View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
rapidox kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:42 pm Post subject: JIMM přes oskara |
|
|
Prosím poraďte mi! Máte někdo JIMMA přes oskara? Napsal byste sem někdo nastavení? Moc by mi to pomohlo! Kdyžtak pište na e-mail:bandmi@atlas.cz |
|
Back to top |
|
 |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:09 pm Post subject: Re: JIMM přes oskara |
|
|
rapidox wrote: | Prosím poraďte mi! Máte někdo JIMMA přes oskara? Napsal byste sem někdo nastavení? Moc by mi to pomohlo! Kdyžtak pište na e-mail:bandmi@atlas.cz |
na strankach oskara si nech poslat nastaveni...asi nejlepe pro MMS, GPRS na wap a INTERNET(to budes na java aplikace podobne Jimm potrebovat..az ti prijdou nastavovaci sms tak je potvrd ALE PO KAZDE NASTAVOVACI SMS ho restartuj (telefon) naistalujes (nakopirujes aplikaci) a vlezes do aplikaci a das moznosti - HTTP profil - a nastavis tam oskar internet vse ostatni pod tim nechas jak je
spustis aplikaci a das zase moznosti - nejprve ucet tam zadas icq cislo a heslo...pote si muzes nastavit Síť ( tam si nastav jak casto se ma "aktualizovat" a v rozhrani jsou uzivatelska nastaveni |
|
Back to top |
|
 |
rapidox kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:38 pm Post subject: |
|
|
dík vyzkouším |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:59 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem si to zkusil podle toho co tady píšeš nastavit ale pořád to hlási <b> "Nemám odpověd od serveru ( #118.0 )" </b>  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <-
Last edited by pecanz on Mon May 02, 2005 3:02 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:02 pm Post subject: |
|
|
PZ wrote: | Tak jsem si to zkusil podle toho co tady píšeš nastavit ale pořád to hlási <B>"Nemám odpověd od serveru ( #118.0 )  |
vcera mi to taky blblo ale to bylo asi tim ze byl pretizenej oskar a mas tam nastaveno na 100% internetovaej profil? nezapomen ze apn pro oskakatru a pausal je jinej |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:03 pm Post subject: |
|
|
noexp wrote: | PZ wrote: | Tak jsem si to zkusil podle toho co tady píšeš nastavit ale pořád to hlási <B>"Nemám odpověd od serveru ( #118.0 )  |
vcera mi to taky blblo ale to bylo asi tim ze byl pretizenej oskar a mas tam nastaveno na 100% internetovaej profil? nezapomen ze apn pro oskakatru a pausal je jinej |
Nee mam to určitě dobře  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:05 pm Post subject: |
|
|
PZ wrote: | Nee mam to určitě dobře  |
na zapnute GPRS se te ptat ani nebudu to urcite mas...hele na net se prez mobil dostanes ? staci jenom se pripojit a zase odpojit aby to nezralo kb tady je to nastaveni http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=10362
EDIT: pri pripojovani dejte PRO RELACI |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:26 pm Post subject: |
|
|
noexp wrote: | PZ wrote: | Nee mam to určitě dobře  |
na zapnute GPRS se te ptat ani nebudu to urcite mas...hele na net se prez mobil dostanes ? staci jenom se pripojit a zase odpojit aby to nezralo kb tady je to nastaveni http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=10362
EDIT: pri pripojovani dejte PRO RELACI |
At delam co delam "Nemám odpověd od serveru ( #118.0 ) _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:53 pm Post subject: |
|
|
Nastavení tohle:
Code: | MENU - Nastavení - Výměna dat - Datové služby - <Prázdné 5> (nebo jiný název) - Přejmenovat - Např. APN INTERNET - Uložit - Možnosti - Změnit - Ano - GPRS-Data - Zap. - Změnit
APN: internet popř. u Oskarty ointernet
Uživatel: nevyplňovat
Heslo: nevyplňovat
DNS 1 (opt.): nevyplňovat
DNS 2 (opt.): nevyplňovat
Uložit. ZPĚT do Výměna dat - HTTP Profil - Vybrat - Provozovatel - Změnit - APN INTERNET
Doba do přerušení: 300
Proxy deaktivovaný: Ano
OK |
Zkontolujete že máte u operátora aktivovaný GPRS a zaplý GPRS (MENU - Nastavení - Výměna dat - GPRS). A taky že nemáte aktivní žádný jiný GPRS spojení (na displeji jenom GPRS nebo :GPRS: ). Samozřejmě při nabíhání jimma povoilt spojení "Pro relaci". _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
XM začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:12 pm Post subject: |
|
|
Tohle mi dělalo taky , nechal jsem si u oskara poslat chytoru sms a nic. Buď chyba 118 nebo 120. Ve volbách Jimma se dá zatrhnout "USE HACK". a najednou to začlo chodit...co tahle funkce dělá skutečně nevim _________________ XM |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:12 pm Post subject: |
|
|
XM wrote: | Tohle mi dělalo taky , nechal jsem si u oskara poslat chytoru sms a nic. Buď chyba 118 nebo 120. Ve volbách Jimma se dá zatrhnout "USE HACK". a najednou to začlo chodit...co tahle funkce dělá skutečně nevim |
No zatrhnu a stejně nic...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:14 pm Post subject: |
|
|
PZ wrote: | XM wrote: | Tohle mi dělalo taky , nechal jsem si u oskara poslat chytoru sms a nic. Buď chyba 118 nebo 120. Ve volbách Jimma se dá zatrhnout "USE HACK". a najednou to začlo chodit...co tahle funkce dělá skutečně nevim |
No zatrhnu a stejně nic...  |
a mas aktivovanou sluzbu gprs internet ?? datovou kancelar potrebujes myslim |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:16 pm Post subject: |
|
|
noexp wrote: | PZ wrote: | XM wrote: | Tohle mi dělalo taky , nechal jsem si u oskara poslat chytoru sms a nic. Buď chyba 118 nebo 120. Ve volbách Jimma se dá zatrhnout "USE HACK". a najednou to začlo chodit...co tahle funkce dělá skutečně nevim |
No zatrhnu a stejně nic...  |
a mas aktivovanou sluzbu gprs internet ?? datovou kancelar potrebujes myslim |
Myslíš že to pomuže když si tu datovou kancelář aktivuju?  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:50 pm Post subject: |
|
|
PZ wrote: | Myslíš že to pomuže když si tu datovou kancelář aktivuju?  |
no ja abych mohl na net prez mobil jsem musel mit aktivovanou tuto sluzbu...zkus zabehnout do oskara
EDIT: potrebujes mit aktivovanou sluzbu Připojení k internetu..tarif např. NASKOK |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:26 pm Post subject: |
|
|
noexp wrote: | PZ wrote: | Myslíš že to pomuže když si tu datovou kancelář aktivuju?  |
no ja abych mohl na net prez mobil jsem musel mit aktivovanou tuto sluzbu...zkus zabehnout do oskara
EDIT: potrebujes mit aktivovanou sluzbu Připojení k internetu..tarif např. NASKOK |
To připojení mám ale stejně to pořád nejde ale to už je jedno...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
|