | Joo taky kdyz slysim ze je NOKIA lepsi nez SIEMENS tak se ztoho muzu skoro pocvrkat.  |
jo, to je uplne super ftip... z toho taky nemuzu... ale to asi nebude zpusobenou vadnou elektronkou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: st květen 11, 2005 4:17 pm Předmět: Re: hyba |
|
|
night.wish napsal: | PZ napsal: | Joo taky kdyz slysim ze je NOKIA lepsi nez SIEMENS tak se ztoho muzu skoro pocvrkat.  |
jo, to je uplne super ftip... z toho taky nemuzu... ale to asi nebude zpusobenou vadnou elektronkou  |
Ale čoby, je to spôsobené vadnou elektrónkou v mozgu toho, čo to povedal .
Btw: Tie záchvaty, to je bežná vec, akurát nemám rád, keď sa to stane cestou v autobuse, vtedy sa človek nemôže v kľude hodiť o zem . _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Zaslal: st květen 11, 2005 4:20 pm Předmět: Re: hyba |
|
|
Borix napsal: | night.wish napsal: | PZ napsal: | Joo taky kdyz slysim ze je NOKIA lepsi nez SIEMENS tak se ztoho muzu skoro pocvrkat.  |
Btw: Tie záchvaty, to je bežná vec, akurát nemám rád, keď sa to stane cestou v autobuse, vtedy sa človek nemôže v kľude hodiť o zem . |
Prostě je strašná sranda něco takového slyšet a jsou z toho strašné záchvaty smíchu  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
night.wish začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 12, 2005 9:06 am Předmět: Re: hyba |
|
|
Borix napsal: | night.wish napsal: | PZ napsal: | Joo taky kdyz slysim ze je NOKIA lepsi nez SIEMENS tak se ztoho muzu skoro pocvrkat.  |
Btw: Tie záchvaty, to je bežná vec, akurát nemám rád, keď sa to stane cestou v autobuse, vtedy sa človek nemôže v kľude hodiť o zem . |
nebo ve vlaku... tam to taky je docela hnus... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 12, 2005 7:22 pm Předmět: Re: hyba |
|
|
PZ napsal: | Borix napsal: | night.wish napsal: | PZ napsal: | Joo taky kdyz slysim ze je NOKIA lepsi nez SIEMENS tak se ztoho muzu skoro pocvrkat.  |
Prostě je strašná sranda něco takového slyšet a jsou z toho strašné záchvaty smíchu  |
Už len keď som tie slová čítal v úvodnom topicu tak som sa tresol hlavou o monitor a hrozne som sa začal smiať, zo smiechu ma vytrhol až matkin hlas:
"Čo ti je, čo sa smeješ, mám ťa vziať na psychiatriu?" _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
doca kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so červen 18, 2005 8:58 pm Předmět: Zrada |
|
|
A do pr.. já mám zrovna m65, snad mě nepopadne záchvat smíchu  _________________ HLAVOU ZEĎ NEPRORAZÍŠ  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
And1111 pisatel

Založen: 18. 03. 2005 Příspěvky: 244 Bydliště: Svit, pri Poprade SVK
661.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 19, 2005 10:41 am Předmět: Re: Zrada |
|
|
doca napsal: | A do pr.. já mám zrovna m65, snad mě nepopadne záchvat smíchu  |
A predstavte si ze vas tak tresne o zem v skole, ked vidite ako sa spoluziak hraje pod lavicou so svojou novou Nokiou.....  _________________ Alcatel OT 302 --> Siemens M50 --> Siemens C60 --> Siemens S65(128MB MMC) - FW 50 - dobre patche ---- IT`S COOL |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 12, 2005 6:08 pm Předmět: Re: Zrada |
|
|
And1111 napsal: | doca napsal: | A do pr.. já mám zrovna m65, snad mě nepopadne záchvat smíchu  |
A predstavte si ze vas tak tresne o zem v skole, ked vidite ako sa spoluziak hraje pod lavicou so svojou novou Nokiou.....  |
No čo. Stáva sa . _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ivant12 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt září 22, 2005 8:11 pm Předmět: Re: Řada x65 způsobuje vážné zdravotní problémy! |
|
|
hahaha na to aby som sa zblaznil si neusim kupovat mobil staci mi zavolat domov co mam kupit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KybernetCZ začátečník

325.44 SMM
|
Zaslal: út únor 09, 2016 5:13 pm Předmět: :D |
|
|
Hahaha kdyby se směje jak potíže tak jen opatruj takže uvědomte tak to bude nářez k smíchu  _________________ Sbírky mobily > S75,M75,C75,C62,A31,CX75,A50,C35i 3ks, M55, CT65 ( úprava operátor T - Mobile ), SX1, C60, AX75, MT50, S75, S68, CF75 ....mám Siemens
Poděkování nákup na inzeráty SM.cz:::
jenda^^ ----> Siemens M75 komplet
Nový doplnit mobil Siemens
AX72 Movistar, MC60  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|