View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dvorakpetr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 10:28 am Post subject: Wallpapery velikosti 132x176 pro CX65 a mozna i jine |
|
|
Schrastil jsem nejake obrazky na displej. Na adrese http://****/~dvorakp/cgi-bin/photo/index.cgi jsou v galerii. Neni to sice zadna prevratna kvalita, ale par se jich dobrych. Tak kdo chce, at se mrkne.
daymoon |
|
Back to top |
|
 |
JaRaN začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 10:41 am Post subject: |
|
|
Dobry covece.. To jsi nedelal tyden nic jineho po volnych chvilich, nez ze jsi to shanel na netu, ne? Zrovna se tim rochnim..To ja muzu..i kdyz si vetsinou nic nevyberu, tak se nadsene hrabu ve vsem kolem CX65, na co na netu narazim..Dik, jak svina 8) |
|
Back to top |
|
 |
dvorakpetr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 10:46 am Post subject: |
|
|
Ne, zase tak dlouho to netrvalo. Jenom asi cely dopoledne :-) Mam to tu asi mesic, ale potreboval jsem server, na kterej bych to mohl dat, protoze ja mam jenom notebook. |
|
Back to top |
|
 |
JaRaN začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 10:55 am Post subject: |
|
|
Akorat je skoda, ze to neni full kvalita Sice v mobilu se to srovna, ale i tak. Jestli 80, nebo 100, to uz takovy rozdil u JPG v teto velikosti podle me neni.. Ja vsechno v mobilu mam dokonce v GIF, protoze ten je jeste mensi..Ale jak uz jsem rekl : Dobry.. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|