View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
petricak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 5:20 pm Post subject: mp3, wav na amr |
|
|
neznate nekdo nejakej soft na prevod mp3 nebo wavu do formatu amr? Vim ze tu nekdo kdysi davno psal o jednoduchym programku co upravoval wavy tak aby sli spusti predelaval je tusim na 8kbit...kdybyjste mi sem nekdo mohl pastnout nazvy nebo linky byl straaaaasne vdecen  |
|
Back to top |
|
 |
dawy začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 5:30 pm Post subject: |
|
|
poradte mi aky program mam pouzit na prehravanie ARM v PC
????????????????????????????????????????????????????????????? |
|
Back to top |
|
 |
capo di tutti capi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 5:49 pm Post subject: |
|
|
dawy wrote: | poradte mi aky program mam pouzit na prehravanie ARM v PC
????????????????????????????????????????????????????????????? | tak sa mi zda ze Nokia media player...asi _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Back to top |
|
 |

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 5:51 pm Post subject: Re: mp3, wav na amr |
|
|
petricak wrote: | neznate nekdo nejakej soft na prevod mp3 nebo wavu do formatu amr? Vim ze tu nekdo kdysi davno psal o jednoduchym programku co upravoval wavy tak aby sli spusti predelaval je tusim na 8kbit...kdybyjste mi sem nekdo mohl pastnout nazvy nebo linky byl straaaaasne vdecen  | pomocou Cool edit si urbis wavy, a co sa tyka AMR, tak vcera som to hladal, ale robi sa to ovela tazsie ako wavka.... tak som sa rozhodol ze ostanem pri wavkach
ved aj tak su naj  _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Back to top |
|
 |
petricak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 6:00 pm Post subject: Re: mp3, wav na amr |
|
|
capo di tutti capi wrote: | petricak wrote: | neznate nekdo nejakej soft na prevod mp3 nebo wavu do formatu amr? Vim ze tu nekdo kdysi davno psal o jednoduchym programku co upravoval wavy tak aby sli spusti predelaval je tusim na 8kbit...kdybyjste mi sem nekdo mohl pastnout nazvy nebo linky byl straaaaasne vdecen  | pomocou Cool edit si urbis wavy, a co sa tyka AMR, tak vcera som to hladal, ale robi sa to ovela tazsie ako wavka.... tak som sa rozhodol ze ostanem pri wavkach
ved aj tak su naj  |
a mohl by jsi napsat jak tvoris wavky?myslim jakym softem a birtrate atd...diky moc |
|
Back to top |
|
 |

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 6:03 pm Post subject: Re: mp3, wav na amr |
|
|
petricak wrote: | capo di tutti capi wrote: | petricak wrote: | neznate nekdo nejakej soft na prevod mp3 nebo wavu do formatu amr? Vim ze tu nekdo kdysi davno psal o jednoduchym programku co upravoval wavy tak aby sli spusti predelaval je tusim na 8kbit...kdybyjste mi sem nekdo mohl pastnout nazvy nebo linky byl straaaaasne vdecen  | pomocou Cool edit si urbis wavy, a co sa tyka AMR, tak vcera som to hladal, ale robi sa to ovela tazsie ako wavka.... tak som sa rozhodol ze ostanem pri wavkach
ved aj tak su naj  |
a mohl by jsi napsat jak tvoris wavky?myslim jakym softem a birtrate atd...diky moc | v cool edit si otvorim mp3, ktoru chcem prerobit, oznacim si cast mp3 ktoru chcem a dam ulozit vo formate DVI/IMA ADPCM wav _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to
Last edited by capo di tutti capi on Mon Apr 04, 2005 6:43 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
ficik pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 6:04 pm Post subject: Re: mp3, wav na amr |
|
|
capo di tutti capi wrote: | petricak wrote: | neznate nekdo nejakej soft na prevod mp3 nebo wavu do formatu amr? Vim ze tu nekdo kdysi davno psal o jednoduchym programku co upravoval wavy tak aby sli spusti predelaval je tusim na 8kbit...kdybyjste mi sem nekdo mohl pastnout nazvy nebo linky byl straaaaasne vdecen  | pomocou Cool edit si urbis wavy, a co sa tyka AMR, tak vcera som to hladal, ale robi sa to ovela tazsie ako wavka.... tak som sa rozhodol ze ostanem pri wavkach
ved aj tak su naj  |
Je to trosku tezsi ale ne moc musis si udelat wav v 8kHz (8 000 Hz ) 16bit a pak ho muzes previst pomoci AMR convertoru _________________ CX65@70
<:.Ficik.:> |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 6:05 pm Post subject: Re: mp3, wav na amr |
|
|
petricak wrote: | capo di tutti capi wrote: | petricak wrote: | neznate nekdo nejakej soft na prevod mp3 nebo wavu do formatu amr? Vim ze tu nekdo kdysi davno psal o jednoduchym programku co upravoval wavy tak aby sli spusti predelaval je tusim na 8kbit...kdybyjste mi sem nekdo mohl pastnout nazvy nebo linky byl straaaaasne vdecen  | pomocou Cool edit si urbis wavy, a co sa tyka AMR, tak vcera som to hladal, ale robi sa to ovela tazsie ako wavka.... tak som sa rozhodol ze ostanem pri wavkach
ved aj tak su naj  |
a mohl by jsi napsat jak tvoris wavky?myslim jakym softem a birtrate atd...diky moc |
Najlepší je asi CoolEdit. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 6:05 pm Post subject: Re: mp3, wav na amr |
|
|
ficik wrote: | capo di tutti capi wrote: | petricak wrote: | neznate nekdo nejakej soft na prevod mp3 nebo wavu do formatu amr? Vim ze tu nekdo kdysi davno psal o jednoduchym programku co upravoval wavy tak aby sli spusti predelaval je tusim na 8kbit...kdybyjste mi sem nekdo mohl pastnout nazvy nebo linky byl straaaaasne vdecen  | pomocou Cool edit si urbis wavy, a co sa tyka AMR, tak vcera som to hladal, ale robi sa to ovela tazsie ako wavka.... tak som sa rozhodol ze ostanem pri wavkach
ved aj tak su naj  |
Je to trosku tezsi ale ne moc musis si udelat wav v 8kHz (8 000 Hz ) 16bit a pak ho muzes previst pomoci AMR convertoru | pockaj idem to skusit a hned ti poviem ako  _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Back to top |
|
 |

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 6:16 pm Post subject: |
|
|
co mam dat do druheho ramika???
do prvaeho wav a do druheho??
no a co je este to posledne SELECT MR  _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Back to top |
|
 |

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 6:21 pm Post subject: |
|
|
T-Bird wrote: | Já to délám takto : mp3 si ve WINAMPu převedu ne WAV. Ten má většinou kolem 30 MB, tak to ve SOX_GUI. převedu na menší verzi! To je co..?  | ale ja si urobim z 3mb pesnicky, wav ktory ma necele 1MB... musis vediet  _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Back to top |
|
 |
petricak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 6:22 pm Post subject: |
|
|
T-Bird wrote: | Já to délám takto : mp3 si ve WINAMPu převedu ne WAV. Ten má většinou kolem 30 MB, tak to ve SOX_GUI. převedu na menší verzi! To je co..?  |
SOX_GUI to bylo to jsem pouzival!!!!super vecicka!  |
|
Back to top |
|
 |

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 6:23 pm Post subject: |
|
|
T-Bird wrote: | Já to délám takto : mp3 si ve WINAMPu převedu ne WAV. Ten má většinou kolem 30 MB, tak to ve SOX_GUI. převedu na menší verzi! To je co..?  | ak chces tak ti nieco poslem, aby si uveril a das si to do mobilu... len mi napis co chces  _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Back to top |
|
 |
ficik pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 6:34 pm Post subject: |
|
|
1. k tomu wavu musis to previst do 16kHz (asis to mel v 40kHz) a musis mit format DVI/IMA ADPCM (neboj je to wav )
2. sorry ja pouzivam jinou verzi skusim dat link (je to z naky SE stranky) _________________ CX65@70
<:.Ficik.:> |
|
Back to top |
|
 |
ficik pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 6:39 pm Post subject: |
|
|
Jestli chces ten muj tak mi dej mejl _________________ CX65@70