View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Zlatko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 6:18 pm Post subject: Připojení na internet pomocí M55 a DCA-510 |
|
|
Mam tu problemek! Chtel jsem se pripojit na internet přes GPRS pomoci mé M55 a USB kabelu DCA-510. Na poprvé se to povedlo, ale po hodine to vypadlo a ted to uz vubec nejde. GPRS asistent muj mobil uz ani nedokaze najit. A kdyz jsem to zkousel pres muj starej nesiemensackej kabel do Com portu tak ho sice nasel ale pri pripojovani vzdy dojde k chybe.
Mohl byste mi nekdo poradit. Dekuji mnohokrat. _________________ Zlatko |
|
Back to top |
|
 |
Jirka Jiranek Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 8:30 pm Post subject: Připojení na internet pomocí M55 a DCA-510 |
|
|
Mel jsem s tim take problemy. Dulezite je aby se kabel hlasil jako DCA-510.
Mel jsem instalovane ovladace jinych portu USB - RS232, RS 485 a tu RS232 jsem odinstaloval a znovu instaloval DCA-510 a pak to slo. Nekdy ale musim pustit asistenta a nechat ho znovu konfigurovat telefonicke pripojeni. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|