View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ellbunda začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 09, 2004 8:17 am Post subject: Nove patche |
|
|
V zadny pripade nechci aby to snad vyznelo jako nejaka vycitka. Zcela urcite je to dotaz. Chtel bych se zeptat, zda se nepripravuji nejaka nove (nejlepe systemove) patche na M55ku.
Zaroven bych se chtel zeptat hanniho jestli nesehnal ten kontakt na ZH-soft. Chtel bych se pokusit o modifikovani SuperNetu. _________________ ůůůůffffffffffff |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 09, 2004 9:57 am Post subject: |
|
|
Připravujeme velké množství patchů a to jak grafické, tak i systémové. Bude to pro C/M35, C55, C60, M55, MC60, S55, SL55. _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Back to top |
|
 |
ellbunda začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 09, 2004 10:02 am Post subject: vyborne |
|
|
No vyborne a kdy by mohla byt moje velka ocekavani naplnela? Aspon priblizne  _________________ ůůůůffffffffffff |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Jun 09, 2004 10:30 am Post subject: Re: Nove patche |
|
|
ellbunda wrote: | V zadny pripade nechci aby to snad vyznelo jako nejaka vycitka. Zcela urcite je to dotaz. Chtel bych se zeptat, zda se nepripravuji nejaka nove (nejlepe systemove) patche na M55ku.
Zaroven bych se chtel zeptat hanniho jestli nesehnal ten kontakt na ZH-soft. Chtel bych se pokusit o modifikovani SuperNetu. |
Viem,ze sa teraz trosku dlhsie patche updatovane neboli a nazbierala sa ich pekna hromada.Ale Lukasisko to coskoro da na stranku a bude to update ako hrom,az sa vam zatoci hlava
Na ten kontakt na ZH-Soft (je to vlastne ZH-Paul,ZH-Soft je asi jeho tym ) som trochu pozabudol..ospravedlnujem sa a kedze mi dnes vynimocne forum,kde pise ide,mrknem nato a dam Ti vediet. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 09, 2004 10:39 am Post subject: Re: vyborne |
|
|
ellbunda wrote: | No vyborne a kdy by mohla byt moje velka ocekavani naplnela? Aspon priblizne  |
Částečně do konce týdne, zbytek pak příští týden. _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Jun 09, 2004 11:46 am Post subject: |
|
|
Takze s tym kontaktom to nie je az take jednoduche,lebo tam maju udaje chranene.Da sa poslat mail,ale nie priamo,iba cez forum.Neviem,ako si na tom s rustinou a azbukou,ale tu mas linky.Pokial by si azbuku nezvladol,tak si to preloz v translatore.
Najprv sa musis zaregistrovat na tomto fore:
http://forum.siemens-club.ru/
Tu mas potom profil ZH_Paula:
http://forum.siemens-club.ru/member.php?Action=viewprofile&username=zhpaul
odtial mu mozes poslat mail,alebo privatnu spravu.
Alebo odtialto mu mozes poslat priamo mail a nezabudni mu dat svoju mailovu schranku,aby Ti pisal na nu:
http://forum.siemens-club.ru/member.php?Action=email&username=zhpaul _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
ellbunda začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 09, 2004 11:59 am Post subject: |
|
|
uf, tak na ty patche se tesim jako malej kluk. Doufam, ze se jich dockam .
Rustinou vladnu tak zacatecnicky, nicmene neco tam ve mne z toho jednoho roku co jsem mel na zakladce jeste zustalo. _________________ ůůůůffffffffffff |
|
Back to top |
|
 |
ellbunda začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 14, 2004 9:46 am Post subject: |
|
|
Hanni: tak jsem se minulou středu zaregistroval a napsal Paulovi. Bohuzel neodepsal a nedal ani nijak vedet. Videl jsem jak jsi modifikoval novej SuperNet. Zvládl by jsi prehodit ty zobrazovane hodnoty sily signalu? _________________ ůůůůffffffffffff |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Jun 14, 2004 4:19 pm Post subject: |
|
|
Ja som ho nemodifikoval...nasiel som ho na jednom polskom fore...ja patche nerobim,musis sa obratit na vyrobcu.Mal som aj ja snahu ho tak modifikovat predtym,ako som ho nasiel,ale nepodarilo sa mi to. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|