View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 6:23 pm Post subject: |
|
|
kesu wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | kesu wrote: | Pictures-3,39MB
Sounds-1,66MB
Java-1,57MB
Animations-1,15MB
Skins-254KB
Misc-254KB
Themes-15Kb |
No, vidím, že už máš takt skoro plno . |
to jo a to jsem to nedávno promazával.
pořád tam dávam nový věci a ty starý se mi nechce mazat. |
Já abych nabral nějaký místo, tak jsem smazal z telefonu skoro všecky původní věci (ale radši jsem si je ještě před tím nahrál do komplu. V telefonu mám nějaký videa se srandou a Aničku Dajdou, která kupodivu hraje dost dobře. Animace tam nemám skoro žádně. Mazal jsem u tématu Male všechny až na ty dvě čekací animace (ale přehrál je do PC), u XP-ček jsem nechal všechno. To jsou 2 témata, co v telefonu mám. Jo, a taky ty WAVka od Male šly pryč. Ve hrách mám 3 Playmany, EA Snowboarding, nějaký autíčka, Wormsíky, 2004 Real Football a další capinky. V telefonu mám dvě celé písničky v nejlepší kvalitě a dvě 20-sekundové v nejlepší kvalitě...
Prostě ti, co tvrdí, že u S65-ky je paměťovka na nic, jsou u mě za nepraktické (ne)mobilisty . |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|