View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 7:57 pm Post subject: |
|
|
Beberik wrote: | Tak mi pan Hernych poslal udaje, precetl jsem si navod a zklamane premyslim, co dal. Podsunout programu port namapovanim nazvu na virtualni samozrejme byla prvni vec, kterou jsem zkusil. Rozdil mezi tim, co jsem delal a tim navodem je v tom, ze jsem fyzicky port nezakazal. Kdyz ho podle navodu zakazi, mam docela uspech, flashovac Siemensu alespon telefon vypne, tudiz s nim komunikuje. Nic jineho se nestane, nezareaguje totiz na stisk cerveneho tlacitka. |
Tak to ja mel asi stesti, mel jsem telefon zapnuty, flasher si ho vypnul a zacal flashovat (nemusel jsem mackat vubec cervene tlacitko). Jeste dotaz: mas pri tom vypnute napajeni na kabelu? |
|
Back to top |
|
 |
Beberik (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 9:45 am Post subject: |
|
|
FrAcTi0N wrote: | nechci bejt nejakej prudil, ale nemoh by sem nekdo pastnout ten navod z gsmcabels? koupil sem kabel jinde, takze jim asi cislo faktury neposlu.) thx |
Kdyby ses podival na muj prispevek tesne nad timto tvym, ten navod tam je ve zkratce parafrazovany. Jde o to, ze musis pockat, az updater prohleda porty a pak premapovat ve spravci zarizeni virtualni port na cislo nektereho z tech, ktere program detekoval, a fyzicke COMy zakazat.
Na tenhle napad jsem ani nepotreboval navod gsmcables, nefunguje to. Alespon mne. _________________ C35i FW18 > C35i FW24T9cz > M55 FW9/FW11 > C35i FW25T9cz > C65 FW12/FW16/FW25 > CSL65 FW50-MP + C72 FW19 |
|
Back to top |
|
 |
Beberik (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 9:53 am Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Tak to ja mel asi stesti, mel jsem telefon zapnuty, flasher si ho vypnul a zacal flashovat (nemusel jsem mackat vubec cervene tlacitko). Jeste dotaz: mas pri tom vypnute napajeni na kabelu? |
Mne ho flasher take vypne, ale pak chce zmacknout cervene tlacitko, zkousel jsem to mnohokrat, zkousel jsem i odpojit a pripojit kabel, ale flashovani nikdy nezacne a az uplyne limit, po ktery updater ceka, vyhodi mi chybovou hlasku a po kliku na pokracovat se ukonci.
Mam DK-1 bez napajeni. Dival jsem se do konektoru, tento kabel i presto, ze je rok stary, ma pripajene odpory tak, jak to ma byt (ale neni na nich napsany jejich odpor). Do napajeciho pinu (1.) vede vodic, nevim, k cemu tam je. Zkusil jsem prvni pin odizolovat, ale to take nepomuze. Jeste premyslim, ze rozlousknu i bambulku na kabelu a podivam se, do ceho je ten vodic pripojeny. _________________ C35i FW18 > C35i FW24T9cz > M55 FW9/FW11 > C35i FW25T9cz > C65 FW12/FW16/FW25 > CSL65 FW50-MP + C72 FW19 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 10:06 am Post subject: |
|
|
Beberik wrote: |
Mam DK-1 bez napajeni. Dival jsem se do konektoru, tento kabel i presto, ze je rok stary, ma pripajene odpory tak, jak to ma byt (ale neni na nich napsany jejich odpor). |
M.H. už prý někdy loni před prázdnimama uměl vyrobit dokonale tvářící se náhradu originálu  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|