View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 6:53 pm Post subject: Prerobenie CX65 na CX70 a problem s V_KLAY |
|
|
Kedze som konecne nasiel zalohu FF z CX70 tak som si ju teda chcel nahrat do mojej CX65 ale Vklay vypise ze ci chcem pokracovat bez zapisu do bootcore dam ze pokracovat bez zapisu do bootcore a iba prebliknu diody na kably a V_KLAY sa sekne (teda sekne cas to v tej tabulke rata ale nic to nerobi) ,, skoncim to tak ze stlacim cervene na mobile a potom mi vypise ze stratil spojenie a MT sa zapne . A aj pri patchoch vyhodi ze je tam chyba dam ze zapisat ulozi opravny patch a zase len preblikne kabel a sekne V_KLAY ,, toto mi predtym nerobilo neviete co s tym ???
A asi by mi najviac pomohlo keby niekdo vedel o FF s CX70 ktoru by som si mohol nahrat cez program x65Flasher lebo z toho V_KLAY ma asi porazi .
Na ten V_KLAY 3.3 som akurat aplikoval ten patch registru aby mi nerobil FuBu to je vsetko . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:13 pm Post subject: |
|
|
Aku koncovku ma ta zaloha?
x65flasher dokaze aj *.bin. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:16 pm Post subject: |
|
|
Ma koncovku .bin
ale ako ho donutit aby zapisal bin ked si ho v nom nemozem otvorit ???
Teda mi ho nezobrazi ked vojdem do tej zlozky pretoze ma nastavene zobrazit len subory zo svojou priponou .
A x65Flasher mi nezapise tiez do BOOOTCORE ze nie ??? Aspon dufam ze sa spyta ci to chcem alebo nie lebo do toho urcite nikdy v zivote nic zapisovat nebudem , nechcem  _________________ I have CX 65
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:21 pm Post subject: |
|
|
V x65flsherovi daj WRITE FLASH. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:29 pm Post subject: |
|
|
No to uz bolo lepsie ale po tej tabulke kde napisal ze nebude zapisovat do BOOTCORE dal writing a zase preblikli diody na kabli a za chvilku flash checksum error mas toho porazi .
EDIT : tak uz som to vo VKLAY rozbehol ale na extra pomalej rychlosti a asi po piatich minutach zapisovania tej zalohy CX70 to napisalo zapisovanie a tam sa to seklo ,, telefon mrtev ved jako inak tak nahravamzalohu
ten fulflash bol z ORPHEUSOVEJ stranky nemate niekdo niaky iny co by aj fungoval ??? _________________ I have CX 65
|
Back to top |
|
 |
night.wish začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 8:22 am Post subject: cx65 |
|
|
potřebuju poradit, ono to sice asi možna bude, ale nikde jsem to nenašel. Mám cx65 nahodil jsem tam oficialni firmware 47 a když jsem chtěl češtinu (přes VKlay) tak se mi nedaři spojit Vklay s telefonem. (ale neni to kablem, protože s c65 to jede v poho) Piše to nějaky error jak to odesila ten Boot2... (nevim přesně jak je ten soubor) prostě se neda spojit. Nemá někdo s tim nějakou zkušenost? Jsem si bohužel nezrobil zalohu flash:-( puvodni fw25. Jsem fakt v konci:-(  |
|
Back to top |
|
 |
|