Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
integraal kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 21, 2005 12:25 pm Předmět: Posílání více souburů u SL45i přes IrDA |
|
|
Čau lidi.
Především Vám musím poděkovat za zodpovězení mého předchozího dotazu..
Teď mám ale zcela nový problém.
Nevíte, jestli existuje na SL45ku nějaký patch, který umožňuje odesílat více souborů přes IrDA najednou?
Teda ne najedou jako paralelně, ale tak, abych nemusel odesílat soubor po souboru. U novějších siemensů stačí označit soubory a poslat to. Soubory se pak budou postupně odesílat. U mé 45ky to nejde Rozumíte mi??Vím, že je to trochu nesrozumitelné, ale snad pochopíte podstatu mého problému..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
daddyy badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 21, 2005 2:24 pm Předmět: Re: Posílání více souburů u SL45i přes IrDA |
|
|
integraal napsal: | Čau lidi.
Především Vám musím poděkovat za zodpovězení mého předchozího dotazu..
Teď mám ale zcela nový problém.
Nevíte, jestli existuje na SL45ku nějaký patch, který umožňuje odesílat více souborů přes IrDA najednou?
Teda ne najedou jako paralelně, ale tak, abych nemusel odesílat soubor po souboru. U novějších siemensů stačí označit soubory a poslat to. Soubory se pak budou postupně odesílat. U mé 45ky to nejde Rozumíte mi??Vím, že je to trochu nesrozumitelné, ale snad pochopíte podstatu mého problému..... |
je to jen ma vzpominka ale pokud se dobre pamatuji tak me to neslo .. sice mi slo oznacit vice souboru ale poslal se mi zrovna jen ten jeden ktery byl pravne aktivni (na kterem jsme dal odeslat pres IrDA. _________________ alcatel DB = >sony J5 => c10 => S45 => S45i => ME45i => M65
Siemens S45i, M65
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Seteni Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 24, 2005 6:43 pm Předmět: |
|
|
Neda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|