View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:36 pm Post subject: |
|
|
Dieg0 wrote: | Dieg0 wrote: | hanni wrote: | Dieg0 wrote: | A keby som sa postaral o uplne ciste FFka?Samozrejme iba X65 a X55.Kamarati by mi iste pomohli.Dieg0 |
Ked sa postaras o ciste FF bez warezu vo filesysteme,nebude problem ich zverejnit | Stacia FFka jedneho tzpu s jednim FW alebo aj s viacerimi<? | Moze byt patchnute bootcore kedze sa nenahrava a verzie pre X65 Flasher a V_Klay?Dieg0 |
Ale ak budes robit s patchnutym bootcore, tak to tam prosim napis, pre pripad keby niekto chcel porovnavat bootcore roznych telefonov.... _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:40 pm Post subject: |
|
|
MLB wrote: | Dieg0 wrote: | Dieg0 wrote: | hanni wrote: | Dieg0 wrote: | A keby som sa postaral o uplne ciste FFka?Samozrejme iba X65 a X55.Kamarati by mi iste pomohli.Dieg0 |
Ked sa postaras o ciste FF bez warezu vo filesysteme,nebude problem ich zverejnit | Stacia FFka jedneho tzpu s jednim FW alebo aj s viacerimi<? | Moze byt patchnute bootcore kedze sa nenahrava a verzie pre X65 Flasher a V_Klay?Dieg0 |
Ale ak budes robit s patchnutym bootcore, tak to tam prosim napis, pre pripad keby niekto chcel porovnavat bootcore roznych telefonov.... | Robim s patchnutym.Zajtra bujde aj S65 a CX65 a M65 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:21 pm Post subject: |
|
|
bootcore moze byt patchnute,ale mozes robit zalohy aj cez PapuaKey...a bez adresara a warezu hlavne. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

19990.28 SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:23 pm Post subject: |
|
|
Urobil som cez X65F a to je pre vsetkz cize v bine.Je to bez setkeho .Tak mozem to packnut a hodit na ftp a dat ti odkaz?Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
Mr.Ferda (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:33 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Sekcia repair tu nie je,iba jej orezana cast v zalohach pamate..
Dovod?Kopec warezu a patchov vo FF,ktore v tej sekcii boli.. |
OK Autorska prava s tim nelze jinak nez souhlasit.
Tak muzem pokracovat:
Kdyz porovnam satry
http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/komplet.htm
a novy
http://www.siemensmania.cz/prehled.php
Tak mi tam rada mych oblibenych a pouzivanych kousku chybi. Ne jen Nokia delala NMT
historie modelem x35 urcite nezacinala a obcas na takovou stranku posilam zaryte zastance jine znacky kteri sy mysli ze jejich vyrobce tu byl jeste kdyz si Siemens cural do plinek. Ona to zdaleka neni pravda
Navic tam jsou nektere opravdu hezke i exoticke kousky. _________________ Přeji hezký a úspěšný den.
S6/S10A/S25/S+M+C35/SL45->SL45i/S+M55/C62/S65/SX1 az nouze N3650, N6600, a ted N70. Radu z nich pouzivam dodnes.
Navic ted trápim bratrovu M65+N70, N7710, MDA Vario, K750i. :-) |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

19990.28 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:35 am Post subject: |
|
|
Mr.Ferda wrote: | hanni wrote: | Sekcia repair tu nie je,iba jej orezana cast v zalohach pamate..
Dovod?Kopec warezu a patchov vo FF,ktore v tej sekcii boli.. |
OK Autorska prava s tim nelze jinak nez souhlasit.
Tak muzem pokracovat:
Kdyz porovnam satry
http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/komplet.htm
a novy
http://www.siemensmania.cz/prehled.php
Tak mi tam rada mych oblibenych a pouzivanych kousku chybi. Ne jen Nokia delala NMT
historie modelem x35 urcite nezacinala a obcas na takovou stranku posilam zaryte zastance jine znacky kteri sy mysli ze jejich vyrobce tu byl jeste kdyz si Siemens cural do plinek. Ona to zdaleka neni pravda
Navic tam jsou nektere opravdu hezke i exoticke kousky. | To je teda pravda.Tuna na novej SM je minimalne o 60 kuskov telefonov menej ako na starej.Tie telefony kazdy je niecim vynimocny a zasluzili by si miesto na takej super stranke ako je SM lebo su to taktiez Siemensi.Dieg0
PS:Hanni chces ten prazdny FF?Ma 8MB zbaleny v RARE.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
|