View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
petatuma začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 9:07 pm Post subject: problém s flahováním MC60tky... |
|
|
lidi, potřeboval bych pomoct s MC60, kdyz flahuju, a dávám tam nejakej FF, tak V_klay hodí nejakou hlášku asi na 80ti% a M55 siemenstool mi po doflahování píše transmision error, ten foun ještě včera šel, ale byl tam anglickej FW a T-zones, tak jsem tam kopl kámošovu zálohu, ale byl bílej displej (kámoš měl patched bootcore, já jel na bootcore bug).. no a tak dluho sem tam s tim blbnul, az jsem doblbnul.. vidím to budto asi na testpoint (což asi těžko) a nebo to spíš odnesu někam na Martecha... nevíte náhodou někdo jestli se to nedá nějakým zázrakem ještě rozchodit?? plz o pomoc, fakt ten telefon nutně potřebuju, nemám z čeho volat :-( _________________ Alcatel DB OT max>ALcatel OT 302>Siemens A55@C55>Siemens C55>Siemens M55>Siemens MC60 |
|
Back to top |
|
 |
egro badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:43 pm Post subject: |
|
|
Pokial sa ti mobil spoji s V-Klayom, testpoint netreba. Ked si do tvojho mobilu nahraval cudzi FF mal si potom napr. cez freiu odblokovat IMEI (Navod najdes na SM). A nezabudni, ze je najlepsie NEPOVOLI zapis do bootcore vobec. _________________ Ericsson A2628 -> Siemens C25 -> Siemens C45 -> Siemend MC60 fw.10 3,5MB + patche -> Siemens CXT65 (fw.16>50) 30 servisnych + kopec grafickych patchov
DCA 510 (prerobeny z DCA500)
Eurotel SK>T-Mobile SK |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:32 pm Post subject: Re: problém s flahováním MC60tky... |
|
|
petatuma wrote: | lidi, potřeboval bych pomoct s MC60, kdyz flahuju, a dávám tam nejakej FF, tak V_klay hodí nejakou hlášku asi na 80ti% a M55 siemenstool mi po doflahování píše transmision error, ten foun ještě včera šel, ale byl tam anglickej FW a T-zones, tak jsem tam kopl kámošovu zálohu, ale byl bílej displej (kámoš měl patched bootcore, já jel na bootcore bug).. no a tak dluho sem tam s tim blbnul, az jsem doblbnul.. vidím to budto asi na testpoint (což asi těžko) a nebo to spíš odnesu někam na Martecha... nevíte náhodou někdo jestli se to nedá nějakým zázrakem ještě rozchodit?? plz o pomoc, fakt ten telefon nutně potřebuju, nemám z čeho volat :-( |
Chyba chyba chyba. Nejdříve jsi měl udělat zálohu své i když ENG FF, potom nahrát cizí FF, ze své vytáhnout EEPROM pomocí V-Klay, zapsat svou EEPROM do telefou zase pomocí V-Klay, a pokud byl bílej displej tak pomocí Contrast tool stáhnout kontrast. Děla jsem minulý týden to samé. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
egro badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:56 pm Post subject: |
|
|
Stale tie iste problemy (chyby) dookola neprecitaju si navody co su tu na SM, neurobia si zalohu FF... _________________ Ericsson A2628 -> Siemens C25 -> Siemens C45 -> Siemend MC60 fw.10 3,5MB + patche -> Siemens CXT65 (fw.16>50) 30 servisnych + kopec grafickych patchov
DCA 510 (prerobeny z DCA500)
Eurotel SK>T-Mobile SK |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|