clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - SmartMaps - rada jak instalovat Autoatlas i bez čtečky karet

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

SmartMaps - rada jak instalovat Autoatlas i bez čtečky karet

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RoPro
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 28, 2005 7:53 am    Předmět: SmartMaps - rada jak instalovat Autoatlas i bez čtečky karet Odpovědět s citátem

Pokud chcete nainstalovat mapy i bez použití čtečky karet použijte tento "trik". Autoatlas CR jste si stáhli v zipu, rozbalte si ho do libovolné složky. Poté spusťe program Autoatlas_CR_SymbianOS.exe. Dále si zvolte jazyk instalace, tedy angličtinu, pak typ telefonu. Další nabídkou bude volba instalace přes PC-Suite nebo MemoryCard, zvolte PC-Suite a pokračujte. V pozadí vám běží okno s informací o rozbalování souborů. V okně se krom jiného ukazuje i cílový adresář, tedy kam se soubory dočasně instalují. Po skončení rozbalování se vás program zeptá něco ve smyslu jestli máte program PC-Suite aktivní. Nic nemačkejte, spusťte si třeba TotallComandera nebo jiného správce souborů a vlezte do té složky kam se soubory rozbalily. Najdete tam adresář SINFO. Ten si zkopírujte někam jinám. Pak se vraťte na obrazovku instalačního souboru a zrušte instalaci.
Poté si přes kabel (trvá to dost dlouho) překopírujte adresář SINFO přímo na pamětovku, tedy na E: - a tím je vše hotovo a funkční. Další mapy pak už jen kopírujte do složky SINFO na kartě. Znovu zdůraznuju, je důležitý překopírovat složku SINFO dřív než ukončíte instalační program. Rozbalené soubory se totiž ukládají do dočasného adresáře, takže po zrušení nebo přerušení instalace se sami mažou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu  
L.Machů
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 28, 2005 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ÁÁÁÁ tak tady jsem dělal chybu , tento recept musím co nejdřív vyzkoušet. Vřelý dík Applause Applause Applause
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 28, 2005 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

L.Machů napsal:
ÁÁÁÁ tak tady jsem dělal chybu , tento recept musím co nejdřív vyzkoušet. Vřelý dík Applause Applause Applause

to je stary a okopirovany trik ze symbianfora

Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 28, 2005 7:38 pm    Předmět: Pro dobrotu na žebrotu! Odpovědět s citátem

Tak za prvé ty chytrý kamaráde, nic jsem neokopíroval, přišel jsem si na to hezky sám, za druhé i kdybych to odněkud okopíroval, tak co, ještě dnes ráno jsi tady plakal, jak ti mapy nefungujou a jak si budeš muset koupit čtečku. Začínám nabývat pocitu, že je na vás, na lidi tvého typu se nejraději vys..t. Pláčete tu jak něco nefunguje, sami jste líný hnout pr...í a něco si vyzkoušet nebo najít a když vám chce někdo pomoc tak ho ještě zkritizuješ a urážíš. Zamysli se laskavě na svým chováním!

RoPro
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 28, 2005 7:46 pm    Předmět: Pro dobrotu na žebrotu !!! Odpovědět s citátem

Tak za prvé ty chytrý kamaráde, nic jsem neokopíroval, přišel jsem si na to hezky sám, za druhé i kdybych to odněkud okopíroval, tak co, ještě dnes ráno jsi tady plakal, jak ti mapy nefungujou a jak si budeš muset koupit čtečku. Začínám nabývat pocitu, že je na vás, na lidi tvého typu se nejraději vys..t. Pláčete tu jak něco nefunguje, sami jste líný hnout pr...í a něco si vyzkoušet nebo najít a když vám chce někdo pomoc tak ho ještě zkritizuješ a urážíš. Zamysli se laskavě na svým chováním! Jo a ještě něco, příspěvěk jsem skutečně zkopíroval, ale z FORUM-SX.SITE.CZ a to proto, že jsem ho tam poslal já osobně. Tam mam nick Rosta, tady RoPro.
L.Machů
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 29, 2005 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ROPro díky za informace ,jsem rád ,že jsi nás méně zkušené informoval. Holt nemůže být každý borec jako jistý Shame on you ,,ANONYMNÍ,, . Shame on you Ty jses na nás nevykašlal a poradil.
RoPro
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 29, 2005 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Omlouvám se, že jsem "trochu" vyjel, ale prostě mě to v tu chvíli naštvalo a bouchnul jsem. Promiňte Smile
cervajz
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2005 8:04 pm    Předmět: smart maps Odpovědět s citátem

podle tvého návodu sem nainstaloval mapu a neumím ji stustin na founu poradíš mi jak na to
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail  
novakl
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2005 8:52 pm    Předmět: Re: smart maps Odpovědět s citátem

cervajz napsal:
podle tvého návodu sem nainstaloval mapu a neumím ji stustin na founu poradíš mi jak na to

Já tedy nevím, jak to máte s tou instalačkou, ale já jsem si kdysi stáhl ty mapy v zipu, ve kterým bylo apps a SINFO. SINFO jsem zkopíroval do E:/ a obsah apps do system/apps/. Jde mě to v pohodě.

BTW : Nevíte jestli je mapa Olomouce ? (Prostějova? )

Já mám Automapa ČR,Autoatlas ČR, Cykloatlas ČR, Jihlava, České budějovice, Praha

začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2005 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo tak na to jsem prisel taky

spis by me zajimalo jestli nekdo ma novy mapy jako olomouc atd

sx1 fw15cz

512mb
guiksilver
rozumbrada
rozumbrada

1262.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2005 10:35 pm    Předmět: Re: smart maps Odpovědět s citátem

novakl napsal:
cervajz napsal:

Já tedy nevím, jak to máte s tou instalačkou, ale já jsem si kdysi stáhl ty mapy v zipu, ve kterým bylo apps a SINFO. SINFO jsem zkopíroval do E:/ a obsah apps do system/apps/. Jde mě to v pohodě.

BTW : Nevíte jestli je mapa Olomouce ? (Prostějova? )

Já mám Automapa ČR,Autoatlas ČR, Cykloatlas ČR, Jihlava, České budějovice, Praha

To sem udělal.Vše šlo v poho, v menu sem dal stadplan a napíšemi to žádná mapa nenalezena. Question Eh?

všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so květen 07, 2005 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musí to být přesně : E:/SINFO/Autoatlas ČR/

rozumbrada
rozumbrada

1262.50 SMM
PříspěvekZaslal: so květen 07, 2005 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aha já dal jenom E:/ Autoatlas ČR
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina