View previous topic :: View next topic |
Jaký prohlížeč používáte?? |
Internet Explorer |
|
12% |
[ 15 ] |
Firefox |
|
58% |
[ 68 ] |
Opera |
|
24% |
[ 28 ] |
jiný... |
|
4% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 116 |
|
Author |
Message |
busch čestný člen

SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 6:48 pm Post subject: |
|
|
Dneska je možnost si zadarmo zaregistrovat operu:
http://my.opera.com/community/party/
I když většina z vás podvodníků to už určitě nepotřebuje,že  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 9:19 pm Post subject: |
|
|
Ved aj ja som si ju zaregistroval zadarmo.....  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
zdatan badatel

SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 9:39 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Ved aj ja som si ju zaregistroval zadarmo.....  |
hihi, od firmy crack.exe vid? ) _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Back to top |
|
 |
kenas věrný diskusník

Joined: 01 Nov 2004 Posts: 464 Location: Siemensmania, Brno
SMM
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 2:29 pm Post subject: |
|
|
Jde nejak v opere udelat to, ze kdyz kliknu na zpet aby se me rozbalila tabulka na jakou stranku? Ve FF to je, ale v opere jsem to nenasel _________________ Warning: Parse error in /home/www/signature.php on line 144 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

SMM
|
Posted: Sun Sep 04, 2005 11:43 am Post subject: |
|
|
Na sipke spat podrzis lave tlacitko mysi. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
trodas rozumbrada

SMM
|
Posted: Thu Sep 08, 2005 12:21 pm Post subject: |
|
|
hanni - mozna ti to uniklo, ale IE 6 (original) je podstatne starsi nez Opeta 7.01 na ktere jsem testoval. 7.56 dost blbe (o dost hur nez 7.01) zobrazovala CSS styly, takze jsem to zabalil a jsem stale u te stare - nicmene je stejne stara, jako IE 6, takze trvam na srovnatelnosti testu.
A myslim si, ze nova verze bude jen pomalejsi...
Takze ty vysledky:
http://trodas.wz.cz/index.php?act=ST&f=6&t=221
...jsou srovnatelne a ne ze ne
Navic tedka jsem narazil na zajimavou vec - schvalne si zkus, ja tuhle animacku v gifu http://ax2.old-cans.com/striptyz_vrsku_nozem.gif pomalu (tak 10x pomaleji nez to ma byt?!) FireFox...! Evidentne nestiha, skube a trha pri tom scrolling a to mam slusny pocal (PR3500+) a 6800 GT OC
IE i Opera zvladaji v pohode. Co co?!
PS. animacka neni pro male deticky Nalezeno na 4chan.org  _________________ "It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... my config |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

SMM
|
Posted: Thu Sep 08, 2005 1:04 pm Post subject: |
|
|
trodas wrote: |
Navic tedka jsem narazil na zajimavou vec - schvalne si zkus, ja tuhle animacku v gifu http://ax2.old-cans.com/striptyz_vrsku_nozem.gif pomalu (tak 10x pomaleji nez to ma byt?!) FireFox...! Evidentne nestiha, skube a trha pri tom scrolling a to mam slusny pocal (PR3500+) a 6800 GT OC
IE i Opera zvladaji v pohode. Co co?!
|
Si napřed sprav FF, než začneš testovat prohlížeče, mě se ta animačka neškube ani trochu V opeře taky v pohodě, v IE netuším, tam se mi pravidelně samy od sebe přestanou přehrávat GIFy (pokud se stránka načítá,tak se animují, po načetní se zastaví, pomáhá jenom přeinstalace woken). _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
trodas rozumbrada

SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 9:44 am Post subject: |
|
|
Mozna mas tak pomaly pocal, ze ani nevis, jak ma vlastne jet/vypadat
V tom pripade bude dobre, kdyz do hodnoceni nebudes zatahovat sve problemy a sva omezeni
Jinak v me v1.0 preview english to skube az to hezky neni a v braskove 1.06 czech to dela to samy, a oba mame 6800 grafiky, takze nevim nevim co bys a jak chtel nastatovat a spravovat, kdyz to v vieverech (ACDSee, NxView...) a v Opere i IE jede OK, jen v FF to brutalne a fatalne nezvlada a nestiha
PS. rek bych, ze o konfiguraci FF toho budu vedet sakra vic nez ty Vis ty vubec, jak se chodi do advanced configu??? _________________ "It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 10:03 am Post subject: |
|
|
Je pravda,ze ten GIF vo FF seka aj mne.Ale FF je mozne vylepsit velkou spustou pluginov,takze je mozne,ze nejaky tento problem odstranuje. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 10:29 am Post subject: |
|
|
trodas wrote: | Mozna mas tak pomaly pocal, ze ani nevis, jak ma vlastne jet/vypadat
V tom pripade bude dobre, kdyz do hodnoceni nebudes zatahovat sve problemy a sva omezeni
Jinak v me v1.0 preview english to skube az to hezky neni a v braskove 1.06 czech to dela to samy, a oba mame 6800 grafiky, takze nevim nevim co bys a jak chtel nastatovat a spravovat, kdyz to v vieverech (ACDSee, NxView...) a v Opere i IE jede OK, jen v FF to brutalne a fatalne nezvlada a nestiha
PS. rek bych, ze o konfiguraci FF toho budu vedet sakra vic nez ty Vis ty vubec, jak se chodi do advanced configu??? |
Jo jasně, ty seš tady nejchtřejší a my blbá lůza
Firefox mám 1.04. bez nějakých pluginů na gify. PC AMD XP 2 GMHz, ATI 9100.
A ve FF mi to chodí naprosto stejně, jako třeba v acdsee (preventivně proti debilním narážkám - stejně plynule).
Takže to je problém u tebe  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
Norton rozumbrada

SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 12:21 pm Post subject: |
|
|
LOL...tak jsem schválně nainstaloval FF (1.03),abych se mrknul na tu animačku jestli se seká a mě jede úplně normálně plynule,stejně jako v Opeře (8.02).Mě se spíš trošku seká v IE (6.0). Jsem docela konzervativní člověk,takže jsem hrozně dlouho používal IE,ale potom jsem si řekl,že zkusím něco jinýho,tak jsem zkusil FF a Operu.FF mě moc neoslovil.Teď už jedu jenom na Opeře a nemůžu si stěžovat,s IE se to nedá vůbec srovnat. _________________ C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 12:28 pm Post subject: |
|
|
Ja som to skusal este na starom FF tusim 1.0.2 a tam to seka.
Inac,IE je skutocne o nicom,ale doma som si nainstaloval nadstavbu na IE Maxton a to uz je o niecom inom. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Norton rozumbrada

SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 12:55 pm Post subject: |
|
|
Jj o Maxtonu jsem slyšel taky skoro samou chválu...uvidíme,třeba to někdy taky zkusím. _________________ C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70 |
|
Back to top |
|
 |
trodas rozumbrada

SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 11:01 pm Post subject: |
|
|
hanni - jsem rad, ze alespon nekdo ma oci a smysl pro fakt, ze "akcni" cast animacky ma jet docela svizne rychle
A ja bych nerekl, ze je to nejaky zavazny problem, navic se zda, ze to muze byt jen na nVidiach...? Tezko rici, no.
Nemyslim, ze tomu ma cenu prikladat nejakou vahu, vzdyt kolik jse kdy videli TAKHLE velkych Gif animacek, ze
Ja chtel jen naznacit, ze FF opravdu neni nejrychlejsi. Coz mu stale nebere fakt, ze JE nejbezpecnejsi a jeste co se trosku rozkoukam v advanced plugins, tak...
busch - mno, narazky tve preskocim, to jsou trapne
...a vida, na 9100 to jde a na 6800 nikoliv? Hmmm, hmmm. A ne, take nemam ani braska zadny plugin - a pokud se chces hadat o tom, kdo je chytrejsi, tak jsi mi NEODPOVEDEL na dotaz, cize to beru jako ze NEVIS o cem vubec mluvim, cize bych byl RAD kdyby jsi se propriste zdrzel nemistnych poznamek o SVYCH znalostech a NASICH blbych konfiguracich, nebot toho evidetne o FF a jeho konfiguraci vim nesrovnatelne VICE
(coz samo neznamena, ze jsem nemohl neco tim spise pekne "zblbnout" - ony ty configy schvalne nejsou pro bezneho usera dostupne - ale mame tu uz dalsiho, 3-tiho usera, kteremu to take dela, 3 ruzne verze FF (1.0 previes, 1.06 a 1.02, tak snad to neni v me "prekonfigorovanosti" ) _________________ "It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

SMM
|
Posted: Sun Oct 02, 2005 9:24 am Post subject: |
|
|
Něco na čtení o velmi oblíbeném FireFoxu  _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|