View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MaXoft začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:47 am Post subject: Jak dostat při prohlížení kontaktů jméno na 1. pozici? |
|
|
Jsem asi lama, ale nedaří se mi otočit řazení v kontaktech. Při prohlížení se mi objevuje nejdřív příjmení a pak jméno, dá se to otočit?  |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:48 am Post subject: Re: Jak dostat při prohlížení kontaktů jméno na 1. pozici? |
|
|
MaXoft wrote: | Jsem asi lama, ale nedaří se mi otočit řazení v kontaktech. Při prohlížení se mi objevuje nejdřív příjmení a pak jméno, dá se to otočit?  | Priezvisko nevypisuj.Vypis len meno napr : XXX YYY a priezvisko nehaaj prazdne a mas to.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
MaXoft začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:58 am Post subject: Re: Jak dostat při prohlížení kontaktů jméno na 1. pozici? |
|
|
Dieg0 wrote: | MaXoft wrote: | Jsem asi lama, ale nedaří se mi otočit řazení v kontaktech. Při prohlížení se mi objevuje nejdřív příjmení a pak jméno, dá se to otočit?  | Priezvisko nevypisuj.Vypis len meno napr : XXX YYY a priezvisko nehaaj prazdne a mas to.Dieg0 |
jenže já si přetáhnul kontakty (cca 300) z CX65 a představa, že to budu muset všechno znova upravovat mně dost děsí, fakt to nejde někde nastavit jako u x65? Popř. použít jiný soft? |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:36 am Post subject: |
|
|
Dokelu, vcera ked som bruzdal videl som kdesi soft co otaca meno s priezvisko, ale neviem kde to bolo.
Riesenie by bolo, vyexportovat kontakty cez Agora Contact Manager , opravit v Exceli a vratit cez Agoru do telefonu. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|