View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Peter Straka kolemjdoucí
66.22 SMM
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 3:35 pm Post subject: Odblok Javy MT50 a správný dat. kabel |
|
|
Dobrý den,
chtěl bych si u svého telefonu značky MT50 odblokovat Javu a vůbec přístup do flash paměti...
Můj datový kabel není originál od Siemensu. Původně jsem jej kupoval u firmy P-EMTECH pro typy C25 a C35 na přístup do tel. seznamu a psaní SMS. To vše samozřejmě funguje i s MT50, ale nevím zda tento telefon můžu použít pro odblokování Javy. Není k tomu potřeba nějaký speciální "flashovací" kabel?
Neznáte nějaký spolehlivý program, který by mi odblok Javy umožnil?? |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 4:35 pm Post subject: |
|
|
Program mozes pouzit Siemens QuickEEPROM,ten je najspolahlivejsi..zaskrtnes Enable DES.
Kabel musi byt servisny.Vyskusaj,ci Ti to s nim pojde,ked nie,prerob si ho na servisny.Navody najdes na nasej stranke. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Peter Straka kolemjdoucí
66.22 SMM
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 9:28 am Post subject: Už to funguje! |
|
|
Díky za pomoc!
Použil jsem daný program a nyní mi již vše funguje. Pokud ale se Siemens Data Suite zapnu stahování archivu SMS na disk při zapnuté konverzi na soubory TXT se vždy po určité době kopírování zasekne. Když konverzi vypnu funguje vše jak má.
Neznáte nějaký jiný program pro konverzi archivu SMS nebo nějaký který by původní soubory SMI a SMO přečetl?
Díky |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 11:54 am Post subject: |
|
|
Dataexchange software...treba stlacit hore na liste tu cervenu sipku. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|