View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Miroslav Chodovský (člen klubu SM) pisatel

695.90 SMM
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:55 pm Post subject: Chybí vám gumička za dvě koruny?Kupte si nový kryt. |
|
|
Jako člen klubu siemensmanie bych si chtěl postěžovat na přístup hlavního servisu v Praze.Ztratila se mi malá nárazová gumička na CF 62,jedna ze dvou,které slouží k ochraně klávesnice při zavírání véčka.Volal jsem tedy do Prahy na hlavní servis,zda by mi tuto drobnost neposlali,jaké bylo mé překvapení,když mi pracovník řekl,že to poslat nelze a že se musí vyměnit celý kryt za cca 1200 Kč!!!Tak to je ta vztříctnoct ze strany Siemensu nám,kteří si jeho výrobky kupujeme???Mám doma 4 Siemensy,a myslím,že jsou to poslední mobily,které jsem si od Siemense kdy koupil! Opravdu se stydím,že jsem byl celá léta patriotem této značky.Jestli máte někdo s tímto servisem podobné zkušenosti,napište. _________________ CF 75 FW 22+patches,CX 75 FW 25 EP 2.3+MP14+ elves+patches,S75 FW 47 EP 2.3+MP14+elves +patches |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:57 pm Post subject: |
|
|
myslim ze to nieje len pri siemensoch  _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Back to top |
|
 |
frana (člen klubu SM) začátečník

91.00 SMM
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:18 pm Post subject: |
|
|
tohle neni jen problém siemensu, možná můžeš nejt rád že se s tebou vůbec bavili... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|