View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:54 am Post subject: Vypínání M65 s kabelem |
|
|
Ahoj,potřebuju radu.Možná je to kravina,ale nikdo mě sní zatím neporadil.Vypíná se mi telefon při spojení s kabelem.Mám serioví kabel.Někdy se vypne v moment zastrčení,někdy je to až po zadání nějaké akce.Nastavi načítání sms jsem už udělal.V podstatě celou pravou stranu mám odškrtanou.Jedná ¨se o Simoco.Díky za každý nápad Alias |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:41 am Post subject: Re: Vypínání M65 s kabelem |
|
|
alias75 wrote: | Ahoj,potřebuju radu.Možná je to kravina,ale nikdo mě sní zatím neporadil.Vypíná se mi telefon při spojení s kabelem.Mám serioví kabel.Někdy se vypne v moment zastrčení,někdy je to až po zadání nějaké akce.Nastavi načítání sms jsem už udělal.V podstatě celou pravou stranu mám odškrtanou.Jedná ¨se o Simoco.Díky za každý nápad Alias | myslim ze to bude chyba kabla  |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:11 pm Post subject: |
|
|
alias75 wrote: | Ahoj,potřebuju radu.Možná je to kravina,ale nikdo mě sní zatím neporadil.Vypíná se mi telefon při spojení s kabelem.Mám serioví kabel.Někdy se vypne v moment zastrčení,někdy je to až po zadání nějaké akce.Nastavi načítání sms jsem už udělal.V podstatě celou pravou stranu mám odškrtanou.Jedná ¨se o Simoco.Díky za každý nápad Alias | Skusal si kabel s inym telefonom? _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:15 pm Post subject: |
|
|
pepa wrote: | Ahoj, o chybě kabelu pochybuju. Mně jde moje M65 úplně v pohodě, ale když jsem chtěl stáhnout kámošovo obrázky z jeho mobilu, dělalo to výše popisované věci.
Já mám odblokovanej, ale on od Oskara. Kdyby to hrálo roli. Může tam být nějaký blok od výrobce(např. zakázka Siemensu pro Oskar)??? | to ci je odblokovany alebo nie s tym nema nic _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Back to top |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:16 pm Post subject: |
|
|
pepa wrote: | Ahoj, o chybě kabelu pochybuju. Mně jde moje M65 úplně v pohodě, ale když jsem chtěl stáhnout kámošovo obrázky z jeho mobilu, dělalo to výše popisované věci.
Já mám odblokovanej, ale on od Oskara. Kdyby to hrálo roli. Může tam být nějaký blok od výrobce(např. zakázka Siemensu pro Oskar)??? |
to těžko já mám mobil o oskara(i když mám et) a všechno jede jak má _________________ Alcatel OT 303(ještě žije)=>Siemens M65 fw06=>fw12=>fw25=>fw43(čistej,až na ikony a na zvuk u fotáku)
 |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:53 pm Post subject: alias |
|
|
vbvbvb wrote: | alias75 wrote: | Ahoj,potřebuju radu.Možná je to kravina,ale nikdo mě sní zatím neporadil.Vypíná se mi telefon při spojení s kabelem.Mám serioví kabel.Někdy se vypne v moment zastrčení,někdy je to až po zadání nějaké akce.Nastavi načítání sms jsem už udělal.V podstatě celou pravou stranu mám odškrtanou.Jedná ¨se o Simoco.Díky za každý nápad Alias | Skusal si kabel s inym telefonom? | Jo tu možnost jsem neměl,není ýádný na blízku. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|