Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JiriusII kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st květen 11, 2005 12:23 pm Předmět: Siemens C65 & jak odstranit ENTRY? |
|
|
Dobry den, potreboval bych od Vas radu. Potrebuju u telefonu C65 odstranit nad levym tlacitkem fuknci ENTRY a dat tam treba kalendar. Ten telefon neni asi urcenej pro cesky trh, nebot v nem neni bohuzel ani ceska T9. Nahral jsem cesky firmware 43cz (original) ale ani to nepomohlo. Nakonec jsem musel soubor s ceskou T9 nahrat "natvrdo" pres kabel do adresare - A POVEDLO SE :o) ALE TU FUNKCI ENTRY NEVIM JAK DOSTAT PRYC A VCELKU MI TAM PREKAZI. PROSIM VAS TIMTO O POMOC. Predem moc a moc dekuji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
peeero.p věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: st květen 11, 2005 12:38 pm Předmět: |
|
|
nad kterym levym tlacitkem?? jo a ja tam ceskou T9 mel _________________ Siemens C65 -> MT50 -> C65 -> ME75
VODAFONE |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: st květen 11, 2005 1:03 pm Předmět: Re: Siemens C65 & jak odstranit ENTRY? |
|
|
JiriusII napsal: | Dobry den, potreboval bych od Vas radu. Potrebuju u telefonu C65 odstranit nad levym tlacitkem fuknci ENTRY a dat tam treba kalendar. Ten telefon neni asi urcenej pro cesky trh, nebot v nem neni bohuzel ani ceska T9. Nahral jsem cesky firmware 43cz (original) ale ani to nepomohlo. Nakonec jsem musel soubor s ceskou T9 nahrat "natvrdo" pres kabel do adresare - A POVEDLO SE :o) ALE TU FUNKCI ENTRY NEVIM JAK DOSTAT PRYC A VCELKU MI TAM PREKAZI. PROSIM VAS TIMTO O POMOC. Predem moc a moc dekuji. |
Jednoduchá pomoc, použij program DSE s návodem od Hanniho. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|