View previous topic :: View next topic |
Chteli byste vice zen? |
Ano |
|
78% |
[ 33 ] |
Ne |
|
14% |
[ 6 ] |
Je mi to jedno |
|
7% |
[ 3 ] |
|
Total Votes : 42 |
|
Author |
Message |
iko začátečník

SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 8:06 pm Post subject: |
|
|
No, zasa to nepreanajte z druhej strany... Nie ste tu v praci (aspon si myslim), tak preco by to tu malo byt prudko profesionalne?
Vsetko s mierou  _________________ Ičo
M35i -> S65 patch-free (okrem zvuku fotaku)
+lampicka+DCA-540
"Nothing shocks me. I'm a scientist." Indiana Jones
... o zážitok viac. http://www.plusko.net/ |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 8:12 pm Post subject: |
|
|
iko wrote: | No, zasa to nepreanajte z druhej strany... Nie ste tu v praci (aspon si myslim), tak preco by to tu malo byt prudko profesionalne?
Vsetko s mierou  |
No jo ale noptřebujeme tay ženy které budou psát jen do sekce Ostatní na to soou tady jiní... ( zdravim ginza )
EDIT: Makavelina je spravný příklad toho jak by měla žena na SM vypadat a chovat se...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <-
Last edited by pecanz on Thu Oct 27, 2005 6:48 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 8:14 pm Post subject: |
|
|
weitless wrote: | V tomhle musím souhlasit s Rickym. Nerad bych, aby forum SM a celá SM byla jen chatovacím a seznamovacím webem. Není na to dělaná a má jiné poslání, než aby si tady holky povídaly o klucích a co kde viděly za oblečení (trochu přeháním). A klidně na rovinu řeknu, že zrovna Kopřivka není technický typ, nerozezná pořádně jeden Siemens od druhého a vše co jí drží na SM je asi pouhý odlesk minulosti, když se tu na ní všichni sesypali. Jinak pro SM příliš nového nepřinese a rady se od ní už vůbec nedočkáte. Teď mě ukamenujte, že jsem drzý a že to není pravda, ale můj názor jsem napsal. Makavelina je jiný kafe a ta se snaží a trošku se v telefonech rýpe. Ale ani tu bych nerad, aby nám sem zatahovala nějaký ženský jen proto, aby jich tu bylo víc. Ale tady mám 100% jistotu, že to ona neudělá  |
Díky za podporu, ale takhle dopodrobna jsem to zase nemyslel... Nekritizoval bych tu holky konkrétně , řekněme, že jim jen trošku déle trvá, než se adaptují a naučí... 8) Já taky odjakživa nedokázal rozeznat Siemensy, programovat, patchovat, atd. To vše mne naučila až SM a jsem ji za to moc vděčný. Takže dávám ženám tu samou šanci se tady chodit učit , ale pokud si tady budou chodit jen povídat s chlapama a tahat je od práce, oblbovat nebo chatovat, tak bych je rád odkázal na jiné fóra, seznamky, chaty a podobně zaměřené stránky.
 _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 10:30 pm Post subject: |
|
|
Musim sa prizant, ze to hlasovanie osm tam pridal ja.
Ale to som vobec netusil, ze Koprinka ma v umysle nahovorit niekoho aby sa tu regol. Skor som to povazoval akesi opatovne rozmutenie vod SiemensManie.  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Makavelina mecenáš

SMM
Příspěvky na SM: 400,- |
Posted: Thu Oct 27, 2005 6:42 am Post subject: |
|
|
Ricky wrote: |
Díky za podporu, ale takhle dopodrobna jsem to zase nemyslel... Nekritizoval bych tu holky konkrétně , řekněme, že jim jen trošku déle trvá, než se adaptují a naučí... 8) Já taky odjakživa nedokázal rozeznat Siemensy, programovat, patchovat, atd. To vše mne naučila až SM a jsem ji za to moc vděčný. Takže dávám ženám tu samou šanci se tady chodit učit , ale pokud si tady budou chodit jen povídat s chlapama a tahat je od práce, oblbovat nebo chatovat, tak bych je rád odkázal na jiné fóra, seznamky, chaty a podobně zaměřené stránky.
 |
Naprosto souhlasím, ač nerada Pro mě (a nejen pro mě) je SM "posvátným webem", který navštěvuji za účelem, ke kterému tento web slouží, chatů a seznamek je na netu mega, ale asi tam nechoděj normální chlapi, co kopřinko?  _________________ HTC Touch Diamond -> HTC Wildfire, WildPuzzle ROM |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 7:26 am Post subject: |
|
|
Makavelina wrote: | Ricky wrote: |
 |
Naprosto souhlasím, ač nerada Pro mě (a nejen pro mě) je SM "posvátným webem", který navštěvuji za účelem, ke kterému tento web slouží, chatů a seznamek je na netu mega, ale asi tam nechoděj normální chlapi, co kopřinko?  |
Tím si jako chtěla naznačit, že tady jsou normální? Blbost. Minimálně já jsem toho důkazem, že magoři jsou všude. Anebo, že bych byl pouze vyjímka potvrzující co jsi napsala? _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
Makavelina mecenáš

SMM
Posted: Thu Oct 27, 2005 7:34 am Post subject: |
|
|
jirkab wrote: |
Tím si jako chtěla naznačit, že tady jsou normální? Blbost. Minimálně já jsem toho důkazem, že magoři jsou všude. Anebo, že bych byl pouze vyjímka potvrzující co jsi napsala? |
Myslela jsem to tak, že na chatu jsou podle mě na chat nechodím takže nevím, pouze si to myslím samí úchyláci, prolhaný kluci, kteří píšou jak jim je 25, jsou bohatý a namachrovaný, ve skutečnosti je jim 13,5 a jen se nuděj a podobně založená děvčata jim na ty kecy ochotně skočí, samy sebe popisují jako dlouhonohé krasavice (ve skutečnosti jsou malé tlusté a uhrovité), a jen si krátí dlouhou chvíli touto pokleslou zábavou, na SM je to pro mnoho lidí také zábava, ale nikoli pokleslá, většina lidí co tu jsou mají Siemense jako jednoho ze svých největších koníčků a nejde jim jen o nové melodie a obrázky Pochopitelně ty jsi právě ta vyjímka na SM, potvrzující pravidlo, že úchylové jsou všude  _________________ HTC Touch Diamond -> HTC Wildfire, WildPuzzle ROM |
|
Back to top |
|
 |
feErda.cz věrný diskusník

Joined: 23 Jan 2005 Posts: 474 Location: Ostrava Phone: 736604010 SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 8:27 am Post subject: |
|
|
Makavelina wrote: |
Myslela jsem to tak, že na chatu jsou podle mě na chat nechodím takže nevím, pouze si to myslím samí úchyláci, prolhaný kluci, kteří píšou jak jim je 25, jsou bohatý a namachrovaný, ve skutečnosti je jim 13,5 a jen se nuděj a podobně založená děvčata jim na ty kecy ochotně skočí, samy sebe popisují jako dlouhonohé krasavice (ve skutečnosti jsou malé tlusté a uhrovité), a jen si krátí dlouhou chvíli touto pokleslou zábavou, na SM je to pro mnoho lidí také zábava, ale nikoli pokleslá, většina lidí co tu jsou mají Siemense jako jednoho ze svých největších koníčků a nejde jim jen o nové melodie a obrázky Pochopitelně ty jsi právě ta vyjímka na SM, potvrzující pravidlo, že úchylové jsou všude  |
souhlas, protože taky chodím na chaty i když někdy to tak není _________________ ericson A1018s>siemens MT50>siemens CT65 fw12>25>43>50> CSL65 fakt šupa:) >>siemens S75 ještě větší šupa xD
240967817, feerda@cetrum.cz, http://feerda.borec.cz |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 8:40 am Post subject: |
|
|
nechcete udelat na siemensmanii nahodou seznamku ? lol _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
Užitečné java aplikace ZDE
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Back to top |
|
 |
Makavelina mecenáš

SMM
Posted: Thu Oct 27, 2005 8:45 am Post subject: |
|
|
sidbin wrote: | nechcete udelat na siemensmanii nahodou seznamku ? lol |
Jen to ne!!!! to by pak tenhle web ztratil veškerej svůj smysl...  _________________ HTC Touch Diamond -> HTC Wildfire, WildPuzzle ROM |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 9:09 am Post subject: |
|
|
Makavelina wrote: | sidbin wrote: | nechcete udelat na siemensmanii nahodou seznamku ? lol |
Jen to ne!!!! to by pak tenhle web ztratil veškerej svůj smysl...  | Třeba ne. Zkusit by se to mohlo... Kdyby se tu třeba našla nějaká atraktivní, inteligentní, pracovitá a hodná bruneta do 30 let, podnikatelka nebo vyšší manažerka, s vlastním autem vyšší střední třídy, vlastním domem, chatou, majetkovými podíly ve velkých firmách a dalším majetkem, ať mi napíše SZ. Rozvedu se a vezmu si ji... To by smysl mělo (teda aspoň pro mně)...
Ještě někdo se chce seznámit?  |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 9:13 am Post subject: |
|
|
Já bych si dal taky ten boršč... |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 9:17 am Post subject: |
|
|
romulus: kurna ty si s tema milenkama nedáš pokoj?  |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 9:21 am Post subject: |
|
|
bondcze wrote: | romulus: kurna ty si s tema milenkama nedáš pokoj?  | Jakýma milenkama? Jsem napsal, že si ji vezmu...  |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 9:22 am Post subject: |
|
|
romulus wrote: | bondcze wrote: | romulus: kurna ty si s tema milenkama nedáš pokoj?  | Jakýma milenkama? Jsem napsal, že si ji vezmu...  |
tak to se tedy omlouvám  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|