clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Chteli byste vice zen???

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Chteli byste vice zen???
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Reply to topic     Forum Index -> Ostatní
View previous topic :: View next topic  

Chteli byste vice zen?
Ano
78%
 78%  [ 33 ]
Ne
14%
 14%  [ 6 ]
Je mi to jedno
7%
 7%  [ 3 ]
Total Votes : 42

Author Message
iko
začátečník
začátečník

SMM
PostPosted: Wed Oct 26, 2005 8:06 pm    Post subject: Reply with quote

No, zasa to nepreanajte z druhej strany... Nie ste tu v praci (aspon si myslim), tak preco by to tu malo byt prudko profesionalne?

Vsetko s mierou wink

M35i -> S65 patch-free (okrem zvuku fotaku)
+lampicka+DCA-540

"Nothing shocks me. I'm a scientist." Indiana Jones

... o zážitok viac. http://www.plusko.net/
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
pecanz
čestný člen
čestný člen

SMM
PostPosted: Wed Oct 26, 2005 8:12 pm    Post subject: Reply with quote

iko wrote:
No, zasa to nepreanajte z druhej strany... Nie ste tu v praci (aspon si myslim), tak preco by to tu malo byt prudko profesionalne?

Vsetko s mierou wink

No jo ale noptřebujeme tay ženy které budou psát jen do sekce Ostatní wink na to soou tady jiní... ( zdravim ginza )

EDIT: Makavelina je spravný příklad toho jak by měla žena na SM vypadat a chovat se... wink

Last edited by pecanz on Thu Oct 27, 2005 6:48 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Ricky
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

SMM
PostPosted: Wed Oct 26, 2005 8:14 pm    Post subject: Reply with quote

weitless wrote:
V tomhle musím souhlasit s Rickym. Nerad bych, aby forum SM a celá SM byla jen chatovacím a seznamovacím webem. Není na to dělaná a má jiné poslání, než aby si tady holky povídaly o klucích a co kde viděly za oblečení (trochu přeháním). A klidně na rovinu řeknu, že zrovna Kopřivka není technický typ, nerozezná pořádně jeden Siemens od druhého a vše co jí drží na SM je asi pouhý odlesk minulosti, když se tu na ní všichni sesypali. Jinak pro SM příliš nového nepřinese a rady se od ní už vůbec nedočkáte. Teď mě ukamenujte, že jsem drzý a že to není pravda, ale můj názor jsem napsal. Makavelina je jiný kafe a ta se snaží a trošku se v telefonech rýpe. Ale ani tu bych nerad, aby nám sem zatahovala nějaký ženský jen proto, aby jich tu bylo víc. Ale tady mám 100% jistotu, že to ona neudělá wink

Díky za podporu, ale takhle dopodrobna jsem to zase nemyslel... Anxious Nekritizoval bych tu holky konkrétně Hand , řekněme, že jim jen trošku déle trvá, než se adaptují a naučí... 8) Já taky odjakživa nedokázal rozeznat Siemensy, programovat, patchovat, atd. To vše mne naučila až SM a jsem ji za to moc vděčný. Dancing Applause Takže dávám ženám tu samou šanci se tady chodit učit wink , ale pokud si tady budou chodit jen povídat s chlapama a tahat je od práce, oblbovat nebo chatovat, tak bych je rád odkázal na jiné fóra, seznamky, chaty a podobně zaměřené stránky. Not talking
Shame on you

lacibogi
čestný člen
čestný člen

SMM
PostPosted: Wed Oct 26, 2005 10:30 pm    Post subject: Reply with quote

Musim sa prizant, ze to hlasovanie osm tam pridal ja. Anxious
Ale to som vobec netusil, ze Koprinka ma v umysle nahovorit niekoho aby sa tu regol. Eh? Skor som to povazoval akesi opatovne rozmutenie vod SiemensManie. Hand wink

View user's profile Send private message
Makavelina
mecenáš
mecenáš

SMM

Příspěvky na SM: 400,-
PostPosted: Thu Oct 27, 2005 6:42 am    Post subject: Reply with quote

Ricky wrote:

Díky za podporu, ale takhle dopodrobna jsem to zase nemyslel... Anxious Nekritizoval bych tu holky konkrétně Hand , řekněme, že jim jen trošku déle trvá, než se adaptují a naučí... 8) Já taky odjakživa nedokázal rozeznat Siemensy, programovat, patchovat, atd. To vše mne naučila až SM a jsem ji za to moc vděčný. Dancing Applause Takže dávám ženám tu samou šanci se tady chodit učit wink , ale pokud si tady budou chodit jen povídat s chlapama a tahat je od práce, oblbovat nebo chatovat, tak bych je rád odkázal na jiné fóra, seznamky, chaty a podobně zaměřené stránky. Not talking
Shame on you

wink Naprosto souhlasím, ač nerada Pro mě (a nejen pro mě) je SM "posvátným webem", který navštěvuji za účelem, ke kterému tento web slouží, chatů a seznamek je na netu mega, ale asi tam nechoděj normální chlapi, co kopřinko? wink

jirkab
čestný člen
čestný člen

SMM
PostPosted: Thu Oct 27, 2005 7:26 am    Post subject: Reply with quote

Makavelina wrote:
Ricky wrote:

Shame on you

wink Naprosto souhlasím, ač nerada Pro mě (a nejen pro mě) je SM "posvátným webem", který navštěvuji za účelem, ke kterému tento web slouží, chatů a seznamek je na netu mega, ale asi tam nechoděj normální chlapi, co kopřinko? wink

Tím si jako chtěla naznačit, že tady jsou normální? Blbost. Minimálně já jsem toho důkazem, že magoři jsou všude. Anebo, že bych byl pouze vyjímka potvrzující co jsi napsala?

Makavelina
mecenáš
mecenáš

SMM

PostPosted: Thu Oct 27, 2005 7:34 am    Post subject: Reply with quote

jirkab wrote:

Tím si jako chtěla naznačit, že tady jsou normální? Blbost. Minimálně já jsem toho důkazem, že magoři jsou všude. Anebo, že bych byl pouze vyjímka potvrzující co jsi napsala?

Myslela jsem to tak, že na chatu jsou podle mě na chat nechodím takže nevím, pouze si to myslím samí úchyláci, prolhaný kluci, kteří píšou jak jim je 25, jsou bohatý a namachrovaný, ve skutečnosti je jim 13,5 a jen se nuděj a podobně založená děvčata jim na ty kecy ochotně skočí, samy sebe popisují jako dlouhonohé krasavice (ve skutečnosti jsou malé tlusté a uhrovité), a jen si krátí dlouhou chvíli touto pokleslou zábavou, na SM je to pro mnoho lidí také zábava, ale nikoli pokleslá, většina lidí co tu jsou mají Siemense jako jednoho ze svých největších koníčků a nejde jim jen o nové melodie a obrázky Pochopitelně ty jsi právě ta vyjímka na SM, potvrzující pravidlo, že úchylové jsou všude

feErda.cz
věrný diskusník
věrný diskusník

Phone: 736604010
SMM
PostPosted: Thu Oct 27, 2005 8:27 am    Post subject: Reply with quote

Makavelina wrote:

Myslela jsem to tak, že na chatu jsou podle mě na chat nechodím takže nevím, pouze si to myslím samí úchyláci, prolhaný kluci, kteří píšou jak jim je 25, jsou bohatý a namachrovaný, ve skutečnosti je jim 13,5 a jen se nuděj a podobně založená děvčata jim na ty kecy ochotně skočí, samy sebe popisují jako dlouhonohé krasavice (ve skutečnosti jsou malé tlusté a uhrovité), a jen si krátí dlouhou chvíli touto pokleslou zábavou, na SM je to pro mnoho lidí také zábava, ale nikoli pokleslá, většina lidí co tu jsou mají Siemense jako jednoho ze svých největších koníčků a nejde jim jen o nové melodie a obrázky Pochopitelně ty jsi právě ta vyjímka na SM, potvrzující pravidlo, že úchylové jsou všude

souhlas, protože taky chodím na chaty Anxious i když někdy to tak není

240967817, feerda@cetrum.cz, http://feerda.borec.cz
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
sidbin
táta fóra
táta fóra

SMM
PostPosted: Thu Oct 27, 2005 8:40 am    Post subject: Reply with quote

nechcete udelat na siemensmanii nahodou seznamku ? Laughing Laughing Laughing lol

Užitečné java aplikace ZDE

MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu Dancing + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Makavelina
mecenáš
mecenáš

SMM

PostPosted: Thu Oct 27, 2005 8:45 am    Post subject: Reply with quote

sidbin wrote:
nechcete udelat na siemensmanii nahodou seznamku ? Laughing Laughing Laughing lol

Jen to ne!!!! to by pak tenhle web ztratil veškerej svůj smysl...

romulus
VIP
VIP

SMM
PostPosted: Thu Oct 27, 2005 9:09 am    Post subject: Reply with quote

Makavelina wrote:
sidbin wrote:

Jen to ne!!!! to by pak tenhle web ztratil veškerej svůj smysl...
Třeba ne. Zkusit by se to mohlo... Kdyby se tu třeba našla nějaká atraktivní, inteligentní, pracovitá a hodná bruneta do 30 let, podnikatelka nebo vyšší manažerka, s vlastním autem vyšší střední třídy, vlastním domem, chatou, majetkovými podíly ve velkých firmách a dalším majetkem, ať mi napíše SZ. Rozvedu se a vezmu si ji... To by smysl mělo (teda aspoň pro mně)... Whistle
Ještě někdo se chce seznámit? Think
Back to top
weitless
táta fóra
táta fóra

SMM
PostPosted: Thu Oct 27, 2005 9:13 am    Post subject: Reply with quote

Já bych si dal taky ten boršč...
Back to top
Bond
čestný člen
čestný člen

SMM
PostPosted: Thu Oct 27, 2005 9:17 am    Post subject: Reply with quote

romulus: kurna ty si s tema milenkama nedáš pokoj?
Back to top
romulus
VIP
VIP

SMM
PostPosted: Thu Oct 27, 2005 9:21 am    Post subject: Reply with quote

bondcze wrote:
Jakýma milenkama? Jsem napsal, že si ji vezmu... Think
Back to top
Bond
čestný člen
čestný člen

SMM
PostPosted: Thu Oct 27, 2005 9:22 am    Post subject: Reply with quote

romulus wrote:
bondcze wrote:
Jakýma milenkama? Jsem napsal, že si ji vezmu... Think

tak to se tedy omlouvám
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Ostatní All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 3 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum