Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
sunberg začátečník

Založen: 27. 09. 2006 Příspěvky: 70 Bydliště: Jaroměřice n. R.-Versailles po moravsku
SMM
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 8:09 am Předmět: Menší problém |
|
|
Zdravím. Tento dotaz možná patří spíš na úplně jiné fórum,ale přece. Modem funguje bezvadně (driver pro kabel od Mobile Action),ale všiml jsem si jedné nepříjemnosti - po připojení se mi vždy odpojí všechny "vyměnitelné disky" v PC (jmenuje se to Velkokapacitní pam.zařízení USB) a znovu se aktivují až po restartu. Děje se to JEN po zapnutí modemu. Kde může být chyba?? _________________ CX65 fw50, CX75 fw25cz(by SM )+RS MMC A-Data 512MB
Pravda je tam... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

SMM
|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 9:49 pm Předmět: |
|
|
Ahojte, mám problém... jelikož je teď u Vodafona net 6 měsíců zadara, tak jsem chtěl vyzkoušet jak to pofrčí přes EDGE... Tak jsem všechno udělal podle návodu a když se připojuju, skočí tam vytáčení a po asi minutě to zdechne, že to nejde... Na Diagnostice normálně funguje... Ale když na telefonu vytočím číslo *99# nebo i to druhý, přijde mi USSD: Nejste registrovanym ucastnikem teto sluzby. Pro informace kontaktujte R&D-Centre. Hádám, že to asi bude problém... A tak se chci zeptat.. to je potřeba ještě aktivovat u operátora? Nebo v čem je problém? Díky! _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Návrat nahoru |
|
 |
michal.simon pisatel

Založen: 25. 10. 2005 Příspěvky: 271 Bydliště: Ostrava Michálkovice Telefon: HTC HD2 SMM
Příspěvky na SM: 20,- |
Zaslal: út prosinec 23, 2008 10:28 pm Předmět: |
|
|
tu služu samotnou je třeba nejdříve aktivovat a pak se dá teprve připojit.. já mám propojený Siemens M55 s PC a vše funguje OK.. sice rychlost přez GPRS je velmi bídná ale aspoň něco:-) nastavoval sem to podle tohohle nívodu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=293 . dále k tomu používám prográmek od Vodafonu který počítá proteklé bajtíky ale funguje to i bez něho. ke stažení je zde http://www.vodafone.cz/osobni/napoveda/pruvodce_nastavenim/pripojeni_internet/easy_setup/easy_setup/
nevíte někdo prosím jak tohle všechno nastavit pod linuxem? používám Ubuntu:-) díky _________________ A55->M65->SX1 FW15 Symbian OS 6.1 / Linux - kernel 2.6.18-omap1-gc307cb, Qtopia 2.2.0, Mio Multipatch, 1GB MMC, TomTom Navigator 4.4, 1x mrtvá...Nyní znovu plně funkční - Po roce a pul se bohužel rozhodla moje milovaná SX1 zase stávkovat.. Koupím SX1 na součástky nebo aspoň MMI
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
soser123 kolemjdoucí
SMM
|
Zaslal: út leden 13, 2009 7:25 pm Předmět: Připojení v PC vypadává |
|
|
Ahoj, mam problém s připojením přes GPRS a M50. Nastavení jsem provedl podle návodu zde ze siemensmanie. Telefon se úspěšně připojí. Když dám z příkazové řádky ping, tak komunikuje. Ale jakmile otevřu prohlížeč (IE/Firefox) a začnu načítat nějakou stránku, tak připojení v PC vypadne. V telefonu zůstane připojení aktivní, takže když se počítač pokusí znovu připojit nejde to a napíše to, že modem se již používá. Věděl by někdo co s tím? Alespoň nějakej nápad? Dík moc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jiri.Sko administrátor

SMM
Příspěvky na SM: 69,- |
Zaslal: po leden 19, 2009 12:23 pm Předmět: |
|
|
2michal.simon: tady na techforu je nejaky návod
http://www.techforum.cz/nastaveni_os.php?os=11&x=0&y=0 - vyber si tam MC60 datový kabel _________________ A52 + A55 + A70 + C55 + C60 + C65 + C70 + C75 + CX65 + CX75 + E71 + EF81 + EL71 + M55 + MC60 + ME75 + M75 + S45 + S55 + S65 + S68 + SK65 + S75 + SXG75 + SX1
DCA-510 + DCA-540 + DCA-140 + Torx 5 + redukce na 3.5 mm JACK + čtečka + QuickPic + přídavný blesk
Tuningy: Windows XP S65 ~ CSL65 | AC55 | Mandriva Linux 2008 (zastaveno)
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Opozdilec kolemjdoucí
SMM
|
Zaslal: so srpen 01, 2009 5:09 pm Předmět: Problem GPRS Internet BQS A31 W98 |
|
|
Zdravim. Mam ponekud archaicky problem a chtel bych se zeptat jestli nekdo nedokaze poradit. Nejde mi spustit internet Vodafone prez seriovy kabel na W98 SE a BQ A31. Nastavil jsem si pripojeni a nainstaloval modem podle navodu zde i na strankach vodafonu, jen jsem pouzil jiny ovladac mdmsie9x.inf (podle toho jak jsem se koukal tak je to totez jen o cislo starsi verze) Nejde mi ovsem pripojit se k internetu. Kdyz dam pripojit, obevi se pripojuji a po te se zmeni na hlasku s cislem chyby a oznamenim ze "modem neodpovida spravne". Nenapada nekoho kde by mohl byt problem? Diky za pripadnou odpoved. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|