View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
integraal kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:25 pm Post subject: Posílání více souburů u SL45i přes IrDA |
|
|
Čau lidi.
Především Vám musím poděkovat za zodpovězení mého předchozího dotazu..
Teď mám ale zcela nový problém.
Nevíte, jestli existuje na SL45ku nějaký patch, který umožňuje odesílat více souborů přes IrDA najednou?
Teda ne najedou jako paralelně, ale tak, abych nemusel odesílat soubor po souboru. U novějších siemensů stačí označit soubory a poslat to. Soubory se pak budou postupně odesílat. U mé 45ky to nejde Rozumíte mi??Vím, že je to trochu nesrozumitelné, ale snad pochopíte podstatu mého problému..... |
|
Back to top |
|
 |
daddyy badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:24 pm Post subject: Re: Posílání více souburů u SL45i přes IrDA |
|
|
integraal wrote: | Čau lidi.
Především Vám musím poděkovat za zodpovězení mého předchozího dotazu..
Teď mám ale zcela nový problém.
Nevíte, jestli existuje na SL45ku nějaký patch, který umožňuje odesílat více souborů přes IrDA najednou?
Teda ne najedou jako paralelně, ale tak, abych nemusel odesílat soubor po souboru. U novějších siemensů stačí označit soubory a poslat to. Soubory se pak budou postupně odesílat. U mé 45ky to nejde Rozumíte mi??Vím, že je to trochu nesrozumitelné, ale snad pochopíte podstatu mého problému..... |
je to jen ma vzpominka ale pokud se dobre pamatuji tak me to neslo .. sice mi slo oznacit vice souboru ale poslal se mi zrovna jen ten jeden ktery byl pravne aktivni (na kterem jsme dal odeslat pres IrDA. _________________ alcatel DB = >sony J5 => c10 => S45 => S45i => ME45i => M65
Siemens S45i, M65
 |
|
Back to top |
|
 |
Seteni Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:43 pm Post subject: |
|
|
Neda |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|