View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu May 05, 2005 4:06 pm Post subject: Umiestnenie ikon menu v suboroch |
|
|
Chcel som si zmenit ikony v menu. Tak som si povedal ze to predsa nebude problem, ved mi staci zeditovat menu_folders.mbm. Tu som narazil na netuseny problem - menu_folders.mbm obsahuje len ikony Fotaku, Organizeru, Hudby, Hier, Extra a Nastaveni. Aby moje menu vyzeralo obstojne, musim najst ikony (a masky) Telefonu, Internetu, Records, Sprav, Kontaktov, Profilov a obycajneho priecinku. Poradte mi prosim, v akych suboroch sa nachadzaju . Pravdepodobne ich nemam presunute na E, takze to budem musiet patchnut.
Este jeden dotaz (nech nemusim zakladat novu temu). Napr splashscreen.mbm ma "prehadzane" farby. Neviete ako? pripadne iny help.
Dik. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
rudymed pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:24 pm Post subject: Re: Umiestnenie ikon menu v suboroch |
|
|
diablo wrote: | Chcel som si zmenit ikony v menu. Tak som si povedal ze to predsa nebude problem, ved mi staci zeditovat menu_folders.mbm. Tu som narazil na netuseny problem - menu_folders.mbm obsahuje len ikony Fotaku, Organizeru, Hudby, Hier, Extra a Nastaveni. Aby moje menu vyzeralo obstojne, musim najst ikony (a masky) Telefonu, Internetu, Records, Sprav, Kontaktov, Profilov a obycajneho priecinku. Poradte mi prosim, v akych suboroch sa nachadzaju . Pravdepodobne ich nemam presunute na E, takze to budem musiet patchnut.
Este jeden dotaz (nech nemusim zakladat novu temu). Napr splashscreen.mbm ma "prehadzane" farby. Neviete ako? pripadne iny help.
Dik. |
Ikony su ulozene ako *.aif subory pri kazdej aplikaci.  |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:26 pm Post subject: |
|
|
Hele jestli se ti to nechce editovat tak pouzi Sysiconz!!!Jsou hezke lehke a na internetu jsou desitky temat!!Pokud jde o prebytecne ikonky ktere se v menu objevi smazou se z jejich vlastniho souboru v apps rucne! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
rudymed pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:37 pm Post subject: Re: Umiestnenie ikon menu v suboroch |
|
|
diablo wrote: | Chcel som si zmenit ikony v menu. Tak som si povedal ze to predsa nebude problem, ved mi staci zeditovat menu_folders.mbm. Tu som narazil na netuseny problem - menu_folders.mbm obsahuje len ikony Fotaku, Organizeru, Hudby, Hier, Extra a Nastaveni. Aby moje menu vyzeralo obstojne, musim najst ikony (a masky) Telefonu, Internetu, Records, Sprav, Kontaktov, Profilov a obycajneho priecinku. Poradte mi prosim, v akych suboroch sa nachadzaju . Pravdepodobne ich nemam presunute na E, takze to budem musiet patchnut.
Dik. |
Nejake subory su este rozstratene v avkon a v avkonex.mbm. |
|
Back to top |
|
 |
rudymed pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:37 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | Hele jestli se ti to nechce editovat tak pouzi Sysiconz!!!Jsou hezke lehke a na internetu jsou desitky temat!!Pokud jde o prebytecne ikonky ktere se v menu objevi smazou se z jejich vlastniho souboru v apps rucne! |
BTW:Nepise ze sa mu to nechce ale ze je nemuze najit.  |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:08 am Post subject: |
|
|
Dik.
SysIconz by som musel editovat tiez, ale skusim. V avkon a avkonex niesu ikony z hlavneho menu, sorry, zle som sa vyjadril. Hadam tie SysIconz pojdu editovat, chcem mat vlastne, ale Smart Launcher moc nemusim.
Este jeden dotaz: Skusil som Unsis na SysIconz a su tam spominane *.aif subory. Tieto mi ale ACDSee ani Photoshop nevedia otvorit. Je na to nejaky konvertor alebo take nieco? _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
rudymed pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:38 pm Post subject: |
|
|
diablo wrote: | Dik.
SysIconz by som musel editovat tiez, ale skusim. V avkon a avkonex niesu ikony z hlavneho menu, sorry, zle som sa vyjadril. Hadam tie SysIconz pojdu editovat, chcem mat vlastne, ale Smart Launcher moc nemusim.
Este jeden dotaz: Skusil som Unsis na SysIconz a su tam spominane *.aif subory. Tieto mi ale ACDSee ani Photoshop nevedia otvorit. Je na to nejaky konvertor alebo take nieco? |
Stiahni si aif tool od alezz-a.  |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:46 pm Post subject: |
|
|
rudymed wrote: | Stiahni si aif tool od alezz-a.  | Hladal som, nasiel som, no neviem po rusky, takze som netusil co ta stranka odo mna chce. Ak to nahodou niekto mate poslite mi to please mailom. Dikes _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
jan.bartl badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:27 pm Post subject: |
|
|
kdo chce menit ikonky, staci kdyz si sezene icon wizard, ten udela sisko ktere prepise puvodni aifko novym, takze muzete delat ikonky podle sveho. k zmene systemovych ikon ovsem potrebujete sisikonz ( a pak teprv aplikovat icon wirazd) protoze na Z asi aif neprepisete 8) |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:34 pm Post subject: |
|
|
jan.bartl wrote: | kdo chce menit ikonky, staci kdyz si sezene icon wizard, ten udela sisko ktere prepise puvodni aifko novym, takze muzete delat ikonky podle sveho. k zmene systemovych ikon ovsem potrebujete sisikonz ( a pak teprv aplikovat icon wirazd) protoze na Z asi aif neprepisete 8) | Dik jenicekk, skusim to. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
jan.bartl badatel

261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:56 pm Post subject: |
|
|
Dik moc  _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
|