View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ellbunda začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 16, 2004 7:32 am Post subject: Siemens mobile control |
|
|
Tak na uvod bych chtel rict, ze pro me je tenhle program opravdu spicka ve svy oblasti. Pouzivam ho sice teprve par dni, ale uz si to bez nej nedovedu predstavit. Jedina vec co jsem ale zatim nenasel (a doufam ze mi poradite) je ta, ze bych chtel ukladat na disk svy SMS z mobilu. Nevite jak na to? _________________ ůůůůffffffffffff |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Jun 16, 2004 7:38 am Post subject: |
|
|
Musis si SMS archivovat a potom cez prieskumnika. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
ellbunda začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 16, 2004 7:40 am Post subject: ach jo |
|
|
Ach jo, tak jen co jsem se tady zeptal, tak jsem na to prisel. Kdybych nebyl hlupakem, nestal bych se ....  _________________ ůůůůffffffffffff |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Jun 16, 2004 7:42 am Post subject: |
|
|
V pohode  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
ellbunda začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 16, 2004 7:43 am Post subject: |
|
|
Ale prece jeste jeden dotaz bych mel. Neprehrava mi to navrhy melodii,ktery si tam vytvorim. _________________ ůůůůffffffffffff |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Jun 16, 2004 12:10 pm Post subject: |
|
|
Tak to neviem...napis do diskusie k clanku...tam odpoveda na otazky priamo autor pan Cibulka. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
cook man pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 16, 2004 12:22 pm Post subject: |
|
|
Mne to nejde nainstalovat nic ani nenajede mam to stahnute ze SM.Vam to jde? |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Jun 16, 2004 1:34 pm Post subject: |
|
|
Jasne,v pohode...mam WIN 2000. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 16, 2004 2:21 pm Post subject: |
|
|
Quote: | Mne to nejde nainstalovat nic ani nenajede mam to stahnute ze SM.Vam to jde? | Rada 1: Přesvědčit se, že zip není rozbalený ve složce s nějakou šíleně dlouhou cestou. Doporučil bych dočasně vytvořit v rootu nějaký adresář, např. simocosetup, do něj rozbalit instalační zip a setup.exe spouštět odsud. Samozřejmě musí mít přihlášený uživatel administrátorská práva.
Rada 2: Pokud to stále z nějakého mě neznámého důvodu nepůjde, pak ještě existuje možnost stáhnout z mysiemens.cz soubor SiMoCoupgrade.zip, vytvořit si adresář Simoco, do něj zip rozbalit a pak spouštět SiMoCo.exe. Sice budou chybět soubory s melodiemi a obrázky a také soubor ctimne.txt, ale program bude chodit. Zase platí, že při prvním spuštění programu je třeba mít administrátorská práva.
Quote: | Neprehrava mi to navrhy melodii,ktery si tam vytvorim. | Předpokládám že všechny podmínky: přítomná zvuková karta v počítači, funkční ovladač MIDI sekvenceru v systému, zapnuté reprobedny, nestažená jak celková hlasitost, tak hlasitost syntezátoru na minimum jsou splněny? Jestli ano, tak pak nevím... |
|
Back to top |
|
 |
ellbunda začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 17, 2004 6:33 am Post subject: |
|
|
Stahnul jsem si novy ovladace na svoji zvukovku a ejhle, huz to jede. Jo velka skoda je, ze se mi pri tom sesypali wokna. Nechal jsem na svym kompiku mesic pracovat svagra a to byste neverili co na tom dokazal za jediny mesic zkazit!  _________________ ůůůůffffffffffff |
|
Back to top |
|
 |
cook man pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 17, 2004 9:50 am Post subject: |
|
|
Samozřejmě musí mít přihlášený uživatel administrátorská práva.
Todle nechapu?To jako ze se musim nekde zaregistrovat nebo co?  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Jun 17, 2004 9:52 am Post subject: Re: Siemens mobile control |
|
|
ellbunda wrote: | Tak na uvod bych chtel rict, ze pro me je tenhle program opravdu spicka ve svy oblasti. Pouzivam ho sice teprve par dni, ale uz si to bez nej nedovedu predstavit. Jedina vec co jsem ale zatim nenasel (a doufam ze mi poradite) je ta, ze bych chtel ukladat na disk svy SMS z mobilu. Nevite jak na to? |
Zálohu SMS automaticky tvoří sám program a jsou zobrazeny na záložkách Přijaté SMS a Odeslané SMS v hlavním okně programu a jsou uloženy v RECSMS.SXC a SENTSMS.SXC v hůavním adresáři programu. Odzálohovat jdou též do databázového formátu CSV pomocí pravého tlačítka myši. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
ellbunda začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 17, 2004 10:22 am Post subject: |
|
|
cook man wrote: | Samozřejmě musí mít přihlášený uživatel administrátorská práva.
Todle nechapu?To jako ze se musim nekde zaregistrovat nebo co? |
Pod pojmem administrátorská práva se zde myslí, že tvůj uživatelský učet ve tvém operačním systému na tvém počítači je veden jako administrátorský. _________________ ůůůůffffffffffff |
|
Back to top |
|
 |
cook man pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 17, 2004 11:01 am Post subject: |
|
|
Tak uz mi to jde stahl jsem si ze mysiemens simco upgrade a ten funguje bez problemu.  |
|
Back to top |
|
 |
|