View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
xivix kolemjdoucí
70.06 SMM
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:13 pm Post subject: Da se telefon uplně sformatovat a všechno nahrat znova?M55 |
|
|
Mam moji M55 uz asi rok. Daval jsem do ni novej FW(91) Pak jsem jeste zkousel to zvetseni pameti a nejaky patche-telefon total spadnul. No tak znova FW a par patchu a tel je cim dal tim rozhazenejsi.
Mam ho z Německa, takže mi v něm furt zustava nejaky blby nastaveni na I-mode internet .... Idealni by bylo, kdybych tu sehnal nekoho,kdo by mi poslal Plnou zalohu celeho telefonu - s novym FW a nastavenim pro T- mobile . Jestli tu nekdo takovej je - napiste mi PLZ na : honza.hercik@email.cz |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:54 pm Post subject: |
|
|
Na hlavnej stranke www.siemensmania.cz vpravo je "Vyhledávání". daj si hladat telefon M55 a v najdenych odkazoch najdes vsetko co hladas.  _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|