View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:22 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Máte z čínanů srandu, ale já používám čínskou bezdrát. myš - levnou, spolehlivou, drazí rozmazlení evropští dělníci se činanům dlouho smát nebudou. Nebudou mít co vyrábět.  |
Myslím, že je to je nedorozuměmí. Já se číńanům rozhodně nesměju - nemám k tomu jediný důvod - a myslím, že ani autor článku to nemyslel jako nějaké posmívání. Je to prostě recese - ptákovina - humor, tak to tak zkus brát Jedna z věcí která je mi na těchto stránkách sympatická je právě to, že si zde uživatelé a moderátoři dokáží dělat legraci přímo z vlastního předmětu jejich zájmu (v tomto případě tedy z mobilních telefonů Siemens, potažmo z jejich výrobce). Navštívil-li si někdy, byť jen letmo, jiné fanouškovské stránky, jistě mi dáš za pravdu, že to zdaleka není pravidlem....
A o tom, že Evropa žije z podstaty a v podstatě na dluh se, myslím, přít nemusíme - to je jasné každému kdo není úplně mimo a jen trochu se dívá kolem sebe. Jen se to halt nechce nikomu změnit ..... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|