Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Na čem jste závislí? |
Na mobilu |
|
27% |
[ 12 ] |
Na internetu |
|
31% |
[ 14 ] |
Na cigaretách |
|
11% |
[ 5 ] |
Na televizi |
|
0% |
[ 0 ] |
Na počítačových hrách |
|
6% |
[ 3 ] |
Na finančních prostředcích rodičů ;c) |
|
9% |
[ 4 ] |
Na něčem úplně jiném (uveďte v diskusi) |
|
9% |
[ 4 ] |
Siemensmania ;-) |
|
4% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 44 |
|
Autor |
Zpráva |
pecanz čestný člen

SMM
|
Zaslal: pá květen 20, 2005 6:39 pm Předmět: |
|
|
witty napsal: | Koukam ze pres ty vsechny nase zavislosti tu zatim nikdo neni zavisly na TV. A to jsem si myslel, ze na tývku se bude koukat docela dost % userů |
Já rozhodně čumim víc na PC než na TV  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
witty ostřílený diskusník

SMM
|
Zaslal: pá květen 20, 2005 6:48 pm Předmět: |
|
|
PZ napsal: | witty napsal: | Koukam ze pres ty vsechny nase zavislosti tu zatim nikdo neni zavisly na TV. A to jsem si myslel, ze na tývku se bude koukat docela dost % userů |
Já rozhodně čumim víc na PC než na TV  |
Ja mam propojenej comp s videem a s TV pres VIVO, takze pri praci na PC mohu dokonce zaroven jednim okem sledovat/nebo nahravat TV :c) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

SMM
|
Zaslal: pá květen 20, 2005 7:34 pm Předmět: |
|
|
jakub.karasek napsal: | citace: |
Vůbec nepijes to myslis jako vubec, nebo myslis treba parkrat do roka (jako treba ja - 2x-3x)
Jinak, abstinenti rulez  |
Jak sem řekl, VŮBEC. Já prostě neuznávám alkohol jako prostředek k zábavě. Kvůli alkoholu se moje matka 2x rozvedla, kvůli alkoholu na silnicích umírají tisíce lidí. Prostě si myslím, že alkohol ještě nikdy nepřinesl nic dobrýho!!! A s cigaretama je to to stejný, nesnáším holky který kouří |
Alkohol prinasi mnoooohem vic spatnyho nez dobryho (ale jako vechno, je to problem tech lidi, co ho pijou - nekdo to proste zvlada). Ale nerekl bych, ze neprinesl NIC dobryho (mam rad Bukowskiho ). Co se tyce koureni... No asi urcite by me to u holky nevadilo (ta moje kouri asi tak jako ja - kdyz ji nekdo nabidne cigaretu,vezme si a problem s tim nemam). A jeste k tomu alkoholu - je to moje spoluzacka (tzn. znam ji neco pres 5 let) a dali jsme se dohromady - po docela dlouhe dobe, kdy jsme si nebyli nejak schopni rict, ze kamaradi jsou trochu malo - tak, ze jsme se opili v tanecnich (na jare). Odstraneni zabran (a taky okno asi na dve hodinky :-) )... Ne kazdej je proste strizlivej dostatecne "odvazanej"... A navic to solidne pomaha, kdyz mam bad mood... _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecanz čestný člen

SMM
|
Zaslal: pá květen 20, 2005 7:47 pm Předmět: |
|
|
Joo a ještě bych těžko dokázal žít bez ICQ nebo prostě nějaké komunikace s lidmi na netu  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

SMM
|
Zaslal: pá květen 20, 2005 10:09 pm Předmět: |
|
|
Moj nazor na alkohol...ked sa pije naozaj s mierou a prilezitostne,vobec to nevadi a je to normalna sucast zivota.Neviem si predstavit na nejakej akcii,diske alebo zabave pri coca-cole....to teda ani vo sne
ale ak sa to prehana....to uz je o inom a to odcudzujem aj ja... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

SMM
|
Zaslal: so květen 21, 2005 9:46 am Předmět: |
|
|
hanni napsal: | Moj nazor na alkohol...ked sa pije naozaj s mierou a prilezitostne,vobec to nevadi a je to normalna sucast zivota.Neviem si predstavit na nejakej akcii,diske alebo zabave pri coca-cole....to teda ani vo sne
ale ak sa to prehana....to uz je o inom a to odcudzujem aj ja... |
Tak ja jsem teda zijici dukaz toho, ze to jde - bavit se i pri nealku
Mam svoji tolerancni mez, abych pak nedopadl, jako dopadaji ostatni.
Pri akcich si obcas dam 1x-max 2x, nikdy ne vic.
Jednou jsem se dokonce bavil na soukrome party tim, ze jsem pil misto chlastu 3,5% mlíko Vsechny jsem timto uletem docela dostal
A jinak Coca-Cola je nejlepsi "chlast" na svete. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

SMM
|
Zaslal: so květen 21, 2005 9:50 am Předmět: |
|
|
oookoook napsal: |
Alkohol prinasi mnoooohem vic spatnyho nez dobryho (ale jako vechno, je to problem tech lidi, co ho pijou - nekdo to proste zvlada). Ale nerekl bych, ze neprinesl NIC dobryho (mam rad Bukowskiho ). Co se tyce koureni... No asi urcite by me to u holky nevadilo (ta moje kouri asi tak jako ja - kdyz ji nekdo nabidne cigaretu,vezme si a problem s tim nemam). A jeste k tomu alkoholu - je to moje spoluzacka (tzn. znam ji neco pres 5 let) a dali jsme se dohromady - po docela dlouhe dobe, kdy jsme si nebyli nejak schopni rict, ze kamaradi jsou trochu malo - tak, ze jsme se opili v tanecnich (na jare). Odstraneni zabran (a taky okno asi na dve hodinky :-) )... Ne kazdej je proste strizlivej dostatecne "odvazanej"... A navic to solidne pomaha, kdyz mam bad mood... |
Takze alkohol v mire nikomu neublizi. V tvem pripade dokonce i pomuze  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

SMM
|
Zaslal: ne květen 22, 2005 11:14 am Předmět: |
|
|
Witty:ja som netvrdil,ze sa bez chlastu nedokazem bavit..ked je dobra partia ludi,zabavit sa da super ci s chlastom,alebo bez neho... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
SMM
|
Zaslal: ne květen 22, 2005 12:05 pm Předmět: |
|
|
witty napsal: | hanni napsal: | Moj nazor na alkohol...ked sa pije naozaj s mierou a prilezitostne,vobec to nevadi a je to normalna sucast zivota.Neviem si predstavit na nejakej akcii,diske alebo zabave pri coca-cole....to teda ani vo sne
ale ak sa to prehana....to uz je o inom a to odcudzujem aj ja... |
Tak ja jsem teda zijici dukaz toho, ze to jde - bavit se i pri nealku
Mam svoji tolerancni mez, abych pak nedopadl, jako dopadaji ostatni.
Pri akcich si obcas dam 1x-max 2x, nikdy ne vic.
Jednou jsem se dokonce bavil na soukrome party tim, ze jsem pil misto chlastu 3,5% mlíko Vsechny jsem timto uletem docela dostal
A jinak Coca-Cola je nejlepsi "chlast" na svete. |
To mliko --- 100 BODU  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|